Nieuw

Trump reageert op het haatzaaien tegen de katholieke studenten – misschien komt er iets goeds uit dit kwaadaardig nepnieuws

Gisteren plaatsen we een videoclip die online viraal ging waarin uit de doeken werd gedaan wat er in werkelijkheid was gebeurd bij het  zogenaamde lastigvallen van een indiaan door katholieke jongeren.

De werkelijkheid bleek het tegenovergestelde te zijn.

In feite werden de jongeren zelf lastiggevallen, eerst door een groep zwarte extremisten, die onder andere racistische scheldwoorden tegen de kinderen schreeuwden en daarna door een Indiaanse man die vlak voor de jeugd begon te trommelen, wat door de mainstream media werd beschreven als het bespotten van de man.

Maar Nick Sandmann, de leerling met een MAGA-pet (“Make America Great Again”), die voor de man stond heeft uitgelegd dat hij probeerde de situatie te kalmeren.

– Ik dacht dat ik de situatie kon helpen kalmeren door stil en rustig te blijven. Ik realiseerde me dat iedereen camera’s had en dat een groep volwassenen probeerde een groep tieners tot een groter conflict te provoceren. Ik vroeg in een stil gebed dat de situatie niet uit de hand zou lopen, zegt hij in een langere verklaring en gaat verder:

– Hij begon te trommelen toen hij de menigte in liep, die voor hem opzij ging. Ik zag niemand die zijn weg probeerde te blokkeren. Hij richtte zijn blik op mij en naderde mij, centimeters van mijn gezicht komend. Toen hij vlak voor me gezicht stond speelde hij de hele tijd zijn trommel.

Na het bekijken van de hele film van het evenement, die anderhalf uur lang is, hebben de media zoals CNN hun eerste berichtgeving gecorrigeerd en nu heeft ook Donald Trump zich uitgesproken.

“Nick Sandmann en de leerlingen in Covington zijn symbolen geworden van wat nepnieuws is en hoe kwaadaardig het kan zijn. Ze hebben de aandacht van de hele wereld getrokken, en ik weet dat ze het zullen gebruiken voor het goede – misschien zelfs om mensen bij elkaar te brengen. Het begon onaangenaam, maar kan eindigen in een droom!”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Trump reageert op het haatzaaien tegen de katholieke studenten – misschien komt er iets goeds uit dit kwaadaardig nepnieuws

  1. Leuk dat ie het na drie dagen is een keertje opneemt voor zijn achterban.

    Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s