Nieuw

Syrië dreigt de luchthaven van Tel Aviv te bombarderen tenzij de VN-Veiligheidsraad optreedt tegen de straffeloosheid van Israël

Foto Een twee-jet van de Israëlische luchtmacht F-16's van Ramon Air Base, Israël, op weg naar de Nevada Test en Training Range tijdens Red Flag-oefening 09-4. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Master Sergeant Kevin J. Gruenwald

Damascus heeft gedreigd zijn legitieme recht op zelfverdediging tegen Israëlische agressie uit te oefenen en de luchthaven van Tel Aviv in een spiegelbeeld te confronteren, tenzij de Veiligheidsraad een einde maakt aan het binnendringen van IDF in het Syrische luchtruim.

Syrië heeft blijkbaar genoeg van de jarenlange Israëlische straffeloosheid in het Syrische luchtruim en regelmatige luchtaanvallen in de buurt van de internationale luchthaven van Damascus, en heeft nu in expliciete bewoordingen gedreigd met represailles.

– Is het nu niet tijd voor de VN-Veiligheidsraad om een einde te maken aan de herhaaldelijke Israëlische agressie op het grondgebied van de Arabische Republiek Syrië? Of is het nodig om onze legitieme recht om zich te verdedigen en te reageren op de Israëlische agressie op Damascus International Civil Airport op dezelfde manier uit te oefenen op Tel Aviv Airport om de aandacht van deze Raad op de oorlogshitsers te vestigen? vroeg de permanente vertegenwoordiger van Syrië bij de VN, Dr. Bashar al-Jaafari, zich dinsdag af.

De luchtaanvallen tegen zogenaamde ,,Iraanse doelen” in dichte nabijheid van de drukste luchthaven van Syrië” zijn een norm voor de Israëlische luchtmacht geworden, waarvan een voormalige stafchef vorige maand openlijk het runnen van een jarenlange grootschalige bombardementscampagne in Syrië bekende. Naast het veroorzaken van slachtoffers en materiële schade door hun “bijna-dagelijkse” luchtaanvallen, hebben de Israëlische gevechtsopdrachten in Syrië ook herhaaldelijk luchtvaartvluchten in gevaar gebracht die over het conflict-gescheurde land werken.

Bron:

Syria threatens to ‘strike Tel Aviv airport’ unless UNSC acts against Israel’s impunity

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Syrië dreigt de luchthaven van Tel Aviv te bombarderen tenzij de VN-Veiligheidsraad optreedt tegen de straffeloosheid van Israël

 1. ik was vroeger pro Israel maar wat zie ik nu alle agresie en smeerlapperij komt van Israel :opleiding en van wapens voorzien en steun geven aan IS en nu nog in Lybie en Syrie,steunen van de witte helmen medestanders van IS plus leveren gifgas en hun helpen bij het ontvluchten Syrie en nu de oorlog gedaan is Syrie bombarderen .nij mij is de sympatie voor hen gedaald tot onder het nulpunt en zouden zij moeten gestraft worden

  Liked by 1 persoon

 2. Hi Rommel,
  Ik weet dat er meer kanten aan de “Israel/buren” zaak zitten, maar dit is ook een kant:
  https://mfa.gov.il/MFA/PressRoom/2019/Pages/PM-Netanyahu-observes-IDF-exercise-23-January-2019.aspx
  Alle buurlanden willen Israel vanuit hun islamgekte vernietigen, zodra ze de kans zouden hebben , olv Iran.
  Als ik dan zie wat de islam is, via een link op deze site met de bron van de onthoofdingen er achter, dan ben ik wel even klaar met zulke buren en kan ik me voorstellen dat Israel zich preventief moet verdedigen.
  Wachten tot je afgeslacht wordt, lijkt me geen optie.
  Zie https://fenixx.org/2019/01/16/nieuwe-video-uitgebracht-moslims-voltrekken-massale-onthoofdingssessie/
  Eenzijdig Israel als volmaakt de hemel inprijzen is onzin, maar eenzijdig de islamburen als “zielige slachtoffers” blijven afschilderen en Israel als oorlogsmisdadiger, dat is nog grotere onzin.
  Als het tot de zoveelste oorlog komt, dan hoop ik dat de islam grondig wordt opgeruimd en er is maar 1 partij, die dat kan, Israel dus, met steun van de USA.
  Is dat allemaal politiek? Ja natuurlijk, dat snap ik al lang, maar wie moet er menselijk gezien de dienst uit gaan maken in het MO?
  De islam of het joods-christelijke westen of is het “2 honden vechten om een been , maar de 3e loopt er mee heen” en dat is de de NWO.
  Daar boven uit geloof ik , dat de Schepper, de God van Abraham, Isaak en Jacob tijdig zal ingrijpen om Israel van de vernietiging te redden en de oprecht gelovige Joden, die Yeshua als Mashiach hebben aanvaard, zijn daarbij dan de voortgang van Israel.
  Wat niet deugt , in en/of buiten Israel, zal verdwijnen voor eeuwig.
  Shalom
  Ben Kok (jchrp)

  Liked by 1 persoon

 3. “preventief moet verdedigen”

  Die houden we erin.
  Voor de volgende keer als we iemand voor zijn bek slaan en voor de rechtbank moet verantwoorden.
  – Ik moest me preventief verdedigen.
  Ja natuurlijk mijnheer, gaat u maar, u bent vrij.

