Nieuw

Jihadistenfinancier Stef Blok blijft weigeren te zeggen welke moordenaars hij allemaal van uw geld betaald heeft

Minister Stef Blok blijft weigeren om de namen van de door zijn ministerie gesteunde Syrische strijdgroepen bekend te maken of te bevestigen. Uit eerdere berichtgeving van Nieuwsuur en Trouw bleek dat zijn eigen ministerie per abuis documenten openbaar had gemaakt waarin namen van door Nederland gesteunde groepen voorkwamen.

Vandaag verklaarde Blok dat die namen staatsgeheim blijven, zo valt te lezen in zijn antwoorden op 167 nieuwe Kamervragen over het hulpprogramma. De wob-documenten werden al eerder offline gehaald, en er wordt nu een onderzoek ingesteld naar het datalek.

NOS >>

Zie ook:

Coalitie wil de financiering van het jihadproject van Bert Koenders en christenmoordenaar Mark Rutte geheim houden

Bert Koenders gaat rechtstreeks Al-Qaeda financieren

60 miljoen voor de stabilisatiejihad, 382 miljoen voor de humanitaire jihad.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

13 Comments on Jihadistenfinancier Stef Blok blijft weigeren te zeggen welke moordenaars hij allemaal van uw geld betaald heeft

 1. In feite kunnen we dus eigenlijk met z’n allen gewoon weer naar de islamitische supermarket en slagers. Ook al betaal je dan mee aan de financiering van de jihad. Wanneer je naar je eigen hollandische super gaat, betaal je namelijk ook mee aan de financiering van de jihad.
  No difference at all.

  Like

 2. Wanneer je de schappen bekijkt van de hol-landische supermarkets .. ben je kwa vreten beter af bij de halal super … veel verser .. meer keuze .. etc.

  Like

 3. En vlees zonder gifspuiten uit de Bill Gates industrie lijkt me zelfs gezonder. Misschien is halal nog zo gek niet.

  Like

 4. Like

 5. Dat is een jihadstrijdgroep van de EU, niet van Blok 😉

  Like

 6. Nou greengo, eet smakelijk dan van je aan allah geofferde vlees
  Volgende stap : moskeebezoek
  Daarna: “bekering”
  Liefde gaat door de maag hè

  Like

 7. Heerlijk stukje vlees voor je Greengo. Verkrijgbaar om de hoek bij uw Islamitische supermarkt. Verser kan niet!

  Like

 8. @Merel & @Krots & andere geraakten,

  Dit is uw vlees. Zoek de verschillen. Och, het gebed ontbreekt ..
  Ook u, eet smakelijk..

  From Factory Farm to Fridge: An Inside Look at Industrial Meat/Dairy Production

  Like

 9. ‘Liefde gaat door de maag hè’

  Dank voor dit inzicht.

  Like

 10. Duchesne // januari 24, 2019 om 14:46 //

  Uitreizigers

  De AIVD heeft onderkend dat uit Nederland ongeveer 310 personen met jihadistische intenties succesvol zijn uitgereisd naar Syrië en Irak. Een derde van hen is vrouw. Het leeuwendeel is aangesloten bij ISIS, een klein deel bij Ha’yat Tahrir al-Sham (voorheen: Tahrir al-Sham).\

  Dat is een miljoen per persoon wat er aan subsidie is meegegaan…..voor de helft vertrek ik ook acuut naar elders, dus kom maar naar mij met een half miljoen. Feitelijk is er naar rato van geleverde terroristen een miljoen per kop betaald…duurder dan junks.

  Terroristen die hier tankstations in brand steken, mensen neerknallen en geweld gebruiken om politiek motivatie kracht bij te zetten krijgen geld, moordende moslims krijgen geld en verzorging als ze AU hebben, criminelen die hun maatjes verraden krijgen geld en een bonnetje….en wat krijgt de burger die gewoon werkt?…. Belastingverhoging en gajus dat gratis word gehuisvest in de buurt !!!

  Zomaar een vrij en naar eigen visie te interpreteren suggestie gevonden op internet en achter de grote duim: steek mogen je auto in de file in de fik als je het beu bent, trek je bankrekening leeg en blokker al je rekeningen en afschrijvingen. Als iemand je erover aanspreekt: je hebt zojuist Allah gevonden en je hebt ontdekt dat je zwart bent in een witte huid en eigenlijk een ander geslacht zou moeten zijn en je bent Joods met een aangeleerd kampsyndroom (zomerkamp). alle gesprekken daarna roep je enkel nog : DISCRIMINATIE !!!
  De week erop spreek je met hulpverleners, komt er iemand van de sociale dienst om je geld te geven en reclassering heeft een nieuw huis voor je via maatschappelijk werk. en dan mag je op vrijdag met je nieuw gevonden vrienden liedjes gaan luisteren in het Efteling haatpaleis …

  Like

 11. Duchesne // januari 24, 2019 om 14:54 //

  Eten: sinds ik hoorde van geplakte biefstuk ben ik stropers meer gaan waarderen.
  We eten troep die gevuld is met troep en op smaak is gebracht met troep. We betalen belasting op die troep en we betalen om die troep weer te mogen uitpoepen.

  Menu van de maand: verdronken veganist of groen links lid, ingewanden voor de hond, huid om je Djemba trommel weer mee te repareren, biologische zeep en bakboter van de vetlaag, en van de spiergroepen al naar wens gerookte slieren , gehakt of Pemmican maken. Met chocolade achtoige Stevia kun je de pemmican wat meer smaak meegeven.

  We gaan kannibalisme nog heel vaak meemaken in de nabije toekomst, dat is een ding wat zeker is, maar je zal vaak niet weten dat je mensenvlees eet. Een van de zegeningen van multiculti wereldjes…ach ja, nu eet je met BSE besmet vlees en de oplichtende groothandelaar is bijna een held in de krant….wat een zieke wereld is het toch…

  Like

 12. tim pietersen // januari 24, 2019 om 18:07 //

  blok vefrantwoordelijk voor woningtekort (aanbodkant) ook de vraagkant ………. massaimmigratie

  Like

 13. Rinske de Vries // januari 25, 2019 om 18:32 //

  meisjes/vrouwen zijn niet veilig meer in ons “vrije” land. Deze verkrachters/moordenaars horen hier niet vrij rond te lopen. Vaders/mannen gaan eigen rechter spelen, als de overheid zo laks is. Regering: DOE RECHT voor onze meisjes en vrouwen Volgens onze wetten zijn mannen en vrouwen gelijkwaardig. NIET VOOR DEZE ON MENSEN!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s