Nieuw

Israël eist dat Syrië zijn eigen grondgebied niet verdedigt: “Als antwoord daarop hebben we ook verschillende Syrische defensiebatterijen aangevallen”

Het Israëlische leger, IDF, geeft nu toe dat het ook Syrische doelen heeft aangevallen tijdens de nachtelijke aanvallen.

Israël heeft nieuwe aanvallen uitgevoerd tegen wat men beweerd Iraanse doelwitten in Syrië te zijn.

Minstens vier Syrische soldaten zijn gedood en verschillende gewond geraakt.

Gelijktijdig heeft men Syrië gewaarschuwd voor het verdedigen van zijn grondgebied.

“Tijdens onze luchtaanval werden tientallen Syrische luchtafweerraketten gelanceerd, ondanks duidelijke waarschuwingen om een dergelijke luchtafweer te vermijden. In reactie daarop hebben we ons ook gericht op verschillende luchtverdedigingsbatterijen van de Syrische strijdkrachten”.

In een 28 seconden durende film die IDF op sociale media publiceerde, is te zien hoe het Syrische luchtverdedigingssysteem Pantsir-S1 wordt uitgeschakeld.

Bron:

Israeli military publishes VIDEO of alleged attacks on Syrian air defenses

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Israël eist dat Syrië zijn eigen grondgebied niet verdedigt: “Als antwoord daarop hebben we ook verschillende Syrische defensiebatterijen aangevallen”

 1. Tsjaa, de Pantsir-S1. Het wordt tijd dat heel Syria niet het S300, maar het S400 systeem van Rusland krijgt, maar omdat dat nog niet gebeurt is, kun je aannemen dat er ook andere belangen bij Rusland spelen.
  Als je ziet hoe Rusland in Syrie tekeer is gegaan, dan vraag ik me af waarom ze de Syriers niet volledig bewapenen.

  Like

 2. Het Pact van de Duivel.

  Like

 3. Krots, ik vraag me dat ook af. Waarom denk jij dat Rusland niet echt doorpakt?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s