Nieuw

Na meerdere gevallen van kinderverkrachting door asielzoekers is een burgerwachtgroep begonnen met patrouilleren in de straten van Oulu, Finland

© Soldiers of Odin Stockholm

Als reactie op verschillende gevallen van kinderverkrachting en seksueel geweld tegen Finse kinderen door asielzoekers is de burgerwachtgroep “Soldiers of Odin” begonnen met patrouilleren op straten en openbare plaatsen in Oulu.

De patrouille bezoekt onder andere winkelcentra in de stad, aangezien deze zijn geïdentificeerd als plaatsen waar asielzoekers op zoek zijn naar slachtoffers voor verkrachting en mishandeling.

Het initiatief komt kort nadat de politie de bevolking heeft gewaarschuwd om de wet niet in eigen hand te nemen, zo meldt Ålands Nyheter.

Soldiers of Odin (SOO) is een anti-immigrantengroep opgericht in Kemi, Finland, in oktober 2015.

De groep is opgericht als reactie op een bijna tienvoudige toename van het aantal migranten dat tijdens de Europese migrantencrisis in Finland aankwam.

Het is genoemd naar Odin, de god van de dood en oorlog in de Noorse mythologie. De verwijzing naar dood en oorlog in de naam van de groep, volgens Jurgen Hamsfield, is te herleiden tot een toekomstig conflict dat Soldiers of Odin ziet met immigranten.

De Finse nationale politiecommissaris, Seppo Kolehmainen, zorgde voor verwarring toen hij aanvankelijk de oprichting van straatpatrouilles toejuichte.

De minister van Binnenlandse Zaken, Petteri Orpo, antwoordde daarop:

– In Finland zijn het de autoriteiten die toezicht houden op en zorgen voor de orde in de samenleving. Het is een eenvoudige zaak en we zullen ons er allemaal aan houden.

Naast Finland zijn er ook leden van de groep aanwezig in Zweden, Noorwegen, Duitsland, Groot-Brittannië, België, Estland, Canada, Australië en de Verenigde Staten.

Soldiers of Odin patrouilleren in de straten van Stavanger, Noorwegen:

SOO heeft alle beweringen van een racistische groep te zijn in interviews en op hun publieke Facebook-pagina ontkend.

Bron:

After Multiple Cases of Child Rape by Migrants, a Vigilante Group Has Started Patrolling the Streets of Oulu, Finland

(h/t Andrea)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Na meerdere gevallen van kinderverkrachting door asielzoekers is een burgerwachtgroep begonnen met patrouilleren in de straten van Oulu, Finland

 1. jo de la hi ti // januari 23, 2019 om 01:11 //

  nou dat werd tijd zeg dat de westerling zich gaat verdedigen tegen die invasie van vreemdelingen die…..zich godverdomme ook nog zo gedragen dan mogen wij nee dan moeten wij ons eindelijk eens gaan verdedigen hehe!

  Like

 2. Dat is niet racistisch, hun volk wordt systematisch uitgemoord, en de ‘asielzoekers’ zijn de moordenaars.
  Maakt niet uit van welke afkomst, ze hebben zichzelf goed in de patatten gewerkt.
  U bent ongewenst vreemdeling.

  Like

 3. Groot gelijk. Aan de overheid en de politie heb je niks. Die kosten belastinggeld maar leveren niets op.

  Like

 4. de wet niet in eigen handen nemen, nee hoor je eigen vrouwen en kinderen laten verkrachten en dan op de bank blijven zitten met een biertje?
  zij doen tenminste iets waar is de politie als je ze nodig hebt? Nergens dus

  Like

 5. Een nog betere stap is wijk voor wijk en dorp voor dorp het recht om je te verdedigen in eigen hand nemen. Massale remigratie is de enigste en goedkoopste oplossing.

  Like

 6. Arnold Schipper // januari 24, 2019 om 07:51 //

  Komt hier ook nog wel, jammer dat hier in Nederland niet 10 grote aanslagen gebeuren in 1 maand.

  Like

 7. Peter Blok // januari 24, 2019 om 09:32 //

  Politie wordt steeds meer een politiek instrument waarbij handhaving van de Wet geen prioriteit meer heeft.

  Like

 8. De Politie is niets meer waard om de orde in ons land te handhaven,gesteund en gekortwiekt door de politiek om niets of weinig te doen aan criminele buitenlanders en de infiltratie van voor mijn part hier geboren moslims in de korpsen geeft weinig hoop en ze worden ook nog door Commissarissen gesteund want ook die moeten luisteren naar die Linkse Burgermeesters en Consoorten .
  Dus Burgerwachten zijn HARD nodig,als de Politiek faalt en dat doen ze.(bewust).en mag de bevolking hier op anticiperen om veiligheid te waarborgen.

  Like

 9. Laten we hopen dat die groep zich uitbreidt, zich verhonderdvoudigt…de politie beschermt niet de burgers maar de indringers en wat die zich permitteren gaat echt alle perken te buiten, schande! Ze doen dingen waar de eigen mensen teveel fatsoen voor hebben maar zìj doen het! Ze schamen zich nergens voor, het zijn duidelijk barbaren, eruit flikkeren die zooi!

  Like

 10. doornroosje // maart 27, 2019 om 23:15 //

  westerse vrouwen zijn blij dat hun sterke mannen eindelijk eens opstaan om hun te verdedigen hallelujah zo voelt iedereen zich weer eens veilig ga alsjeblieft door MANNEN!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s