  Heb je zelf eigenlijk enig idee hoe idioot je smoes is, Ben?
  En omgekeerd zou deze “preventief” redenatie aan Syrië nog meer dan Israël het recht geven om de luchthaven van Tel-Aviv plat te bombarden.

  Liked by 1 persoon

 4. Hi Rommel,
  De agressie naar christen en joden en alle niet-moslims staat in vele teksten in de koran en ahadith, de onfeilbare waarheid van de moslims, voorgeleefd door de meest ideale moslim ooit, Mohammed: polygamist, pedofiel, moordenaar, verkrachter, volgens de eigen islambronnen.
  Toen de Joden ver voor Mohammed uit hun land zijn verdreven, mn door hun eigen tekorten mbt de Tora en het afwijzen van Yeshua als de Mashiach, was het land Israel “aan de heidenen overgeleverd”.
  Eerst de Romeinen met in de 3e/4e eeuw de RK er bij inbegrepen, toen van af de 7e/8e eeuw de moslims, Ottomaanse rijk tot WWI en dan de Briiten nog even.
  Vanaf 1948 hebben de moslims niet anders gedaan dan Israel belagen met het uiteindelijk doel “Palestina Judenrein ” te maken.
  De chr. kerken waren ook zeer antisemitisch, dus toen na WWII de staat Israel de enige veilige plek was, (Europa was al 20 eeuwen antiJoods) hebben Joden hun plek verdedigd en dat was nodig wegens de agressie van de buren, zoals je weet.
  Je vergelijking gaat niet op, gaat zeer mank, want je vermeld niet, waarom we “iemand voor zijn bek sloegen” . De rechter zou vragen wat daar de reden van was en als het antwoord dan was, dat je door die persoon al 70 jaar letterlijk met de dood werd bedreigd, dan zou er wel meer begrip zijn, denk je ook niet?
  En al helemaal, als de VN als rechter (papieren tijger, dat dan weer wel) steeds de moorddadige partij in al die 70 jaar gelijk gaf en Israel onterecht niet verdedigde tegen die aanvallen .
  Shalom
  Ben

  Like

 5. Trouwens, als zogenaamd joods-christelijk pastoor kan je beter “christelijk” uit je rijtje schrappen. Wanneer hier een artikel verschijnt over christenvervolging, zie ik je niet, maar o’jee als de Joden aan de haren worden getrokken. Dan komt de zogenaamde pastoor op hoge poten aanrennen om te krijsen dat die het liefst ziet dat Israël samen met de V.S. de islamieten van aarde veegt. En dat is zogenaamd christelijk.

  Je bent geen pastoor, je bent een hypocriet.

  Like

 6. Agressie naar niet-Joden staat ook in vele teksten in Joodse religieuze geschriften, samen met de onfeilbare waarheid van de Joden als een soort übermenschen.

  Zoals ik al zei, je bent een hypocriet.

  Like

 7. Bovendien hoef je ons niet de les te lezen over de islam, en dat weet je.

  We geven al iets van 15 jaar snoeiharde islamkritiek.

  In plaats van over judeo-christelijk zou je het beter hebben over judeo-islamitisch, want het is als twee druppels water.

  Liked by 1 persoon

 8. Ik dacht echt dat jullie bereid zijn om naar waarheid te zoeken, maar mij voor hypocriet uitmaken zonder met argumenten in te gaan op mijn reactie, schiet niet echt op.
  Verder ben ik geen pastoor, dat is RK en daar wens ik niets mee te hebben; pastor is de term, algemeen inzetbaar voor geestelijk werk van uit de Bijbel.
  Dat jullie de islam verguizen weet ik, doe ik ook, als systeem wel te verstaan en ik had niet de intentie om jullie daar iets over te leren, ik zet slechts wat zaken op een rij mbt israel.
  Het verschil tussen oprechte Joden en nepJoden benoem ik regelmatig op mijn site, dus dat onderscheid maak ik echt wel.
  Daar waar joden en moslims samen optrekken, is het geestelijk gezien niet bepaald kosher, terwijl joods-christelijk nou net de bedoeling van de Bijbel is, dus als je dat hetzelfde noemt Fubar, dan zie je het niet scherp of wil je het ziet zien.
  Ik ga er niet veel meer over zeggen, want als ik “hypcriet” ben of jullie over islam zou moeten willen leren, dan komen we niet verder.
  En dat is jammer, ik ben graag in gesprek op een eerlijke basis, wie dat niet van me begrijpt, die praat dan maar met zichzelf, heb je altijd gelijk.
  Niettemin, shalom,
  Ben Kok (j-chr. pastor)
  torayeshua.nl

