Nieuw

Hooggerechtshof VS staat Trump toe om aantal transgenders in leger te beperken

Het Amerikaanse hooggerechtshof geeft president Donald Trump toestemming om het aantal transgender binnen de strijdkrachten te beperken. Daarmee werden eerdere uitspraken van lagere rechters ongedaan gemaakt.

Trump wil transgenders die een verleden hebben met bepaalde psychische klachten uit het leger weren. Dat maakte hij in de zomer van 2017 bekend. De militaire autoriteiten mogen wel zelf bepalen of ze gebruik willen blijven maken van transgenders.

Volgens Trump leidt het toelaten van transgenders tot hoge medische kosten. Zijn voorganger Barack Obama had nieuw beleid gemaakt waardoor transgenders wel in het leger mochten worden toegelaten.

Nu.nl >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Hooggerechtshof VS staat Trump toe om aantal transgenders in leger te beperken

  1. Trump is een ECHTE wereldleider,laat zich door NIEMAND wegzetten ,de slappe aftreksels die zich Premier of Kanselier of President noemen zijn of Corrupt of totaal niet geschikt,omdat Ambt te laten slagen,deze gehele Politieke keus om alle hoge posten te bezetten is belachelijk en zou niet aan een Partij maar bij de geschikte persoon thuishoren,maar de Politiek eist dat op WAAROM!!!!’Macht en van IK ben de baas en die figuren zijn Burgermeester,gedeputeerde,altijd Voorzitter,commissaris van de Koning,directeur noem het maar op terwijl de geschiedenis kan vertellen dat er ongelofelijke OETLULLEN waar dan ook een hoge positie hebben met de nodige duurbetaalde bijbaantjes erbij zodat Zij overal geld vandaan plukken dat is ONZE Democratie en WIJ MOGEN ALLEEN MAAR BETALEN TOT OP HET BOT.Weg met dit systeem en geen BIJBANEN MEER TOESTAAN,dit politieke systeem is zo rot als een mispel.WIJ BETALEN JULLIE EN DAN BEN JE OP JE WERK.

    Like

  2. Like

  3. “PEDOSEXUALS” EXPOSED! (WARNING): Children Are Being Sexualized At An EXTREMELY Young Age!

    https://transkids.biz/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s