Nieuw

De AIVD is overgenomen door Antifa

Een paar dagen geleden kwam de AIVD met een werkelijk absurd rapport:

De AIVD stelt dus ‘haat richting vreemde culturen’ gelijk  aan rechts-extremisme.

Top.

Ik neem aan dat elke moskee nu dagelijks onder verscherpt toezicht staat.

Nee. Want je weet zelluf dat de AIVD er is om islam ruim toegang te verschaffen en mensen die religieus extremisme bekritiseren te volgen en uit te schakelen.

vreemdelingenhaat, haat richting vreemde culturen, ultranationalisme

Stelletje lachwekkende idioten werken er bij de AIVD.

‘ultranationalisme’

Geef eens een definitie dan …

En wat is er überhaupt mis met nationalisme ?

De enigen die daar wat op tegen hebben zijn internationalisten, communisten.

Dus nationalisten, mensen die opkomen voor hun eigen land kunnen een gevaar vormen voor de veiligheid van dat land waar ze voor opkomen. Het gevaar wordt gevormd door mensen die de islam bekritiseren, de islam die openlijk onze onderwerping eist en dagelijks aanslagen pleegt is niet het gevaar. Nederlanders zijn het gevaar voor Nederland en niet al die buitenlanders die hier zijn binnengevallen. Wat stoppen ze in de spruitjes die ze daar bij de AIVD op kantoor eten ?

De baas van de AIVD is tegenwoordig Dick Schoof, dat is die incompetente hufter die 3 dagen voor de aanslag in Bataclan, toen hij nog de baas van de NCTV was, riep dat er geen bewijs was dat er jihadisten tussen vluchtelingen zaten.

Op dat moment had hij ontslagen moeten worden met een pak rammel toe. Hij had honderden mensen tot zijn beschikking en nóg konden ze niet de juiste conclusie trekken.

Als ze hadden opgelet bij de NCTV dan hadden ze dat namelijk best wel geweten. De conclusie is dan dat ze het of niet willen weten, of medeplichtig zijn door het te verzwijgen terwijl ze het wel weten.

De hele wereld wist het, Engelse en Italiaanse generaals, Libische ministers, Engelse, Amerikaanse, Nederlandse en Belgische kranten, en ISIS zelf kondigde het meermaals aan. Er was maar één man op de hele wereld die het niet wist. En net die ene man had Nederland aangesteld als hoofd van de NCTV. Wat een verdomd toeval.

Goed dat zijn tien voorbeeldjes (ik had er ook wel 50 uit mijn mouw kunnen schudden, maar mijn punt is gemaakt) dat Dick Schoof het wel geweten moet hebben, tenzij zijn hele dienst alleen maar de Donald Duck mag lezen. Dick Schoof loog dus. En bracht daarmee mensen in gevaar. Het doel van Dick Schoof ? Islam uit de wind houden lijkt me.

En deze man nu, staat aan het hoofd van die organisatie die dit rapportje geschreven heeft, om alles en iedereen die niet net zo links is als de communisten van Antifa weg te zetten als extreem-rechts.

Nou zou ik op het rapport zelf in kunnen gaan, maar dat zou dubbelwerk zijn, want Juvenalis heeft dat al uitstekend gedaan bij Veren of Lood.

Een paar korten citaten en de rest moet u daar maar lezen:

 • Alles wat niet binnen een goedgekeurd kader kan worden gezien is volgen de AIVD nu (rechts)extremistisch. Daadwerkelijk fysiek geweld is geen bepalende factor meer.

 • Ook geweldloze democratische verspreiding van gedachten die niet zijn goedgekeurd worden als gevaarlijke rechtsextremistische infiltratie gezien. Het gebrek aan concrete definities hier houdt eenvoudig in dat alles wat als ongewenst wordt beschouwd, als rechtsextremistisch kan worden bestempeld. Dat gebrek biedt ruimte of zelfs een aanzet en rechtvaardiging tot McCarthyisme in de stijl van Mao’s Rode Gardisten.

De DDR is weer springlevend. “De Partij heeft Altijd gelijk”. Wat de AIVD ook heel gevaarlijk vindt is rassenleer. Citaat AIVD:

De dreiging die uitgaat van bijvoorbeeld het ‘intellectuele’, door de Amerikaanse alt-right beweging geïnspireerde, rechts-extremisme, is niet-gewelddadig. Het Nederlandse alt-rechts heeft als doel hun zeer extremistische gedachtegoed, gebaseerd op rassenleer, algemeen geaccepteerd te maken.

Als je zegt dat een neger harder kan lopen dan een blanke is dat geen punt, maar als je het wetenschappelijk bewezen feit aanhaalt dat Afrikanen gemiddeld minder intelligent zijn, dan ben je een gevaarlijke extremist.

