Nieuw

Israël: Ultra-orthodoxe Joodse gemeenschap verwijdert foto’s van vrouwelijke politici uit verkiezingsposters

De ultra-orthodoxe gemeenschap van Bnei Berak ten noordoosten van Tel Aviv heeft een foto van een politica van de liberale oppositiepartij Hatnua uit een verkiezingsposter verwijderd. De foto’s van haar mannelijke collega’s werden niet aangeraakt. Sommigen beweren dat deze praktijk, die niet voor het eerst werd gebruikt, tot doel heeft “Israëlische vrouwen uit te roeien”.

De politica Tzipi Livni publiceerde op zaterdag een Twitter-video, waarop ze te zien is voor de bewerkte poster. “Begrijp, het is niet mijn gezicht dat ze willen verwijderen, maar de gezichten van alle vrouwen van Israël, meer dan 50 procent van de bevolking”, bekritiseerde Livni het incident. Volgens de lokale media werd ook het gezicht van een andere Israëlische politica, Tamar Zandberg, van een verkiezingsaffiche verwijderd.

Shoshanna Keats-Jaskoll, mede-oprichter van de groep “Chochmat Nashim”, die “het extremisme en de uitsluiting van vrouwen in de hele Israëlische samenleving” bestrijdt, omschreef het incident als “schandalig”.

Bron:

Israel: Ultra-orthodoxe Gemeinde entfernt Fotos von Politikerinnen auf Werbeplakaten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7729 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Israël: Ultra-orthodoxe Joodse gemeenschap verwijdert foto’s van vrouwelijke politici uit verkiezingsposters

 1. Zie ook:

  Like

 2. Je moet je toch niet voorstellen dat er net zoveel als die idiote Joden als idiote moslims zouden zijn en wij “ultra-nationalisten” er tussenin geklemd.

  Liked by 1 persoon

 3. Sorry dacht dat het vrouwen waren met die staartjes.

  Like

 4. Duchesne // januari 23, 2019 om 10:09 //

  Geweldige header foto, ik heb net een rol prikkeldraad gekocht en twee douche koppen. Ik ken vanuit Antwerpen de arrogantie van deze soort, en er is geen verschil met mislams, enkel dat deze in uniform daar de straten bevolken…

  Iedere “religieuze” groepering die anderen uitsluit op basis van ras, geloof of geslacht hoort niet in Europa thuis. Zo staat het ook in onze grondwet. Vervolgens laten wij deze lui toe omdat we ze op basis van onze eigen wetgeving anders uitsluiten…….euh? CATCH 22 …..

  Like

 5. Zouden die ultra orthodoxe gasten op de foto hierboven ook een product van incest zijn?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s