Nieuw

Kijk: Man gaat ten aanval en verwondt drie politiemannen

Een filmopname van een man die drie politieagenten met alleen zijn vuisten aanvalt is viraal geworden.

Het was in Waalwijk buiten Rotterdam dat een 30-jarige Pool met slechts zijn vuisten drie politieagenten aanviel. Het incident werd op film vastgelegd door een man die met de uitspraak dat “dit zal viraal gaan” kan worden gehoord.

De film laat zien hoe de vermeende drugs-beïnvloede man ondanks stokslagen en agressieve uitvallen van de politie steeds weer terugkeert en de politie doet terugdeinzen. Na nog meer stokslagen, pepersprays en meerdere waarschuwingen slaagt de politie er eindelijk in de man te arresteren. Naar verluidt hebben alle drie de politieagenten door de gevechten verwondingen opgelopen.

Eventueel pijltje naar rechts aan de rechterkant muis-klikken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Kijk: Man gaat ten aanval en verwondt drie politiemannen

 1. Duchesne // januari 23, 2019 om 07:53 //

  Wat ik zag was een directe aanval door een agent, en daarna ging het eigenlijk pas los. Zou ik rechter zijn werd het zelfverdediging….ze hadden heel anders kunnen omgaan met deze persoon….haat tegen politie komt voort uit de manier van handelen door de politie zelf, en onfatsoen cq onvermogen, om het lichtjes te benoemen…

  …een pistool trekken kan een aap ook….

  Liked by 1 persoon

 2. Gladiator // januari 23, 2019 om 11:31 //

  Moet ik dit nu zielig vinden voor dat stelletje hampellemannetjes welke ALTIJD het recht aan hun zijde hebben en goed bewapend zijn….NEE dus, het zijn gewoon simpele zieltjes welke ongetraind zijn en al helemaal de instructie gebruik geweld voor overheidsdiensten NIET kennen en al helemaal niet getraind zijn met een geweldmiddel als wapenstok of pepperspray..,,,,,

  Het is vrij simpel om met een WAPENSTOK iemand uit te schakelen echter dan moet je wel MAANDELIJKS ermee trainen, idem voor pepperspray, en vooral voor pistool!!

  Dit doet geen enkele, ik herhaal en spreek uit ervaring, geen enkele politieagent en is dit dus te wijten aan hunzelf alsmede de leiding van het korps maar die zullen het wel te druk hebben met dat gezeik van hun in de moskee enz zoals ene RAT van Aalbersberg.

  De politie in Neanderland is ongetraind, kent de WET NIET, kennen HUN regels niet en krijgen dus klappen, zeker als het OM BUITENLANDERS gaat want die hebben SCHIJT AAN ZO’N kutuniformpje….helaas hebben ze vwb het overgrote deel van de Nederlandse autochtone BLANKE mensen wel nog wat in de pap te brokkelen met hun ruig doen in hun uniformpje echter ook dit gaat op deze manier met rasse schreden achteruit…….en volledig terecht.

  Stelletje idiote geldverslinders en overheidshondjes welke uitsluitend nog maar goed zijn om eerder bedoelde mensen van NEDERLANDSE AFKOMST geld afhandig te maken zoals huisuitzethondje, belastinghondje, flitshondje, ruitenkrabertjes controle hondje (240 euro en NU allemaal de straat op met dit weer, begrepen) enz enz enz ….
  Bah, vuil tuig. Geen respect voor!

  Gladiator

  Like

 3. Francois // januari 23, 2019 om 12:27 //

  Overduidelijk 3 mietjes wiens opleiding er alleen uit bestond parkeerbonnen uit te schrijven en gele hesjes te pesten.

  Like

 4. Ik doe aan krav maga en in mijn team zit een agent omdat hij geen training krijgt bij de politie in self defense. Deze week zag ik drie agenten die schoolkinderen (met fietsen en brommers) stonden op te wachten om te zien of ze niet te hard reden of dat hun lichten stuk waren. Ik los het zelf wel op allemaal. Ik vind het schandelijk. De dienders kunnen er niks aan doen. De politieleiding wel. Die zouden ze moeten ophangen aan de voeten en een tijdje laten bengelen en met een knuppel bewerken tot ze hun urine laten lopen. Geloof me, het publiek wordt het een keer echt zat en zal zichzelf gaan beschermen.

  Like

 5. @Daniel
  Idem. Ik heb jarenlang diverse agenten in mijn groepen voor jiu-jitsu en zelfverdediging gehad omdat hun training minimaal is en er vanuit de politie zelf vrijwel niet wordt getrained.
  Ik heb zelfs een tijd lang een extra instructeur gevraagd te komen om ze extra training met hun wapens te geven omdat ze dat ook al niet wordt geleerd.
  Bekijk de beelden goed en je ziet hoe de agenten hun aanvaller de rug toekeren om te ‘vluchten’ nauwelijks in staat zijn hun eigen hoofd te beschermen en zelfs geen basisvaardigheid lijken te hebben in het afweren van slagen/stoten. Het ontbreekt ze echt aan zelfs de basis van enige vechtsport/zelfverdedigings kennis waardoor ze zichzelf (en hun collega’s) in gevaar brengen.
  En laat is het al helemaal niet hebben over het feit dat er duidelijk nooit is geoefend om als een team/groep te werken.

  Maar het is natuurlijk buitengewoon bedroevend dat het ‘gezag’ niet in staat is om zichzelf adequaat te verweren of een agressor op te pakken.

  Like

 6. Het enige dat je nodig hebt is je VMBO diploma en een cursusje ‘politie’.
  Daar kun je dan ook niet teveel van verwachten..
  Als ik het filmpje zie dan lijkt het er erg veel op dat het de agenten onder elkaar zijn die elkaar aan het meppen zijn. Lollig …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s