Dat de AIVD dit nu een punt vindt, zou dat er mee te maken kunnen hebben dat Dick Schoof zelf twee gekleurde adoptiekindertjes heeft. Moet Dick Schoof dat niet vermelden als hij zijn club een bevooroordeeld rapport op laat stellen ?

(Het gevaar van) rechts-extremisme is duidelijk iets wat al een tijdje gepusht wordt door de veiligheidsdiensten. Vorig jaar verscheen er een artikel over ‘rechts-extremisme’ in politieblad ‘Blauw’ dat hier in deze draad mooi ontleed wordt door ‘Punille’:

Behalve een paar dronken pubers die een bierflesje naar een moskee gooiden in Enschede en daar vier (4 !) jaar voor kregen, heeft ‘rechts’ geen historie van geweld in Nederland. Links en de islam daarentegen, en negers:

Maar geweld is niet het punt voor de AIVD. De gedachten in je hoofd. Dat is een probleem. Als u niet denkt zoals de dictatuur het voorschrijft. Het is nog maar een enkele stap verwijderd van dat je huidskleur een probleem is. Alleen als je blank bent natuurlijk.

De AIVD is een politieke dienst geworden die jaagt op mensen die verkeerde gedachten hebben, en dit rapport was om daar een kader aan te verschaffen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on De AIVD is overgenomen door Antifa

 1. je moest je eens voorstellen hoe dom vele mensen nog zijn onder ons, en dat ook nog geloven of gedachtengoed delen.

  Liked by 2 people

 2. Arnold Schipper // januari 24, 2019 om 07:49 //

  Ondoordachte aanslag en beraamd onder alcohol, dom dom. Ik zou dit veel beter gekund hebben.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // januari 24, 2019 om 09:54 //

  Google Paul Kraaier, en je weet gelijk hoe je miljoenair kunt worden met legaal door de AIVD aangestuurd Antifa geweld. (een slachtoffer die in dit leven of het volgende zijn recht zal halen.)

  Like

 4. Republikein // januari 24, 2019 om 10:32 //

  Je scoort weer, staat mijlenver voor.
  Speklapjes moet je zelf opvreten, die spijker je toch niet tegen een deur.

  Like

 5. Touché! De AIVD is inderdaad verworden tot een slaafs onderdeel van het linkse (incl. VVD) politieke kartel, zowel in Den Haag als epicentrum Brussel. Walgelijk. Waar gaat dit heen, ik vrees dat ik het wel weet (hoi, ‘1984’). Helaas slaapt 80% van ons volk (nog)… die worden pas wakker als het niet meer nodig is.

  #StemZeWeg #StemPVV #StopCensuur #WakeUp

  Like

 6. Horatius // januari 24, 2019 om 12:41 //

  We krijgen hier toch sterk de indruk dat de AIVD regelrecht wordt aangestuurd door de bureaucraten en technocraten in Brussel.

  Opkomen voor de eigen cultuur, dus de nationale identiteit met specifieke normen en waarden waaronder de gelijkwaardige positie tussen man en vrouw heeft totaal niets te maken met het z.g. rechtsextremisme waar hier voortdurend sprake van is.

  De AIVD heeft zichzelf gedegradeerd tot een verlengstuk van het linkse gedachtengoed van de heersende politieke elite die druk bezig is met het omvolkingsproces in met name West-Europa.

  Een Inlichtingen en Veiligheidsdienst behoort strikt neutraal te zijn in haar politieke opvattingen en in het huidige tijdsgewricht hoort de volledige aandacht en beschikbare mankracht zich te richten op de stroom asielzoekers die nog dagelijks de EU binnenkomen op illegale wijze.

  Het echte probleem voor de AIVD is te weinig mankracht om de huidige problematiek effectief te kunnen aanpakken. En om dat feit te verdoezelen richt men de aandacht op een wat makkelijkere prooi: namelijk de autochtone Nederlander die wordt geconfronteerd met de komst van enkele honderdduizenden asielzoekers die op de korte en op de langere termijn niet in te passen zijn op de arbeidsmarkt en daarom vervallen in de criminaliteit of radicalisering.

  De speerpunten van de AIVD zouden zich moeten richten op de volgende fenomenen:

  Voornamelijk jonge militante moslims en radicale imams bedreigen de democratische rechtsorde, omdat antidemocratische doeleinden worden nagestreefd waaronder het invoeren van de sharia, dus het opheffen van de seculiere staat waarbij het plegen van grof geweld niet wordt uitgesloten.

  Groeperingen en individuen die vanuit religieuze denkbeelden, haat tegen ongelovigen en religieus fanatisme gewelddadige acties ondernemen die een bedreiging vormen voor de democratische rechtsorde.

