Nieuw

“Nazi’s! Nazi’s! Nazi’s” – Gutmensch verhindert controleurs om migranten te controleren

Een 48-jarige passagier schreeuwde naar de kaartjescontroleurs in een stadsbus van Ingolstadt, noemde hen nazi’s en werd gewelddadig. De reden: Ze controleerden drie jonge zwartrijders in de bus, waaronder een Syrische en een Jordaanse.

Op maandagmiddag dacht een welwillende vertegenwoordiger dat hij in een bus moest ingrijpen. Drie mannen – een Syrische, een Jordaanse en een Duitser van 17 tot 25 jaar, die geen geldige tickets bleken te hebben, werden gecontroleerd door twee medewerkers van de Ingolstadt-bus. Toen de chauffeur bij een bushalte stopte, drukte een man uit de groep, een 22-jarige zwartrijder, op de noodontgrendelingsknop en probeerde uit de bus te ontsnappen.

Een controleur slaagde er eerst in de man te arresteren. Op dat moment bemoeide een niet-betrokken passagier zich echter met haar collega en verhinderde een inspecteur haar collega te helpen. De 48-jarige passagier schreeuwde naar de inspecteurs, beledigde hen en noemde hen “nazi’s”. Bovendien werd de passagier de lokale krant in Ingolstadt, gewelddadig tegenover de twee werknemers, zodat alle drie tariefontduikers uit de bus konden ontsnappen.

Na een speurtocht kon de politie de drie tariefontduikers achterhalen. Een Syriër, een Jordaanse en een Duitse zijn nu in onderzoek. De gewelddadige antifascistische do-gooder wordt beschuldigd van dwang en belediging.

Bron:

„Nazis! Nazis!“ – Gutmensch hindert Kontrolleure, Migranten zu kontrollieren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on “Nazi’s! Nazi’s! Nazi’s” – Gutmensch verhindert controleurs om migranten te controleren

 1. Jack vanderVeen // januari 23, 2019 om 18:28 //

  geef die controleurs voortaan als standaard uitrusting mee:
  1. verlengde knuppel, die zwiept beter;
  2. bus pepperspray, daar worden de slachtoffers blij van tot tranen toe;
  3. bus stınkdierengeurspray, dat is om later makkelijk te kunnen opsporen. de hond herkent ze op twee dorpen afstand tegen de wind in.

  Like

 2. Heeft die nazi schreeuwer geluk dat ik ook niet in de bus zat.

  Like

 3. Zie wat er gebeurt als je moeder natuur haar werk niet laat doen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s