Nieuw

Zes migranten ontvoerden en hielden maandenlang Belgische vrouw als seksslaaf

De Italiaanse autoriteiten onderzoeken de beweringen van een 32-jarige Belgische vrouw die zegt dat ze door zes migranten is ontvoerd en twee maanden lang tot seksuele slavernij is gedwongen.

De 32-jarige beweert door zes Tunesische migranten ontvoerd te zijn geweest en werd van januari tot februari 2017 vastgehouden in de stad San Remo aan de Italiaanse Rivièra.

Onderzoekers zeggen dat de vrouw, die aan de Côte d’Azur woont, een van de betrokken mannen benaderde die in de nacht van 10 januari aanbood haar drugs te verkopen.

De man maakte van de gelegenheid gebruik om de vrouw vervolgens naar een van de huizen van de migranten te dwingen waar ze zei dat ze herhaaldelijk verkracht werd terwijl ze aan een bed was vastgebonden.

Volgens het slachtoffer waren de zes mannen allemaal afkomstig uit Tunesië en waren ze tussen de 23 en 50 jaar oud.

Ze beschreef ook dat een van hen in het huis zou waken om er zeker van te zijn dat ze niet de kans zou krijgen om te ontsnappen en toen begonnen de mannen niet alleen om de beurt haar te verkrachten, maar ook geld te nemen van andere mannen die haar verkracht hebben.

De vrouw werd uiteindelijk vrijgelaten en de zes mannen zijn allemaal gearresteerd. Het slachtoffer zal naar verwachting tijdens een hoorzitting op 25 januari in de zaak getuigen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7743 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s