Nieuw

Frankrijk en Duitsland beloven in nieuw verdrag elkaar te verdedigen 

Italië heeft gedreigd de hegemonie van beide landen in Europa te reduceren. Nu repliceren ze met een nieuwe overeenkomst

De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron gaan een overeenkomst ondertekenen met de belofte dat hun landen elkaar zullen helpen en beschermen.

Onlangs heeft de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini verklaard dat Polen en Italië deel gaan uitmaken van een “Europese lente” die “een renaissance van echte Europese waarden” moet creëren. Dit zal op zijn beurt leiden tot een nieuw machtsevenwicht in Europa en de EU, en tot een vermindering van de huidige dominantie van Frankrijk en Duitsland.

Frankrijk en Duitsland responderen nu door een nieuwe overeenkomst te ondertekenen met de verplichting om elkaar als landen te steunen.

– Het vierde artikel van het Verdrag zegt dat wij, Duitsland en Frankrijk, verplicht zijn elkaar te steunen en te helpen, ook met militaire middelen, in geval van een aanval op onze soevereiniteit, aldus de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

De ondertekening vindt plaats op de dag 56 jaar nadat hun voorgangers, Charles de Gaulle en Konrad Adenauer, het zogenaamde Elyseeverdrag ondertekenden, dat op 22 januari 1963 werd ondertekend en de twee naties na een reeks bloedige oorlogen verzoende.

De twee globalisten Merkel en Macron, die elkaar omarmen tegen de nationalistische druk op het continent, herhaalden ook hun eerdere voorstel om een gemeenschappelijk Europees leger op te richten.

Bron:

France and Germany pledge to defend each other in new treaty

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Frankrijk en Duitsland beloven in nieuw verdrag elkaar te verdedigen 

 1. En de rest van de landen van de EU dan?
  Ze passeren andere landen en maken, ondanks alle afspraken en verdragen die er al zijn, onderling nieuwe deals.
  De twee meest gehate leiders van de EU pakken zich samen….

  Liked by 2 people

 2. Geke hesjes maak je borst maar nat en zet je bloemetjes maar in een vaasje het vreedzaam demonstreren is voorbij voor jullie .
  Het EU leger Genfor wordt ingezet tegen burgers en niet tegen een invasie macht .

  Liked by 1 persoon

 3. Dat was de reden om de Dienstplicht af te schaffen want Nederlanders Schieten niet op Nederlanders,
  Gemengde Beroepslegers wel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s