Nieuw

Paus Franciscus erkent: wereldwijd 8000 pedofiele priesters in dienst

In een schokkend interview met de BBC geeft paus Franciscus toe dat wereldwijd minstens 2% van de priesters pedofielen zijn.

In een BBC-interview dat het Vaticaan nu probeert te ontkrachten, nam paus Franciscus de hoogst ongebruikelijke stap door feitelijk toe te geven dat er wereldwijd duizenden en duizenden pedofiele priesters in de katholieke kerk zijn. Volgens hun schattingen ongeveer 8.000. Deze brisante bekentenis heeft door de hoogste niveaus van het Vaticaan schokgolven veroorzaakt.

In het interview zei paus Franciscus dat de schatting van 2% afkomstig was van zijn adviseurs. Het zou ongeveer 8.000 kindermisbruikende priesters vertegenwoordigen op een wereldwijd aantal van ongeveer 414.000. Hoewel de frequentie van pedofilie in de algemene bevolking niet nauwkeurig bekend is, hebben sommigen het op minder dan vijf procent geschat.

– Onder de 2% die pedofielen zijn, zijn priesters, bisschoppen en kardinalen. Anderen, meer talrijk, weten het, maar houden het stil. Ze straffen zonder de reden op te geven, zei paus Franciscus.

De woordvoerder van het Vaticaan, pater Federico Lombardi, ontkende dat paus Franciscus had gezegd dat er kardinalen waren die pedofielen waren. Pater Lombardi ontkende ook dat dit de exacte woorden van de paus waren.

Bron:

Pope Francis Claims 8000 Paedophile Priests Are At Large

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Paus Franciscus erkent: wereldwijd 8000 pedofiele priesters in dienst

 1. Tuurlijk wordt dit ontkend. Nu kan een slachtoffer zeggen : er zijn dus pedofielen en jij bent er 1 van. Heel wat anders als de categorische ontkenning dat pedo’s in het Vaticaan bestaan.

  Like

 2. Duchesne // januari 23, 2019 om 17:53 //

  Een hek rond het Vaticaan, dat zou deze zieken in elk geval beperken….anderen zojn reeds zo slim……

  https://www.ed.nl/buitenland/ook-denemarken-bouwt-anti-zwijnenhek-aan-duitse-grens~a313f25b/

  Like

 3. Duchesne // januari 23, 2019 om 17:55 //

  Typisch trouwens dat pedofielen zo naar sekten en religie toe trekken….soort zoekt soort….

  Like

 4. De kerk is/was dus een occulte bedoening.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s