Nieuw

Mohammed Hassan veroordeeld voor seksaanval op 9-jarige: “Ik was op zoek naar een meisje om te verkrachten”.

Mohammed Hassan de kinderverkrachter

De Arabier Mohammed Hassan lokte een 9-jarig Zweeds meisje mee in een vuilnisruimte waar hij haar zowel anaal als vaginaal misbruikte. Tijdens het verhoor heeft hij bekend dat hij op zoek was naar iemand om te verkrachten, en het kon hem niet schelen als het een kind was. Nu is hij veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf en wordt hij voor 15 jaar uitgewezen.

Het was 25 oktober dat de Libiër Mohammed Fawzi Abdalla Hassan, volgens zijn eigen verklaring, in het gebied Håkanstorp in Malmö op jacht ging naar “een meisje om te verkrachten”. Al snel vond hij een 9-jarig Zweeds meisje dat hij meelokte naar een vuilnisruimte.

Eenmaal in de vuilniskamer sloot de 30-jarige moslim de deur op slot, worstelde het meisje neer en sloeg, wurgde en bedreigde haar. “Open je benen”, drong hij er bij het meisje op aan voordat hij haar verkrachtte door haar vagina en anus met zijn vingers te penetreren. De verkrachting vond volgens de beschrijving van de aanklager plaats “met veel pijn en bloedige verwondingen als gevolg”. Mohammed Hassan verklaarde tijdens zijn verhoor dat hij van plan was om een vaginale verkrachting uit te voeren en dat het hem niet kon schelen dat het een kind was.

Vijf dagen na de aanval op het 9-jarige meisje meldde Mohammed Hassan – die zelf moslimkinderen van dezelfde leeftijd als het slachtoffer heeft – zich bij de politie aan en bekende de misdaad. Hij heeft de daad volledig erkend.

De districtsrechtbank Malmö is van mening dat zijn vrijwillige verklaring geen verzachtende omstandigheid is, aangezien deze geen invloed heeft gehad op de onderzoekssituatie. In de uitspraak schrijft de rechtbank:

“Mohammed Hassan was van plan om met geweld, dreigementen en crimineel gedrag een vaginale omgang met een negenjarig meisje uit te voeren, wat als een ernstiger daad moet worden gezien dan hij in werkelijkheid heeft gedaan. Zijn intentie heeft zich dus verder uitgebreid dan de gang van zaken die hij heeft veroorzaakt. Aangezien deze actie niet voldoende in aanmerking kan worden genomen door het misdrijf als grove kinderverkrachting aan te merken, moet dit volgens art. 2, §2 van het wetboek van strafrecht bij de beoordeling van de strafrechtelijke waarde als verzwarende omstandigheid in aanmerking worden genomen.”

De rechtbank stelt dat “de grove kinderverkrachting waaraan Mohammed Hassan zich schuldig heeft gemaakt een ernstige aanslag op de gezondheid en veiligheid van het slachtoffer A heeft betekend” en dat de strafwaarde voor het misdrijf daarmee op ongeveer zes jaar gevangenisstraf komt te liggen.

Voordat Mohammed Hassan het negenjarige meisje in Malmö verkrachtte, bevond hij zich ook op  een soort misdaadtournee in de provincie Norrland. Op 2 augustus beroofde de met een mes bewapende en onder invloed van narcotica Arabier een Zweedse vrouw op een trein richting Alley in Umeå.

Een paar dagen later was Hassan in Jokkmokk, waar hij van een particulier een fiets stal ter waarde van 800 euro.

Daarna ging Mohammed Hassan naar Skellefteå waar hij op 23 augustus in het Stadspark een 14-jarig Zweeds meisje aanrandde en een Zweedse man mishandelde.

Naast grove kinderverkrachting wordt Mohammed Hassan ook wegens twee gevallen van seksuele intimidatie, overtreding van de messenwet, drugsovertredingen, diefstal en mishandeling veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf en 15 jaar uitzetting uit het land. De man moet ook een schadevergoeding van 17.000 euro betalen aan het meisje en 1700 euro aan het slachtoffer in Umeå.

Tegen de uitspraak van de rechtbank is geen beroep aangetekend en heeft zodoende aan rechtskracht gewonnen.

Bron:

Malmö TR B9811-18 Dom 2018-12-28 (PDF)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s