Nieuw

Geen transparantie wanneer de globalisten van de wereld bijeenkomen in Davos

Schaduw overheid. Deze week organiseert het World Economic Forum de jaarlijkse bijeenkomst in Davos voor ’s werelds politieke en economische leiders. Zonder democratische steun en achter gesloten deuren zetten de globalisten strategieën op.

Op 22 en 25 januari komen de politieke en economische leiders van de wereld samen tijdens de prestigieuze jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos, Zwitserland.

Het thema voor dit jaar is  “Globalisering 4.0: wat het betekent en hoe het ons allen ten goede kan komen” . Een van de programma-items heet “Kun je een patriot en een wereldburger zijn?”

Wetenschappers  Christina Garsten en Adrienne Sörbom hebben in een boek getiteld  Discreet Power  de enorme verborgen kracht die het World Economic Forum uitoefent kritisch onder de loep genomen door de agenda te bepalen voor latere wereldwijde besluitvorming. De onderzoekers schrijven onder andere:

De macht van het World Economic Forum gaat over het bepalen van de uitgangspunten voor de agenda, zoals taal en normatief begrip van mondiale problemen. De discrete macht is ook het type kracht van de nieuwe wereldorde … De urgente problemen waar de wereld voor staat [vereist] nieuwe vormen van wereldwijd bestuur.

De ‘nieuwe vormen van global governance’ betekenen een groeiend aantal geheime fora, die naast het World Economic Forum ook de Bilderberg-groep en de Trilaterale Commissie omvatten.

De kracht van de globalistische associaties is problematisch. De organisaties zijn niet-democratisch en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden. Transparantie ontbreekt volledig in de discussies die worden gevoerd en hoe de afgevaardigden worden geselecteerd. Onderzoekers zijn niet welkom en de journalisten die deelnemen zijn speciaal geselecteerd.

De bijeenkomst in Davos is nu zo ingeburgerd dat vaak wordt gedacht dat het deel uitmaakt van het VN-systeem, wat niet zo is. Het World Economic Forum heeft de vorm van een Zwitserse stichting, opgericht in 1973 en gefinancierd door ’s werelds 1000 meest invloedrijke bedrijven. De Duitser Klaus Schwab is de oprichter van de stichting en is voorzitter.

Angela Merkel is een terugkerende deelnemer evenals Marc Zuckerberg en Bill Gates. Dit jaar zal de nieuw verkozen president Jair Bolsonaro van Brazilië ook aanwezig zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1381 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

9 Comments on Geen transparantie wanneer de globalisten van de wereld bijeenkomen in Davos

 1. Bill Gates: ‘De urgente problemen waar de wereld voor staat [vereist] nieuwe vormen van wereldwijd bestuur. Het is zeer, maar dan ook zeer noodzakelijk dat er een vaccinatieplicht komt voor alle ingezetenen van Europa. Alleen zo zijn we in staat om eventuele nieuwe en oude ziekten te elimineren. We zijn Le president Macron van France dan ook zeer dankbaar dat hij hierin het voortouw heeft weten te nemen. Ook is het invoeren van een CO2-Tax beslist essentieel, wil de mensheid kunnen voortbestaan.’

  (((SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSST)))

  BiLL GATES talks about VACCINES DEPOPULATION Agenda

  Bill Gates Admits Vaccines Are Used for Human Depopulation

  Like

 2. Angela Merkel: ‘Aan Alle Immigranten die zo vriendelijk zijn om naar Europa te komen; Welkomme, welkomme!! Kommen Sie Allen Nach Mutti Merkel.’

  Gna gna gna …

  Like

 3. House Of Breakspear

  Like

 4. Verdomme man.
  Hopelijk, is er 1 of andere Rus, die het plaatsje plat bombardeert.

  Dat is even on-democratisch!

  Liked by 1 persoon

 5. Wie weet zijn de globalisten al lang 1 of andere planeet of maan aan het koloniseren…

  Like

 6. Duchesne // januari 24, 2019 om 14:57 //

  Wat ze daar doen is hun bezit veilig stellen en uw bezit en andere rechten opdelen in de pot met het negatieve saldo. Niet uw welzijn is een punt, maar hun bezit. Het heeft geen eens nut er nog over te spreken, eet ze op als je de kans krijgt, hun doen exact hetzelfde.

  Liked by 1 persoon

 7. Arnold Schipper // januari 25, 2019 om 09:09 //

  Chip, dat zou een droom zijn

  Liked by 1 persoon

 8. Ik zou er niet van verschieten. Vroeg of laat misschien?
  De Russen durven te doen wat nodig is om de balans globaal te behouden.

  Amerika ook natuurlijk – getuige enkele atoombommen – maar Amerika zit momenteel ook gevangen in het toneel van de politieke correctheid.

  En dat, veranderd onze perceptie, ook die van de USA, want ze durven hun eigen grenzen niet meer te verdedigen.

  Het inspelen op een aangepraat schuldgevoel, waardoor je algemene perceptie langzaam veranderd zodat je geen natuurgetrouwe beslissingen meer durft nemen.

  Like

 9. Ze hebben altijd over ‘transparantie’ gesproken, zodanig dat ze nu schromelijk kunnen zeggen: “Dit keer geen transparantie.”

  Wij hebben nooit ‘transparantie’ gehad, alleen maar show voor de buhne.
  Ziet u hoe de indoctrinatie in zijn werk gaat?
  Ze komen er nu mee weg door jaren te liggen zeveren over transparantie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s