Nieuw

Wederom een mesmoord: Oostenrijk zinkt in bloed

Bloederig begin van het jaar in Oostenrijk. Voor de vijfde keer op rij werd een vrouw in Oostenrijk het slachtoffer van een gewelddadig misdrijf. Deze keer stak een Macedoniër toe.

Zoals de politie in persmededeling meldde heeft een 36-jarige Macedonische staatsburger zijn 32-jarige vrouw op het parkeerterrein van een kruidenierswinkelopslag in Tulln meerdere keren met een mes gestoken, schreef Tag24 in de online uitgave van gisteren. Volgens de krant heeft de dader haar in het nekgebied zulke grote wonden toegebracht, dat ze onmiddellijk na de aanslag op de plaats van het misdrijf is overleden.

De dader werd kort daarna door de politie gearresteerd. De Niederösterreichische politie heeft het onderzoek van het misdrijf overgenomen.

Reeds op 15 januari werd op het Centraal Station van Wenen onder vergelijkbare omstandigheden een vrouw vermoord. Volgens een rapport van Wochenblick was de messentrekker een 21-jarige Ethiopiër. Het 25-jarige slachtoffer zou de zus van de dader zijn.

Het slachtoffer stierf zoals in Tulln ter plaatse. De dader kon worden gearresteerd. In dezelfde week vond in Attnang-Puchheim in Opper-Oostenrijk een “bloedig relatie-conflict” plaats. Een 31-jarige Kosovaar uit het district Gmunden viel zijn gescheiden vrouw met een mes aan, wilde haar doden en bracht haar meerdere messteken toe.

Amstetten, Krumbach, Wiener Neustadt, Wenen, Tulln

Een andere recente bloedmoord, die wederom dodelijk was, vond plaats in Amstetten. Daar werd een 40-jarige letterlijk door haar man met 38 messteken geëxecuteerd, een dag later werd in de marktstad Krumbach een 50-jarige vrouw gedood – ook met een mes. De verdachten zijn in hechtenis. Het lichaam van een 16-jarig meisje werd gevonden in een park in Wiener Neustadt. De verdachte is de 19-jarige Syrische Yazan A. Zoals zo vaak het geval is, zijn ook de autoriteiten en de rechterlijke macht medeschuldig aan de moord, aangezien de Syriër ondanks twee veroordelingen voor lichamelijk letsel en andere strafbare feiten in Oostenrijk mocht blijven.

Conclusie: Ook in het Oostenrijk is het migrantengeweld sterk toegenomen. Maar anders dan in Duitsland proberen de media de zaken niet te verdoezelen en vallen ook niet de politici, die in zulke gevallen concrete maatregelen eisen, in de rug aan.

Bron:

Schon wieder ein Messermord: Österreich versinkt in Blut

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Wederom een mesmoord: Oostenrijk zinkt in bloed

 1. walterh66 // januari 23, 2019 om 16:42 //

  De ‘welkom in mijn land’ politici waren al schuldig toen ze deze mensen toelieten in Oostenrijk.
  Al 40 jaar wordt gewaarschuwd dat totaal verschillende culturen nooit samen kunnen gaan.
  Deze moorden zijn het gevolg van de kwaadaardigheid van de ‘welkom in mijn land’ politici.

  Like

 2. Hier aan kan je zien dat deze immigratie pure oorlog is met de oorspronkelijke bevolking maar geloof mij dat is ingecalculeerd door deze Maffia en zolang Zij het niet zelf zijn maak het niet uit,misschien (vastwel) zijn er
  Vrijwilligers die deze bepalende figuren een halt toe willen roepen met het vernietigen van EUROPA en al deze EU figuren zullen hun straf niet ontlopen daar zijn WIJ te MASSAAL VOOR.
  MACRON heeft nog 1 optie en dat is OORLOG voeren tegen zijn eigen bevolking maar ZIJ ZULLEN WINNEN en zullen een een voorbeeld zijn voor de rest van ONS EUROPA,VIVE LA FRANCE.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s