  Like

 9. O ja, mbt christenvervolging ben ik duidelijk genoeg, lees mijn site of elders. Het is niet zo, dat ik elke dag hier lees om te kunnen reageren, dus als ik wat gemist heb, kan dat best.
  So what? Mijn mening is duidelijk zat, ik ben tegen christenvervolging, niemand moet vervolgd worden, fatsoenlijk eerlijk gesprek is de enige goede weg.
  Wie dat niet kan of wil voeren, verstiert zelf de relatie.
  Shalom
  Ben

  Like

 10. @benkok // januari 23, 2019 om 14:28 //

  Dit is precies het dilemma waarin de illuminati de wereld in wil doen belanden zoals dit citaat uit de brief van Albert Pike blijkt: “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ‘agentur’ of the ‘Illuminati’ between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile, the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion.”

  Like

 11. @Rommel // januari 23, 2019 om 15:26 //

  Inderdaad. We hoeven alleen maar de Talmud te noemen. Een schandelijk broddelwerk dat zionisten over de hele wereld heeft geinspireerd tot vreselijke, demonische misdaden tegen de menselijkheid waar Mohammed nog een puntje aan kan zuigen.

  Like

 12. @Ben kok,

  Je hebt volkomen gelijk!

  Like

 13. Oud-Iraans parlementslid berispt Rusland voor het inactief houden van Syrië S-300’s Luchtverdediging tijdens Israëlische luchtaanvallen

  Weken geleden noemde het Russische nieuwsagentschap TASS bronnen die beweren dat de Syrische raketbemanningen hun opleiding nog steeds niet hadden voltooid

  Een hoge Iraanse wetgever heeft Rusland sterk bekritiseerd vanwege het deactiveren van zijn S-300-raketafweersysteem dat in Syrië is ingezet tijdens de recente Israëlische luchtaanvallen op Iraanse posities in het Arabische land, althans dit is wat Tel Aviv beweert.
  Voorzitter van de Nationale Veiligheids- en Buitenlandse Beleidscommissie van het Iraanse parlement Heshmatollah Falahatpishe zegt dat als de systemen goed functioneerden, Israël zijn luchtaanvallen op Syrië niet gemakkelijk kon uitvoeren.

  In een interview met IRNA zei de wetgever dat Rusland van plan is zijn S-300-raketsysteem in Syrië te deactiveren, terwijl de Israëlische luchtaanvallen ontvankelijk zijn voor ernstige kritiek.

  “Het lijkt erop dat er een soort verband is tussen de luchtaanvallen van het zionistische regime en de Russische deactivering van verdedigingssystemen die in Syrië worden ingezet, “zei hij.

  Hij merkte verder op dat hij na de Israëlische luchtaanvallen direct op de plaats van de aanval aankwam en ontdekte dat de rapporten over de slachtoffers van de luchtaanval die door Israël waren vrijgegeven totaal verkeerd waren.

  Hij beschreef de rapporten als gebluf en voegde eraan toe dat het zionistische regime probeert het proces van herstel van vrede en stabiliteit in Syrië te belemmeren door de luchtaanvallen op het land uit te voeren.

  “Ze willen Iran provoceren om bepaalde reacties uit te lokken om nieuwe ontwikkelingen in Syrië te creëren,” besloot hij.

  Israël richtte zich op een luchthaven in het zuidoosten van Damascus in Syrië en liet op maandag een aantal mensen dood en gewond achter. Rusland zei dat Syrië’s luchtverdediging meer dan 30 kruisraketten en geleide bommen heeft neergeschoten tijdens Israëlische luchtaanvallen.

  Israël beweerde in een verklaring dat de belangrijkste doelen van de aanvallen de Iraanse strijdkrachten waren. Volgens de verklaring opereren Iraanse troepen op Syrisch grondgebied en lanceren een gronddoel tot gronddoel raket van Syrisch grondgebied gericht op de noordelijke bezette Golan Heights.

  Bron:
  https://russia-insider.com/en/senior-iranian-mp-slams-russia-keeping-syria-s-300s-air-defenses-inactive-during-israeli-strikes

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s