Nieuw

De dhimmi-politie van het Verenigd Koninkrijk

Een lokale overheidsinstantie in Yorkshire is slechts één van de vele autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk die worden onderzocht voor corruptie op een schaal die voor degenen die geen deel uitmaken van de politiemaffia tot lange gevangenisstraffen zou leiden.

In Rotherham, een stad in Yorkshire met 250.000 inwoners, worden meer dan 160 politieagenten onderzocht op beschuldigingen dat zij systematisch klachten over wijdverbreide seksuele uitbuiting van kinderen hebben genegeerd.

Nergens in het rapport wordt melding gemaakt van de racistische aspecten van deze monsterlijke tragedie. De daders zijn vrijwel allemaal Aziatisch en hun slachtoffers zijn blank. De politie in kwestie is een van de diverse politiekorpsen van het land die worden bestempeld als ‘het nieuwe Verenigd Koninkrijk’. De mainstream media geven deze vitale informatie zelden door. Maar een enkele verbale woordenwisseling op een bus tussen een blanke en een gekleurde persoon krijgt wereldwijd aandacht in de krantenkoppen.

De Independent Police Complaints Commission (IPCC) heeft al 60 politiefunctionarissen geïdentificeerd als onderdeel van een grootschalig onderzoek naar het schandaal, en 100 andere verdorven politieagenten liggen onder hun vergrootglas.

Onvoorstelbaar, gaat het rapport verder met te zeggen: “De waakhond onderzoekt of er al dan niet disciplinaire of zelfs juridische stappen moeten worden ondernomen tegen politieagenten die worden beschuldigd van het negeren van de beweringen van slachtoffers dat ze seksueel werden verhandeld en misbruikt”.

Desalniettemin kan een goedbedoelende burger in Groot-Brittannië worden beschuldigd van een ‘haatdelict’ alleen maar voor het verspreiden van flyers die bezwaar maken tegen het pro-immigrantenbeleid van het Westminsterregime. In 1979 kreeg de in Engeland geboren Ierse journalist Michael Walsh 6 x 4 maanden gevangenisstraf voor het publiceren van flyers die kritisch stonden tegenover gekleurde immigratie.

Een jaar na de publicatie van het explosieve Jay Report, dat de schokkende omvang van verkrachting, mensenhandel en kinderlokkerij in de stad South Yorkshire aan het licht bracht, zijn onderzoekers bezig met het opvoeren van hun onderzoek. Meer dan 1.400 kinderen werden tussen 1997 en 2013 seksueel uitgebuit door bendes van voornamelijk moslimmannen in Rotherham.

Het rapport was vernietigend over het gedrag van politie en gemeenteambtenaren, die routinematig de industriële schaal van misbruik negeerden en de slachtoffers als lastige tieners behandelden. Het IPCC heeft sinds de publicatie van het rapport 47 verwijzingen naar de South Yorkshire Police ontvangen, waarbij meer dan 100 beschuldigingen van wangedrag betrokken waren.

Een woordvoerster zei: “De analyse van alle verwijzingen heeft tot nu toe meer dan 60 agenten geïdentificeerd. Verdere beoordelingen worden uitgevoerd om de specifieke beschuldigingen tegen deze personen vast te stellen om te bepalen welke verdere acties nodig zijn. Er wordt gewerkt aan de identificatie van meer dan 100 ambtenaren die in de verwijzingen worden vermeld, maar niet bij naam worden genoemd”.

De verrotte agenten zullen niet wakker liggen over het resultaat. De politiedienst registreerde meer dan 37.000 officiële klachten over hun gedrag, waarvan slechts 14% in behandeling werd genomen. Als een zaak tegen een politieagent in stand wordt gehouden, is het onwaarschijnlijk dat de ‘straf’ meer zal zijn dan een berisping van een oudere medeplichtige dat zijn gedrag is opgemerkt.

Duizenden jonge kinderen werden misbruikt in Rotherham. Het Jay Report werd in opdracht van de Rotherham gemeenteraad met tegenzin opgesteld nadat gruwelijke details van het schandaal aan het licht kwamen.

Uitgevoerd door professor Alexis Jay, schokte het rapport Groot-Brittannië door de onthulling van de enorme omvang en de gruwelijke details van wat er gebeurd was met meisjes zo jong als 11 jaar.

Prof Jay zei destijds dat ze “volstrekt afschuwelijke” voorbeelden had gevonden van “kinderen die waren overgoten met benzine en bedreigd werden in brand te worden gestoken, met wapens werden bedreigd, gedwongen werden om wrede gewelddadige verkrachtingen bij te wonen en bedreigd dat ze de volgende zouden zijn als ze het iemand zouden vertellen”.

