Nieuw

Salvini als deurwachter van Europa: de Italiaanse havens blijven gesloten voor NGO’s

Sinds zijn verkiezing staat Salvini bekend om zijn harde lijn tegen vluchtelingen. Hij wil zich hieraan blijven houden, zoals de recente verklaringen over de gebeurtenissen in het Middellandse Zeegebied laten zien.

De mensensmokkelorganisaties onder NGO-dekmantel hadden Libische “vluchtelingenboten” “gered” en wilden daarmee een Italiaanse haven aan te doen. Salvini antwoordde dat de “Sea Watch 3” en de Duitse NGO met dezelfde naam “de vluchtelingen naar Berlijn of Hamburg” kon brengen.

Salvini levert zo een belangrijke bijdrage aan de strijd tegen illegale massamigratie. Als “deurwachter van Europa” kan hij het Middellandse-Zeegebied vrijwel vijandig maken voor smokkelboten en zo de verschillende culturen van Europa behouden. Veilige buitengrenzen zijn de eerste stap in de richting van het terugwinnen van Europese bodem.

En Salvini zal zijn taak blijven vervullen: “Hoe minder migranten afvaren, hoe minder doden er zijn. De havens blijven gesloten. Ik zal mezelf niet medeplichtig maken aan de mensensmokkel”, twitterde hij.

Bron:

Salvini als Europas Türsteher: Italiens Häfen bleiben für NGOs geschlossen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s