Nieuw

Duitsland: 17-jarig meisje vlucht voor opdringerige “vluchteling” en wordt overreden door de bus

Archieffoto.

Eerst het politiek correcte politierapport:

Op zaterdagavond werd een leerlinge van het Minden ZOB door een 22-jarige man uit Porta Westfalica [een Duitse stad in de gemeente  Kreis Minden-Lübbecke] aangevallen en raakte onder de voorwielen van een lijnbus. Ze leed ernstige verwondingen aan haar benen. De dader vluchtte in eerste instantie, maar werd later gearresteerd. De verdachte werd op zondag voor de rechtbank van Minden gebracht, die gelastte hem in voorlopige hechtenis te nemen.

Kort voor 21.00 uur waren de jonge vrouw en haar vriendin bij het ZOB op de Lindenstraße. Volgens getuigen werd ze herhaaldelijk door de man lastiggevallen. In de loop van de gebeurtenis ontsnapten zij en haar 14-jarige vriendin van het centrale eiland van het busstation naar een openbare bus die net aankwam. De aandachtige 41-jarige buschauffeur merkte dit gedrag op en opende tijdens het stoppen de deur van de bus om de twee tieners op te nemen. Toen ze de ingang waren binnengedrongen, kwam de agressor ook naar het voertuig en trok de 17-jarige bruut bij haar haren de weg weer op. Ze viel toen en raakte volgens getuigen onder de nog rijdende bus die over haar benen reed. De 22-jarige vluchtte vervolgens samen met een metgezel (21). Terwijl getuigen voor de gewonden zorgden, volgde de buschauffeur de mannen en wilde een foto van hen maken om als identificatie aan de politie te geven. De jongste stopte toen en gaf hem een klap.

Kort daarna kwamen de gealarmeerde politie en hulpdiensten ter plaatse. De jonge vrouw was ernstig gewond en moest voor een spoedeisende medische behandeling in het ziekenhuis in Minden worden opgenomen. Volgens getuigenverslagen werd de 22-jarige in de buurt van de plaats van het misdrijf gearresteerd, terwijl de 21-jarige metgezel de arrestatie van de politieagenten verstoorde. Hij werd ook in hechtenis genomen. Beide mannen waren onder invloed van alcohol.

De agenten van het politiebureau van Minden hebben een bloedmonster van de belangrijkste agressor genomen. De volgende dag werd hij  voor de rechtbank gebracht. Zijn kennis werd op zondagochtend na ontnuchtering vrijgelaten.

Tot zover het politiek correcte politierapport.

Terwijl de mainstream media vooral verslag uitbrengen over een dronken “aanvaller”, heeft de redactie van “Junge Freiheit” rechtstreeks aan de politie gevraagd: De verdachte is een 22-jarige Afghaan. Hij was ten tijde van de misdaad dronken en kon na een korte vlucht worden gearresteerd. Sindsdien is hij nog steeds in hechtenis.

Bron:

Minden: 17-Jährige flieht vor zudringlichen “Flüchtling“ und wird von Bus überrollt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7737 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Duitsland: 17-jarig meisje vlucht voor opdringerige “vluchteling” en wordt overreden door de bus

 1. Jack vanderVeen // januari 23, 2019 om 04:15 //

  Een dronken moslim?
  Gewoon geïmporteerd crimineel tuig, opgegroeid voor galg en rad tijdens zijn intensieve opvoeding door zijn ouders.
  Laat ik raden: die vrouwen aanrander en verkrachter is vast op grond van zijn homoseksualiteit het land in mogen komen.

  Like

 2. Marcelina // januari 23, 2019 om 12:14 //

  Hij zal net als andere misdadigers door die geweldige,’ONAFHANKELIJKE’ rechters ook weer met een Moorkop toe, vrigelaten worden. In Europa zijn de blanke vrouwen niet meer veilig. Niemand beschermt ze. Ze worden blootgesteld aan een hoorde barbaren en als iemand in staat is om terug te slaan, zoals die Zwitserse vrouw in Oostenrijk (Jensen) dan krijgen ze ook nog een boete er bovenop. Het begint in Oostenrijk normaal te worden dat in 1 maand 5 vrouwen door geweld het leven hebben verloren. Zij geven weliswaar de schuld aan de toenmalige socialistische partij (Fayman) dat hij zoveel immigranten het land heeft binnengehaald, maar nu Kurz met de skepter zwaait gebeurt er toch ook geen correctie, de situatie wordt alleen maar erger.

  In Duitsland zijn overigens niet alleen vrouwen de klos, maar ook (net als in Oostenrijk) worden normaal werkende mensen op de lopende band belaagd, ze worden geintimideerd en bedreigd hetzij in hun winkel of op straat. Haast niemand meer durft .’s avonds de straat op te gaan want ze kunnen zo maar slachtofferr worden van steekpartijen en zinloos geweld. Naar mate de tijd voordert worden ze steeds brutaler en gewelddadiger. De politie draait overuren maar ze blijven dweilen met de kraan open.

  Gezinnen die het zich kunnen permitteren verhuizen naar rustigere gebieden of naar een andere land, steeds meer ruimte achterlatend voor deze geweldige toekomstige ‘ REDDERS’ van Europa. Ik vraag me dan ook af, kan werkelijk niemand iets doen om een halt toe te roepen aan deze politiek correcte waanzin die Europa langzaamaan in de richting van de afgrond gaat helpen?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s