Nieuw

Verrassing: De winnaar van het allerbeste CV van het jaar is een …. tromgeroffel …. moslima

Je verwacht het niet in deze tijd van niet aflatende propaganda.

Zarina Ardjoen, adviseur ‘Werk’ bij het UWV, heeft gewonnen. Ja, kunst. Het UWV kiest zelf wie wint. officieel het ‘SollicitatieLAB’, maar dat is er vast onderdeel van.

AD:

,,Het cv valt op qua kleur en uitstraling, het bevat de goede informatie en als je dit cv ziet, krijg je een heel goede indruk van wie Zarina is”, aldus Bakker.

Het is gewoon groen, een beetje deprimerend, omdat dat de kleur van de islam is. Weinig kans dat Zarina een andere kleur gekozen zou hebben hoor.

,,Een foto is heel belangrijk. Een goede foto waarop je laat zien wie je graag wilt zijn”, aldus Bakker.

Een strenggelovige moslima, die dus slecht samen kan werken met anderen, een maand lang per jaar niet inzetbaar is vanwege ramadan, stapels eisen op tafel gaat leggen en ‘discriminatie’ zal roepen als ze haar zin niet krijgt. Dat is wat het CV laat zien.

 • Computervaardigheden: Word en Twitter – serieus, dat zet je op je CV (nou heb ik nooit een CV nodig, maar ik zou een heel lang CV krijgen als ik al dat soort rotzooi er op ga vermelden).
 • Training: ‘Omgaan met weerstand en agressie’ – Wat ?
 • Opleiding: ‘Professionele en persoonlijke ontwikkeling’ – Je kan het zo gek niet bedenken.
 • Profielschets: ‘Out of the box denken bezorgt mij geen angst’ – Probeer eens buiten de islam te denken dan …
 • 2016 – 2017: ‘Het werven, verbinden en begeleiden van vrijwilligers en statushouders in samenwerking met de gemeente Breda’ – Infiltratiejihad.

Wat een trieste grap, een A4 vol modieuze deugwoordjes van iemand die helemaal niks kan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

19 Comments on Verrassing: De winnaar van het allerbeste CV van het jaar is een …. tromgeroffel …. moslima

 1. Glazov Moment: Tlaib’s Guest Praised Murderer of 4-Year-Old Jewish Girl.

  Like

 2. Waarschijnlijk geschreven door een “witte” linkse rothond. Weer een stukje veroverd op de witte rotzak. Ze lachen zich toch suf.

  Hier wordt een moskee gebouwd, 2400 of 2700m2 zoiets het kan niet op maar door wie gebouwd? Ja wie? de witte proletariër bouwt aan de Islamitisering. Wie anders? Kan verder gaan maar doe maar niet wil vannacht niet van het bed worden gelicht want heb al een kater en de rust nodig.

  Like

 3. Een lokmuts van de uitzetindustrie die er door het binnenhalen, begeleiden en adviseren van steeds weer verse uitzetkandidaten voor zorgt dat de uitzethandel blijft groeien. De uitzetindustrie is het uiteindelijke verdienmodel omdat de kandidaten tientallen jaren tot eeuwig in Nederland mogen blijven tot er weer verkiezingen zijn en er en paar worden geofferd, die daar vet voor betaald worden en via een U-bocht binnen 1 week weer terug zijn.

  Like

 4. The Modern Man…..

  Like

 5. In het HBO systeem mogen moslims voldoen op MBO niveau. (een getuige)

  Like

 6. Gelukkig heb ik aan al die gekkigeid zoals CV’s nooit mee hoeven doen. Gewoon na de LTS gaan werken en dan wordt je als je je bewijst vanzelf wel door een ander gevraagd om voor hem te komen werken. Ruim 10 jaar al voor dezelfde werkgever en daar blijf ik bij zolang het kan.

  Maar zoveel kwaliteiten als deze mevrouw zal ik nooit krijgen. Vooral deze niet: Het werven, verbinden en begeleiden van vrijwilligers en statushouders in samenwerking met de gemeente Breda’

  Like

 7. trebor2110 // januari 21, 2019 om 20:43 //

  ‘Out of the box denken bezorgt mij geen angst’ – Probeer eens buiten de islam te denken dan …

  Nou Fubar ik las die zin en dacht precies hetzelfde , en misschien durft ze stiekem wel een buiten die box te denken maar NOOIT HARD OP

  Liked by 1 persoon

 8. Kan deze ‘out of the box’ denker ook omgaan met het gegeven dat haar sluier uitermate en diep beledigend is voor Westerse vrouwen, vanweg wat deze islamitische sluier bedoelt te zeggen?

