Nieuw

Univ. of Georgia TA Says ‘Some White People May Have to Die For Black Communities to Be Made Whole’

A teaching assistant at the University of Georgia is feeling the burn after reportedly writing a troublesome Facebook post about killing white people, according to Campus Reform.

Irami Osei-Frimpong, a philosophy TA at UGA, wrote the racist comment on Wednesday while participating in a conversation on a UGA Facebook page. The comment has been deleted, but Campus Reform obtained a screenshot.

pp

In the post, Osei-Frimpong wrote, “Some White people may have to die for Black communities to be made whole in this struggle to advance to freedom.” The TA went on to add, “To pretend that’s not the case is ahistorical and dangerously naive.”

MRC-TV >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (640 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

6 Comments on Univ. of Georgia TA Says ‘Some White People May Have to Die For Black Communities to Be Made Whole’

 1. ieznogoedh // januari 21, 2019 om 15:05 //

  Ziet er wel heel erg intelligent uit, dus hij zal wel weten waarover hij heeft.

  Like

 2. Wat een terminale imbeciel, deze zwarte racist. Het onderwijs is totaal down the drain, als dit soort narcistische geestelijk gehandicapten “teaching Assistant” mag worden, terwijl hij niet eens de noodzakelijke cognitieve en sociale skills heeft om concierge te mogen worden. Dit is geen toeval, maar opzet en het mistroostige resultaat van affirmative action: zwarten bevoordelen terwijl iedereen die het beleid bepaalt in dit soort zaken heel goed weet, dat ze gewoon niet beschikken over de noodzakelijke vaardigheden. Bizar.

  Like

 3. Deze dimwit maakt duidelijk waarom het in 60.000 jaar nooit wat is geworden in Afrika: zeer beperkte genetische mogelijkheden en een rampzalige mentaliteit. Al zet je James Watson tegen de muur: zijn gelijk kunnen ze hem niet afnemen.

  Like

 4. Andrew Lawrence Describes University

  Like

 5. Republikein // januari 23, 2019 om 01:44 //

  Frimpong uit Nederland, de wereld is klein.

  Like

 6. Duchesne // januari 23, 2019 om 10:12 //

  Bij die laatste foto kreeg ik spontaan de neiging het beeld scherm hooi te voeren…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s