Nieuw

Breek – Israël valt Syrië weer aan

archief-foto

De Syrische staatsmedia zegt dat zijn leger ,,vijandige doelen” afweert in een ,,intensieve aanval van opeenvolgende golven van geleide raketten”.

De Israëlische militairen vielen zondagmiddag Iraanse doelen in Syrië aan, zei de woordvoerder van de Israel Defense Forces, uren nadat het zei dat het raketten onderschepte die vanuit Syrië waren gelanceerd in de richting van Israël.

“We waarschuwen de Syrische strijdkrachten tegen pogingen om de Israëlische troepen of het grondgebied schade toe te brengen,” zei de IDF in een verklaring en voegde er aan toe dat het doelen die behoren tot de elite-eenheid Quds Force van de Iraanse Revolutionaire Garde had aangevallen.

De Syrische staatsmedia haalden een Syrische militaire bron aan als zeggend dat Israël een ,,intense aanval door opeenvolgende golven van geleide raketten” lanceerde, maar dat de Syrische luchtdefensie het grootste deel van de ,,vijandige doelen” vernietigde.

Getuigen in Damascus zeiden dat luide explosies in de nachtelijke hemel klonken.

Haaretz >>

Het lijkt er op dat Israël er geen genoegen mee neemt dat al zijn jihad proxies verslagen zijn en dat de Westerse steun afneemt. Dit is de tweede aanval binnen 24 uur en lijkt intensiever te zijn volgens de eerste berichten dan gisteren.

Ondertussen haalt Israël de banden met zijn soennitische terreurburen aan en stapt in een gasdeal samen met Egypte, Jordanië en jawel ( ! ) de Palestijnse Autoriteit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Breek – Israël valt Syrië weer aan

 1. Gladiator // januari 21, 2019 om 10:57 //

  Vraag me nu toch werkelijk af wanneer deze schurkenstaat Israël eens met de grond gelijk gemaakt wordt en voor mij mag er dan een mooi tapijt met napalm overheen en daarna nog een tapijt agent orange, en ja ik weet dat het een “ontbladeringsmiddel” is maar bij gebrek aan beter is dit wel oké!!

  Wat een vuil vies maar vooral arrogant en leugenachtig land met een verschrikkelijk en duivels regime wat door zowat de hele wereld OPGEHEMELD wordt en wat nergens anders aan te danken is dan aan hun steeds groter wordende leugens en bedrog met daarbij het previlege op het trekken va diverse jokers zoals de “nazikaart trekken” of misschien wel de “antisemitismekaart” of misschien wel de “holoHOAXkaart” .

  Er is voor mij geen smeriger en crimineler volk op deze schijf te vinden!

  Zo, dit moest ik ff kwijt, en indien kritiek hierop, oké en heel fijn echter wel onderbouwen en bedenk dan gelijk hierbij dat IK de geschiedenis ken en wel van A tot Z!!

  Zo, please shoot me!!!

  I don’t think so or…..???

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s