Nieuw

Mohammed, Anjum en Bassam verkrachtten bewusteloos 14-jarig meisje in Engeland – veroordeeld tot lange gevangenisstraffen

Mohammed, Anjum en Bassam verkrachtten bewusteloos 14-jarig meisje in Engeland - veroordeeld tot lange gevangenisstraffen

Van links naar rechts: Mohammed Karrar, Anjum Dogar en Bassam Karrar.

Drie mannen met een migrantenachtergrond zijn in Engeland wegens het bedwelmen en verkrachten van een kwetsbaar meisje veroordeeld tot lange gevangenisstraffen.

Het was tussen 2002 en 2005 dat drie mannen begonnen te socialiseren met een eenzaam 14-jarig meisje in Oxford, Engeland. De mannen namen het meisje mee naar verschillende feestjes waar ze alcohol en drugs kreeg aangeboden, meldt de Daily Mail.

Volgens informatie in de Britse media was het meisje sociaal kwetsbaar en werd het zodoende voor de mannen gemakkelijker om haar vertrouwen te winnen. Bij een van de gelegenheden werd het meisje bewusteloos gedrogeerd en vervolgens verkracht. Toen ze wakker werd, was ze ernstig gewond aan haar lichaam en was ook gedwongen een abortus te plegen.

Pas in 2015 onthulde het meisje aan een maatschappelijk werkster waaraan de mannen haar onderwierpen. De gebeurtenissen werden gemeld bij de politie en door bewijs van het meisje slaagde de Thames Valley Police er uiteindelijk in om de 44-jarige Mohammed Karrar, de 36-jarige Anjum Dogar en de 39-jarige Bassam Karrar te arresteren.

Mark Glover, van de politie-eenheid van de Thames Valley voor ernstige criminaliteit, lijkt het gedrag van mannen op dat van een roofdier. Hun manier was emotieloos en alleen gericht op het seksueel uitbuiten van het meisje.

– Het meisje vertrouwde op de mannen in een tijd dat ze alleen en kwetsbaar was. Deze mannen deden alsof ze haar vrienden waren, maar in feite waren ze van plan om haar seksueel uit te buiten.

Afgelopen december is het proces bij het Oxford Crown Court beëindigd.

Anjum Dogar is veroordeeld tot het uitzitten van minstens 20 jaar gevangenisstraf wegens het plannen en uitvoeren van verschillende verkrachtingen. Mohammed Karrar is ook veroordeeld voor het plannen en uitvoeren van verschillende verkrachtingen. Hij zal 18 jaar gevangenisstraf uitzitten. Bassam Karrar zal minstens 10 jaar gevangenisstraf uitzitten voor mishandeling en verkrachting.

Bron:

Oxford grooming gang who plied lonely, friendless 14-year-old girl with drink and drugs before raping her when she was comatose are all jailed for life
Mohammed, Anjum och Bassam våldtog medvetslös 14-årig flicka i England – döms till långa fängelsestraff

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Mohammed, Anjum en Bassam verkrachtten bewusteloos 14-jarig meisje in Engeland – veroordeeld tot lange gevangenisstraffen

 1. Duchesne // januari 23, 2019 om 10:28 //

  Liefde is een zeer ruim begrip…..net als gerechtigheid….

  Like

 2. Hun geile stinkende rot penissen moeten afgehakt wordt gevangenisstraf gaat niet helpen penis rot stink rot penissen. Viese beesten.

  Like

 3. Die linkse zijn kop, zulk volk meng je toch niet in een beschaafde samenleving?
  De personen die dit gespuis binnen laten, moeten gestraft worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s