Nieuw

Trump en Bolsonaro erkennen Guaido als staatshoofd van Venezuela

Juan Guaidó Márquez, midden

Brazilië en verschillende andere Zuid-Amerikaanse landen hebben de Venezolaanse oppositieleider Juan Guaidó erkend als de interim-president van het land, in navolging van de Verenigde Staten.

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro zei: “Brazilië steunt politiek en economisch de overgang naar democratie en sociale vrede in Venezuela“.

Regime-change ligt om de hoek, evenals de grootste olievoorraden ter wereld.

RT:

Guaidó, momenteel voorzitter van het parlement van Venezuela, zwoer zichzelf woensdag in als interim-president van het land en moedigde het Venezolaanse leger aan om nieuwe democratische verkiezingen te ondersteunen.

Na de verklaring van Guaidó, afgelegd voor duizenden anti-regeringsdemonstranten in Caracas, erkende de Amerikaanse president Donald Trump officieel de oppositieleider als de legitieme leider van Venezuela, waarmee hij de gekozen socialistische regering van Nicolas Maduro de wacht aanzegde.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (636 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s