Nieuw

Hongarije: De EU probeert het VN-migratiepact uit te voeren – maar wij zullen hen stoppen

Foto: Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó. © Agencia de Noticias Andes (CC BY-SA 4.0)

De EU probeert nu alles in het werk te stellen om het VN-migratiepact van de globalisering ten uitvoer te leggen. Dat is wat de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó zegt, gelijktijdig belooft hij dit te stoppen, schrijft Hungary Today.

In december heeft een aantal landen, waaronder Nederland onder leiding van Rutte, het VN-migratiepact goedgekeurd, dat een internationaal kader voor immigratie biedt.

Verschillende landen protesteerden echter en weigerden te ondertekenen.

Zij stellen dat de overeenkomst een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid en zal leiden tot nog meer immigratie naar Europa.

Globalistische politici, waaronder vertegenwoordigers van Nederland, voerden misleidend aan dat de overeenkomst niet “juridisch bindend” is.

Hoewel de overeenkomst niet direct juridisch bindend is, staat er 38 keer in dat “wij ons verbinden”. Het is daarom politiek bindend en zou uiteindelijk kunnen leiden tot wetten, net als andere vergelijkbare internationale overeenkomsten eerder hebben gedaan.

Nu stellen de EU-bureaucraten alles in het werk om de overeenkomst ten uitvoer te leggen, zegt Hongarije.

– We zullen dit natuurlijk verhinderen, zei de minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó op vrijdag op de staatstelevisie.

Volgens de Hongaarse toppoliticus heeft het migratiepact voor “wind in de zeilen” gezorgd voor een “globale immigratie”, omdat het zich richt op het beheren van de immigratie in plaats van het tegenhouden ervan.

Tegelijkertijd wijst hij erop dat negen lidstaten, een derde van de EU, niet voor het pact hebben gestemd.

In totaal hebben 40 VN-landen ervoor gekozen om niet voor het pact te stemmen, aldus de minister van Buitenlandse Zaken, waarom hij van mening is dat de overeenkomst geen legitieme internationale overeenkomst is.

– Het handelt zich niet om Europese landen die het wereldwijde migratiepact als één front willen implementeren, zegt de minister.

Bron:

Szijjártó : Brussels Must Be Prevented from Implementing Un Migration Compact

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongarije: De EU probeert het VN-migratiepact uit te voeren – maar wij zullen hen stoppen

 1. Duchesne // januari 23, 2019 om 10:24 //

  Off topic maar toch ook weer niet….Gratis kaarten voor de emigratiebeurs. https://www.gratis.nl/199934-2-gratis-tickets-emigratiebeurs.php
  Ik heb ze al gekregen, het klopt enkel opletten met boeken, je hoeft enkel de code aan te tikken, het aantal en je e-mail adres twee keer in te vullen. MAX 2 TICKETS. Als je toch moet betalen heb je iets fout gedaan, de rekening moet op 0 blijven staan. Duchesne

  Like

 2. Marcelina // januari 23, 2019 om 11:00 //

  Natuurlijk is het bindend. En als het niet zo zou zijn, dan staan een hoorde juristen en advocaten in de rij om het als nog bindend te krijgen. Het feit, dat iedere gelukszoeker zonder enige voorscreening naar Europa kan afreizen en pas daarna op kosten van de belastingbetaler door een hoorde ambtenaren onderzoek naar hun verleden proberen te doen is is op zijn zachtst gezegd, ACHTERLIJK. Mede omdat de nodige statistieken in de uitzend landen gebrekkig zijn of zelfs niet bestaan. Net als vanaf 2015 het geval is, iedereen kan beweren wat hij wilt, want het is toch niet te controleren. En als na verloop van maanden of zelfs jaren endelijk wordt vastgesteld dat zij geen recht hebben tot verblijf, zijn ze grootendeels met de noorderzon vertrokken of in een slechter geval worden in drugbendes opgenomen. En als wij Sargentini moeten geloven, dan kunnen ze niet eens worden teruggestuurd, want volgens haar geen van de Africaanse landen voldoen aan de criterium.

  Wij worden al vanaf 2015 mede door de linksliberale media op deze achterbakse manier gemanipuleerd en om de tuin geleid en landen, zoals Hongarije die alles in het werk zetten om Europa van deze verschrikking proberen te redden worden afgemaakt en interrnational op de schandpaal genageld. En wat doen wij? Wij gaan boe en bah zeggen en nestelen wij ons als lammeetjes met een zakje chip comfortabel achter de televisie om de volgende soapserie te bekijken.

  Like

 3. We worden constant belazerd door onze eigen gekozen overheid. De hoge BTW moet omhoog vanwege de crisis, wel de crisis is afgelopen en wat nu? Nu doen we de lage BTW ook omhoog, Er komen andere belastingtarieven daarvoor in de plaats zegt men maar die komen pas in 2021. We worden steeds ouder wisten jullie dat? En het partnerpensioen is afgeschaft en de AOW houdt geen gelijke tred met inflatie en algemene loonstijgingen. De bekeuringen verdubbelen elke 5 jaar en de tabakaccijns slaat inmiddels ook al nergens meer op. Er komt een vliegbelasting en de wet Hillen vervalt en nu heb ik nog slechts een fractie van de maatregelen te pakken. En waarom? Om al die extra kosten voor de immigratie te betalen, de bijna gratis kost en inwoning, huurtoeslag en zorgtoeslag, gesubsidieerde Linkse asieladvocaten die het toegestaan wordt om 10 jaar op onze rekening te procederen en als ze dan verliezen al krokodilletranen huilend in allerlei praatprogramma’s gaan zitten om daar een potje te gaan huilen hoe wreed het toch is om die inmiddels vernederlandse kinderen, waarbij zij er hoogstpersoonlijk van ons belastinggeld voor hebben gezorgd dat die kinderen vernederlandst zijn, terug te sturen. En dan kun je die ouders ook niet meer terug sturen want dat is ook hardstiike zielig natuurlijk oftewel schaakmat.

  En nou gaat een inlegvelletje er voor zorgen dat dat allemaal geen juridische binding heeft?

  Rutte, hoe dom denk jij eigenlijk dat wij hier met elkaar zijn?

  Ik zie maar één oplossing te zijner tijd. Niet Brussel, niet Straatsburg, niet Parijs, niet Barcelona, niet Marrakesh maar Nürnberg waarbij ik hoop dat die rechtszalen daar nog open zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s