Nieuw

Klimaatelite met 1500 superdikke privéjets naar Davos voor klimaatconferentie

Minstens 1.500 privévliegtuigen zullen naar verwachting deze week naar Davos en nabijgelegen luchthavens in Zwitserland afdalen als de internationale financiële en politieke elite bijeenkomt om te praten over wereldwijde klimaatuitdagingen.

Dat zou een stijging zijn ten opzichte van de meer dan 1.300 vliegtuigbewegingen die vorig jaar op het forum werden waargenomen.

De branchegroep Air Charter Service berekende de privéjetvluchten gedurende de week, terwijl afgevaardigden binnenvliegen om onder andere de heer Attenborough te horen spreken tijdens een evenement met een basistarief voor toegangstickets van $ 60.000, – per persoon.

Andy Christie, Private Jets Director bij ACS, vertelde de Guardian hoe de aantallen worden bepaald:

Davos heeft geen eigen vliegveld, de vier belangrijkste vliegvelden die particuliere vliegtuigen op het forum gebruiken zijn Zürich, Dübendorf, St. Gallen-Altenrhein en St.Moritz. Daarvandaan vliegen de deelnemers verder met helikopters.

In samenwerking met WingX hebben we sinds 2013 in de zes dagen van elke WEF-week – van één dag voor het evenement tot één dag erna – gekeken naar de privéjetactiviteit op die luchthavens. Vorig jaar was het drukste jaar voor privévliegtuigen tot nu toe, met een stijging van 11% ten opzichte van 2017, met meer dan 1.300 vliegtuigbewegingen. Als we dit jaar een vergelijkbare stijging zien, kunnen we kijken naar bijna 1.500 vliegtuigbewegingen over de zes dagen.

De landen met de meeste aankomsten en vertrekken in de afgelopen vijf jaar op Davos zijn respectievelijk Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Rusland en de VAE.

De vraag naar privéjets overtreft ver andere evenementen die ook groot op de privé-luchtvaartkalender opdoemen, zoals de Super Bowl of Champions’ League finale, volgens de heer Christie.

En de trend is naar nog duurdere, grotere privévliegtuigen zoals de Gulfstream GV en Bombardier’s Global Express.

“Dit is in ieder geval gedeeltelijk te wijten aan de lange afstanden die worden afgelegd, maar mogelijk ook aan zakelijke rivalen die niet willen dat ze door elkaar worden overtroffen”, aldus Christie.

Bron:

1,500 Private Jets Descend on Davos Carrying Globalist Elite for Climate Talks

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on Klimaatelite met 1500 superdikke privéjets naar Davos voor klimaatconferentie

 1. Republikein // januari 22, 2019 om 19:14 //

  Zonder Pelosi en zo’n 100 aanhangers, complot voorkomen, drain the swamp, onze gekkies gaan wel.
  Dit comment werd U aangeboden door gekke Henkie, snurk ze bevolking van het afvoerputje van Europa.

  Like

 2. Vanmorgen op het ontbijtnieuws de een of andere vrouwelijke Staatssecretaris of Kamerlid of zo. Ze kreeg de vraag waarom ze niet met de trein ging in plaats van met het vliegtuig. Antwoord: met de trein moet ze 5 X overstappen.

  Tot zo ver de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van de zelf benoemde elite. Oh ja, de belastingen gaan weer stijgen. Raar toch?

  Like

 3. De meeste hooggeplaatste (ze zijn letterlijk hoog geplaatst) politici zijn bovengemiddelde vrijmetselaars of uitvoerders, Veelal herken je deze psychopaten aan de leugens en halve waarheden die zij met een stalen gezicht verkondigen (Rutte, Pechtold etc.) en de in onze bizarre besluiten die ze nemen (denk aan massa immigratie van sterk gedegeneerde volkeren zoals Afrikanen) terwijl iedere ‘gewone’ burger direct inziet dat dit erg onverstandig is. Het mooie is dat als eenmaal het doel van degenen die deze uitvoerders hebben ingezet bereikt is, zij zonder pardon door hen worden geliquideerd. Ze hebben hun taak volbracht en zijn niet meer nodig, temeer omdat zij teveel weten en geen beloning krijgen voor hun opofferingen en dus een bron van verzet zouden kunnen gaan vormen.

  Like

 4. Fransdo, en het gewone volk moet toch ook 5x overstappen als ze niet vliegen
  Wat zijn die kakkers meer dan Jan met de Pet?
  Als ze de kosten zelf moeten ophoesten dan kijken ze wel naar wat ze moeten dokken maar dat de belasting betaler hieraan mee betaald zal ze een worst zijn

  Like

 5. Rectificatie: “…de in onze bizarre besluiten die ze nemen…” moet zijn “…de in onze OGEN bizarre besluiten die ze nemen…” 😦

  Like

 6. Republikein // januari 23, 2019 om 04:12 //

  Bijpraten in Zwitserland, dat deden de nazi’s ook om daarna met de KLM naar Amerika te verhuizen, goeie hak,zak.

  Like

 7. jennefer // januari 23, 2019 om 20:59 //

  Zimbabwe is maar na huis, sijn land staat in brandt.

  Like

 8. She’s on fire …. Zimbabwe right now

  LISTEN TO HER| Zimbabwe – She Is On Fire

  Masked People with AK-47 Guns, Tear Gas In Houses | Zimbabwe ShutDOWN

  Like

 9. “Ze” willen ons allemaal in de fik steken, chemtrails maken alles extreem brandbaar
  Vreugdevuur Scheveningen was geen normale fik
  ” natuurbranden Californie met smeltend glas : geen normale brand

  Like

 10. Jeanette K // januari 24, 2019 om 11:35 //

  Nog gekker! De Zweedse Greta Thunberg spijbelt om het klimaat te “redden…”
  (alsof het klimaat daarvan onder de indruk is…)
  Maw: als het klimaat bepaalt dat het regent of sneeuwt, kan geen mens daar
  iets aan veranderen. Wiebes, Samsom, Nijpels en Rutte ook niet. Punt.
  https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2018/09/15-jarige-spijbelt-voor-aandacht-klimaatcrisis
  Mensen kunnen gered(of beschermd) worden, maar het klimaat beslist niet.

  Like

 11. Er zit een geweldig mineraal in de Californische grond ..

  Like

 12. De elite bepaalt waar het regent en waar niet. Kijk eens naar hetgeen zich afspeelt boven het hoofd (i.p.v. focus op nieuwe schoenen en het smartgereedschap); kijk of beter: zie en ga op onderzoek uit. Na verloop van tijd vallen de puzzelstukken op de goede plaats en/of – in mijn geval – zal de praktijk aansluiten op de theorie. Zoekt en gij zult vinden.

  Like

 13. Republikein // januari 24, 2019 om 12:07 //

  Ja, doen we spreuken, leuk, zoals, we hebben ze geschapen naar ons evenbeeld, rare gasten die goden, gespleten tong, reptiliaans.

  Like

 14. Jeanette K // januari 25, 2019 om 10:13 //

  @Greengo, 24-1, 11:43
  Boven het hoofd… Bedoelde je dit soms?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s