De politie is sterk bekritiseerd vanwege hun tekortkomingen in het schandaal. Het falen van de autoriteiten om de kinderen te beschermen was zo groot dat de politie- en misdaadcommissaris van South Yorkshire, Shaun Wright, werd gedwongen af ​​te treden en de Rotherham gemeenteraad onder overheidscontrole werd gesteld.

David Greenwood, een advocaat die 58 van de misbruikte vrouwen vertegenwoordigd, zei dat wat tot nu toe aan het licht is gekomen misschien slechts het topje van de ijsberg is. Hij gelooft dat minder dan 100 van de meisjes die betrokken zijn bij het seksueel misbruik zich hebben aangemeld bij de autoriteiten, uit een telling van potentieel duizenden slachtoffers. Vele slachtoffers vertrouwen nog steeds niet op de autoriteiten, voegde hij eraan toe, en zullen alleen naar voren komen als er een onafhankelijke instantie wordt ingeschakeld om het onderzoek uit te voeren.

Bron:

UK COPS AS BENT AS A DOG’S BACK LEG

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8461 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on De dhimmi-politie van het Verenigd Koninkrijk

 1. De eens zo populaire Bobby’S zijn verworden tot Criminelen en weg kijkers en zo corrupt als Brussel.

  Like

 2. Seksueel misbruik van kinderen – Aard, omvang, signalen, aanpak (2001)
  Tekst: Prof.Dr.J. Frenken; Leids Universitair Medische Centrum (LUMC) en Nederlands Instituut voor Sociaal Sexuologisch Onderzoek (NISSO); Utrecht.
  Exemplaren van deze brochure zijn (of waren?) gratis te bestellen bij: Ministerie van Justitie;
  Directie Preventie, Jeugd en Sanctiebeleid; Afdeling Informatie, Voorlichting en Publiciteit; Postbus 20301; 2500 EH Den Haag; http://www.minjust-dpjs.nl.
  De titels van de wetenschappelijke publicaties waarop deze brochure is gebaseerd, zijn ate vinden op de Internetsite: http://www.nisso.nl

  Vrouwenmishandeling: Een zorg voor de politie! (op weg naar kwaliteitsverbetering van praktische politiezorg bij vrouwenmishandeling); Projekt Vrouwenmishandeling; drs. D.W. van der Ent; Th.D. Evers (1996 Project Vrouwenmishandeling Politie Regio Utrecht)
  ISBN: 90-9009235-8

  Like

 3. ieznogoedh // januari 21, 2019 om 15:02 //

  Dat is een leuke term: zo corrupt als Brussel.
  Die houden we erin!

  Like

 4. Hoe komt het ook al weer dat het gezag voor de politie tekenende is?

  Like

 5. Duchesne // januari 21, 2019 om 16:40 //

  ….tanende…..

  Leg uit hoe je respect kunt hebben voor mensen die tegen (lage tot middelmatige) betaling hun eigen geweten in de kast parkeren en blindelings op bevel geweld gebruiken en mensen in elkaar slaan of neerschieten of verjagen zonder achtergronden te kennen, simpelweg omdat iemand anders iets zegt……ik zoek naar een logische uitleg om respect te hebben, mij ontgaat het.

  P.s. respect is voor mij niet dat iemand sterker is of met meer personen kan langskomen of met pistolen en dezelfde kleren is uitgedost. Dat valt bij mij onder gebreken in eigen geest en aanwezigheid. En de veelgebruikte reden: omdat het zo is of “het staat zo in de wet” snijdt ook geen hout, de wet zegt dat iedereen gelijk is en gelijke rechten heeft, maar die ballon is al lange tijd geleden doorgeprikt…door hunzelf ook nog….

  Liked by 1 persoon

 6. Waarom zitten ze niet in een kerk deze dienaren der wet??

  Like

 7. Arnold Schipper // januari 22, 2019 om 08:22 //

  Respect verdien je en die krijg je niet zo, ik beantwoord geen vragen aan niet Nederlandse agenten gebrekkig sprekende personen in dat apen pakje.

  Like

 8. Moeten wij binnenkort ook zo gaan zitten?
  Of kop eraf?

  Like

 9. Ja.

  Like

 10. Het samenhorigheidsgevoel moet immens zijn.

  Like

 11. How Many Secret Societies Can You Name??? Few and Not Many !!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s