Nieuw

Amerikaanse Huis van Afgevaardigden neemt een wet aan die het Trump verbiedt uit de NAVO te stappen

De globalistische oorlogsmachine moet in stand blijven al heeft die al lang geen waarde meer. De NAVO was ooit opgericht als een verdedigingsmacht als tegenhanger van het Warschaupact.

Het Warschaupact bestaat al lang niet meer en de NAVO had dan ook opgeheven moeten worden. En in plaats van een verdedigingsorganisatie is de NAVO een aanvalsorganisatie geworden die overal smerige illegale oorlogen voert en is het nu nota bene Rusland dat opkomt voor de christenen in onder andere Syrië, terwijl de NAVO de jihadisten sponsort.

RT:

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft een wetsvoorstel aangenomen om te voorkomen dat president Donald Trump het land terugtrekt uit de NAVO, maar heeft de Europese bondgenoten opgeroepen om hun bijdragen te betalen – net zoals Trump heeft geëist.

De tweeledige NAVO-ondersteuningswet werd dinsdag aangenomen in een stemming van 357-22, waarin de Amerikaanse inzet voor het militaire blok werd herhaald en een bepaling werd opgenomen die elke poging van de president om zich terug te trekken uit het blok verwerpt en de financiering van dergelijke acties verbiedt.

“Het is gek dat we dit wetsvoorstel moeten indienen. Maar het is, helaas, zowel noodzakelijk als urgent, “zei Rep. Tom Malinowski, een van de democratische mede-sponsors van het wetsvoorstel. “Ik geloof dat het noodzakelijk is dat ik de president van de Verenigde Staten serieus neem. President Trump heeft geen geheim gemaakt van zijn minachting voor de NAVO en zijn bereidheid om te overwegen de NAVO te verlaten”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (633 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

10 Comments on Amerikaanse Huis van Afgevaardigden neemt een wet aan die het Trump verbiedt uit de NAVO te stappen

 1. De nood toestand uitroepen, en gewoon er wel uitstappen, en troepen terug trekken uit alle gebieden die niet met lands belang te maken heeft.

  Like

 2. Het gebeurt niet zo heel veel maar daar ben ik het niet mee eens. De VS moet gewoon in de NAVO blijven voor het geval andere landen op rare ideeën komen.

  Like

 3. @Fransdo
  Waarom dan wel? De VS draait op voor vrijwel alle kosten, kriijgt geen echte steun van de ‘bondgenoten’ en wordt wel gevraagd overal de kastanjes uit het vuur te halen om dan de zwarte piet toegeschoven te krijgen.
  Plus natuurlijk dat als ze eruit stappen dat meteen een poot wegzaagt onder de stoel van de oorlogsindustrie in de VS zelf.
  Eigenlijk alleem maar een win-win situatie

  Liked by 1 persoon

 4. 10 UN Peacekeepers Killed in Mali

  Like

 5. @Greengo, wat ben je druk vanavond, ook een beetje relaxen hè

  Like

 6. En Europa kan sich zonder de NAVO verdedigen? Hahaha… Keep calm and go shopping.

  Like

 7. Johan P. Precies!!!

  Like

 8. tim pietersen // januari 24, 2019 om 18:10 //

  (((globalisten))) controleren de bagelian dialectic

  Like

 9. Fransdo // januari 23, 2019 om 21:35 //
  Te lui om jezelf te verdedigen?

  Like

 10. F123 // januari 24, 2019 om 07:13
  En Europa kan sich zonder de NAVO verdedigen?
  —————

  Vraag je eens af wie die oorlogen in het MO voert waardoor al die Syriërs (en de rest van de wereld die zich als Syriër voordoet) hier naar toe komen.

  Volgens mij is dat toch de NAVO.

  De NAVO is in die zin eerder een probleem voor ons. En wie heeft de stop uit Afrika getrokken, Libië kapotgeschoten ?

  Volgens mij toch echt de NAVO.

  Je dacht toch niet echt dat de Russen West-Europa nog zouden willen veroveren, wat zouden ze met dit afvoerputje van de Derde Wereld moeten ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s