  Westerse vrouwen die eeuwen en eeuwenlang op Westerse grond wonen en die gewoon niet beledigd wensen te worden op hun eigen geboortegrond?

  Kan deze out of the box denker zich voor westerlingen en hun geboorterecht zich diep respectvol opstellen?

  Like

 9. Opzouten met je dubbele paspoort

  Liked by 2 people

 10. Stuitend…

  Like

 11. koddebeier // januari 22, 2019 om 12:06 //

  In dit dhimmitude land had ik niet anders verwacht van deze laffe ratten !!

  Like

 12. Jeanette K // januari 22, 2019 om 12:14 //

  De hoofddoek is de nieuwe swastika van de 21e eeuw(Sören Krarup, Deense dominee)
  De hoofddoek is de vlag die moslimfundamentalisten op het hoofd van vrouwen planten,
  om het veroverde gebied beter te markeren.(uitspraak van vrouwelijke Algerijnse minister)
  https://fubar.mobi/2015/01/28/de-islamhoeren-van-de-npo-nu-ook-met-hoofddoekje-van-uw-belastinggeld/

  Like

 13. Het beste nagemaakt zeker.

  Like

 14. @Trebor,
  zo’n spannende hoofddoek houdt alle creativiteit tegen, om nog maar te zwijgen van diezelfde haren die je in je afvoerputje vindt dat eraan vast plakken.

  Like

 15. Hoorde laatst een verhaaltje van een Nederlandse dame die haar inkopen op de markt deed (iets wat ik niet doe aangezien je praktisch alleen nog van een bepaalde culturele groepering kunt afnemen). Daar stond een schepsel in het zwart gekleed van onderen tot bovenaan en waar alleen nog de ogen zichtbaar waren (80% van onze taal/communicatie is lichaamstaal). Dit schepsel had een mededeling: ‘Wij gaan de wereld veroveren’, en vervolgens ging het over tot de orde van de dag..

  Liked by 1 persoon

 16. Volgens Mark Rutte zijn deze mensen (van islamitische allure) ‘dubbele slachtoffers’.
  Maar van treurnis was, in bovenstaand verhaaltje, geen enkele sprake ..
  Wat moeten wij hier nu mee als bewoners van dit Nederland?
  A) Negeren
  B) Tegenspreken
  C) Een discussie aangaan
  D) Aangeven

  Rutte??????

  Like

 17. Naast de gewapende jihad, de rellen jihad, de autobrand jihad, de hulpverleners aanvallen jihad, etc., bestaat er ook de sociale jihad. Deze dame zal zich met volle overtuiging, ze is nl. verplicht om aan jihad te doen, staat in de koran, storten op het masseren en klaarmaken voor de acceptatie van hoofd doekjes in zoveel mogelijk lagen van de bevolking, gebeds ruimtes, zich inzetten als er ergens bezwaar gemaakt wordt tegen de bouw van een nieuwe moskee of aan aantal halal winkeltjes, gescheiden zwemmen en, ik vergat het bijna, natuurlijk tegen het boerka verbod. Kortom, een zeer geslaagde aanwinst voor de verdere islamisering van Nederland en ik denk dat ze aan aardige aanhang zal hebben van mede moslima’s die haar van alle kanten zullen bijstaan. Het sociale islamiserings front, in stelling gebracht door de Nederlandse, niks in de gaten hebbende, goedmensen.

  Liked by 1 persoon

 18. Het is mij opgevallen dat deze categorie van mensen, voor wat betreft aanname beleid, het heel goed doen binnen vooral gemeentelijke instellingen.. Dit lijkt mij geen toeval, noch gerelateerd aan ‘maatschappelijke afspiegeling’, doch vooropgezet.

  Idem aangaande de pakketservice van PostNL welke in neutrale witte busjes rondrijden, verbodsborden negeren, je achteruit rijdend bijna of aanrijden en alles zonder logo (!!!!!!)

  Rutte ??????

  Like

 19. Republikein // januari 23, 2019 om 03:18 //

  Weggeeftafel?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s