  Daar zouden de prioriteiten moeten liggen van de AIVD, maar geconfronteerd met een onoplosbaar probleem via de Mensenrechten- en Vluchtelingenverdragen heeft men de handdoek in de ring gegooid en richt men zich nu op het bestrijden van het populisme onder het mom van actie ondernemen tegen het ‘extreemrechtse gedachtengoed’ van b.v. de achterban van de PVV en het FvD.
  Een stuk goedkoper en met behulp van wat linkse activisten gemakkelijker te bestrijden.

  Wat staat ons nog meer te wachten?
  Een religieuze politie of een gedachtenpolitie?

  Liked by 4 people

 7. Duchesne // januari 24, 2019 om 13:44 //

  Mijns inziens is het eerste wat een staats veiligheids dienst moet doen de Grondwet en de wet beschermen tegen misbruik door politici en daarmee zal men ook de bevolking beschermen.. Zonder bindmiddel geen samenleving, geen volk. en wat is een wet die voor sommigen tot elastiek is en voor anderen tot staalkabels?

  Wat staatsveiligheid doet is politieke belangen van enkelen behartigen middels praktijken die tegen de grondwet ingaan. Laat ze daar maar eens commentaar over geven….nee, dan zwijgen ze, maar ze betalen wel anderhalf miljoen uit aan politieke terroristen, laten wel terroristen zitting nemen in de kamer terwijl ze weten wat die hebben gedaan….opzet.
  Weet iemand een gratis advocaat die ik in de arm kan nemen om ook anderhalf miljoen van de staat te krijgen als compensatie voor zetelverlies en totale ontwaarding van mijn geloof in democratie?

  In dit land hebben een aantal mensen een dik pensioen of leefgeld van de staat omwille van hun “verdienste” voor het “vaderland”…welke behelst dat ze aanslagen hebben gepleegd, bedreigingen en intimidatie praktijken hebben gehanteerd en zelfs zwaar geweld met de dood als gevolg tegen via volksstemming verkozen EIGEN politici…..

  Als het fatsoen en de schaamte ontbreekt bij onze hoeders van de wet, dan is recht krijgen de wet van de sterkste. Of van hen die de anderen zo kunnen raken dat schaamte en een domino effect in verscheurde semi politieke carrières het gevolg is….en dat is eenvoudiger dan je denkt…

  Het geweld en het onrecht van de staat in naam van koning en koningin komt terug bij de staat en diens stuurlieden, vele malen harder dan ze ooit konden verwachten.

  Wie een baksteen werpt moet een meteoriet terug verwachten. Duchesne

  Liked by 1 persoon

 8. ronjaspers // januari 24, 2019 om 16:20 //

  De aivd voert de bevelen van de nazi bilderberg groep uit,deze groep is zeer machtig en maakt de dienst uit in europa. En extreem rechts bestaat niet,wel extreem links die zijn al decennialang bezig met hun terreur en indctrinatie van schoolkinderen met hun sociaistisch/communistisch vergif.

  Like

 9. Like

 10. Overigens vind ik de PVV te vaak onzichtbaar over onderwerpen als deze. Ik weet niet wat die 20 parlementsleden van de PVV de hele week doen, ik denk vooral veel bank hangen en twitteren.

  Liked by 1 persoon

 11. Hoeveel moslims werken er inmiddels bij de AIVD ?
  Iedere moslim heeft een imperialistische islamagenda, wat vijandig staat tegenover de Nederlandse grondwet/democratie.

  Like

 12. edwin vissers // januari 25, 2019 om 08:09 //

  Een Zweedse satanische pot met schaamharen tussen haar tanden die het aanstuurt .we hebben het allemaal toegelaten ,aivd new world order 666

  Like

 13. Duchesne // januari 25, 2019 om 09:17 //

  Vanochtend verhaal gehoord: mensen met Hyundai busjes worden thuis gebeld door Auslander om te vragen of ze de auto willen verkopen voor export, en zelfs thuis voor de deur aangesproken….blijkbaar is de electronica nog dusdanig simpel dat Allah akbar landjes het kunnen maken….blijft de vraag: hoe prive zijn je persoonlijke gegevens als Akhbars via jou nummerplaat jou telefoonnummer en huisadres kunnen traceren…zou een hele gode gegronde reden zijn om ze niet tot de politie of overheid toe te laten…..uw privacy is een farce, hun “privacy” en mogelijkheid anoniem te terroriseren een heilig recht…..

  begin van het einde.

  Like

 14. @Ronald.

  Ik denk dat die Pvvers, net zoals hun grote leider zich liever druk aan het maken zijn om het welzijn van Israel!
  Sommige mensen op Youtube noemen dit ook wel Zionist Shill, Zionist propaganda, Dutch agent of the zionist state.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Mark Rutte pleit voor een wereldregering – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s