Nieuw

Salvini hoopt dat Frankrijk zich van de verschrikking Macron bevrijden kan

Minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini sprak de hoop uit dat het Franse volk zich zou kunnen bevrijden van de “verschrikkelijke” leiding van president Emmanuel Macron.

Ik hoop dat de Fransen zich kunnen bevrijden van een vreselijke president,” zei de Italiaanse vice-president dinsdag in een Facebook-video. “Op 26 mei [de verkiezingen voor het Europees Parlement] komt de kans dat de Fransen eindelijk weer de controle krijgen over hun toekomst, hun lot en hun trots – waarden die zwak vertegenwoordigd worden door een figuur als Macron.

De situatie van Macron thuis is meer dan precair. In de peilingen wordt Macron niet alleen beschouwd als de minst populaire president van zijn land. Sinds tien weken toont de Gillets Jaunes (Geel Westen) beweging de woede die in het openbaar heerst tegen de regeringsstijl van Macron, die door velen als een opmaat wordt gezien. Protesten, die begonnen als reactie op een verhoging van de brandstofbelasting, ontwikkelden zich tot een brede afwijzing van zijn economisch en immigratiebeleid.

Salvini had commentaar gegeven op de protesten in Frankrijk en zei: “Ik steun eerlijke burgers die protesteren tegen een regeringspresident die tegen zijn volk is”. Salvini’s coalitiepartner Luigi Di Maio van de Vijfsterrenbeweging (M5S) voegde daaraan toe dat de politiek in Europa “doof is geworden voor de behoeften van burgers die de belangrijkste beslissingen die mensen raken, buiten beschouwing hebben gelaten”.

Di Maio gaf Frankrijk ook de schuld voor de verarming van Afrika op zondag. “Om Afrikanen in Afrika te houden, is het genoeg voor de Fransen om thuis te blijven.”

“Als mensen vandaag Afrika verlaten, komt dat omdat sommige Europese landen, met Frankrijk aan de top, nooit zijn gestopt met het koloniseren van Afrika,” vervolgde Di Maio. Salvini volgde en bekritiseerde de president van Frankrijk met de woorden: “Ik zal de lessen van Macron over menselijkheid en vrijgevigheid niet accepteren”, zei Salvini maandag, die de Franse oliebelangen in Libië de schuld geeft van het gebrek aan interesse in “stabilisering van de situatie”. 

Bron:

Salvini hofft, dass sich Frankreich von der „schrecklichen Führung“ Macrons befreien kann

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Salvini hoopt dat Frankrijk zich van de verschrikking Macron bevrijden kan

 1. Geronimo // januari 23, 2019 om 19:36 //

  En de “gilets jaunes” doen een goede zet. Ze hebben officieel een lijst gevormd voor de aanstaande Europese verkiezingen.

  BFMTV: Gilets jaunes: Ingrid Levavasseur va mener une liste aux européennes – … à lire sur https://www.bfmtv.com/politique/gilets-jaunes-ingrid-levavasseur-va-mener-une-liste-aux-europeennes-1618339.html

  Like

 2. Dat hoop ik met hem.

  Like

 3. Ondertussen weet een ieder dat deze President vooruitgeschoven is door de bankiersfamilie de Rotchilds om van hun plannen realiteit temaken,en ofde Franse bevolking uitgemoord word zal hun een zorg zijn,hetzelfde geld voor andere Europese landen,Wij zitten op gezadeld met de Rutte maffia die momenteel meer bloed aan hun handen hebben als gangster Holleeder,en Nazi Deutsland heeft Stasi-Nazi Merkel en zo heeft ieder land die zegt LINKS of RECHTS Te zijn de zelfde Gestapo onder hen om de verschillende bevolkingen te onderdrukken en wilde ze eerst een EU eenheid ,NU praten ZIJ al over een WERELDREGERING en dat alleen om alle delfstoffen op aarde te ontginnen en bossen te laten verdwijnen en als alles vernietigd is vliegen DEZE ALIENS TERUG NAAR HUN BASIS ,zal wel Mars zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s