Nieuw

Russische strijdkrachten: Russische luchtverdedigingssystemen hebben Israëlische raketten met succes afgeweerd

Bron: Wikimedia. Auteur: Vitaly V. Kuzmin (CC BY-SA 4.0)

De Russische strijdkrachten hebben nu details vrijgegeven van de recente Israëlische raketaanval op doelen in Syrië. Het Russische leger bevestigde daarmee dat Israël een luchtaanval had uitgevoerd tegen Syrië, namelijk op een luchthaven ten zuidoosten van Damascus.

Afgelopen zondag om 11.32 uur (CET) vuurden vier F-16 strijders van de Israëlische luchtmacht met lucht-tot-grond geleide raketten van de Middellandse Zee naar Syrisch grondgebied, waaronder de luchthaven van Damascus. De (Russische) “luchtverdedigingssystemen ‘Panzir’ en ‘Buk’ (…..) hebben zeven Israëlische raketten vernietigd”, aldus het Russische nationale centrum voor defensiebeheer. Er waren geen verwondingen, zo werd gezegd, en er was ook geen schade.

De Israëlische raketaanval was niet de eerste in het nieuwe jaar. In de nacht van 12 januari vuurden Israëlische gevechtsvliegtuigen verschillende raketten af op doelen in de buurt van de Syrische hoofdstad. Op de internationale luchthaven van Damascus werd een kamp getroffen.

Het Syrische ministerie van Buitenlandse Zaken had de aanval in een brief aan de Verenigde Naties krachtig veroordeeld. Met hun agressie onder de “dekmantel” van de Amerikaanse regering wilden de Israëlische autoriteiten de strijd tegen het terrorisme in Syrië uitstellen en de overblijfselen van terroristische groeperingen aanmoedigen die daar “als hun agenten” optreden, heette het.

Bron:

Russische Streitkräfte: Russische Luftabwehrsysteme wehrten erfolgreich israelische Raketen ab

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Russische strijdkrachten: Russische luchtverdedigingssystemen hebben Israëlische raketten met succes afgeweerd

  1. Will Netanyahu Provoke Regional War?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s