Nieuw

Londen – Afrikaanse meisjesbesnijders bewaarden zwarte magie en tovervloeken in hun vriezer

The Old Bailey, rechtbank Londen, wikipedia

Er werden in de vriezer koeientongen gevonden die gewikkeld waren in draad met spijkers, die kennelijk bedoeld waren om gebruikt te worden in een ritueel voor zwarte magie om artsen en de politie de mond te snoeren bij een Oegandese vrouw die beschuldigd wordt van het plegen van genitale verminking bij haar drie-jarige dochter, zo hoorde de rechtbank in Londen.

Het is deze voodoo-verrijking die wij nodig hebben om onze achterlijke Europese cultuur naar een hoger plan te tillen.

De 37-jarige vrouw en de Ghanese man, 43, die om juridische redenen niet genoemd kunnen worden, werden op 28 augustus 2017 beschuldigd van het verminken van hun dochter.

De BBC meldt dat de moeder een interesse in hekserij had en dat toen de politie haar huis in Oost-Londen doorzocht, zij de dierlijke delen die op een ritualistische manier waren voorbereid vonden.

In de koeientongen stak ook een klein stomp mes, en er werden 40 limoenen gevonden en andere vruchten die bij opening stukjes papier met namen erop bevatten.

“De ingebedde namen omvatten beide politieagenten die betrokken waren bij het onderzoek van de zaak, de maatschappelijk werkster, haar eigen zoon en de toenmalige directeur van de openbare aanklachten.

Deze mensen moesten “hun mond sluiten” en “hun mond bevriezen”.

Uit WhatsApp-berichten tussen de ouders na de vermeende FGM bleek dat het paar discussieerde over het uitspreken van een spreuk om de politie en de dokters de mond te snoeren.

Juryleden hoorden dat het kind, nu vijf jaar oud, later tegen een pleegzorger zei dat een vrouw haar had besneden terwijl ze werd vastgehouden door haar ouders.

Nationalisten die dit soort praktijken buiten de deur willen houden, vertrappen vrouwenrechten.

Wat voor soort vrouwenrechten Frans Timmermans precies voor zich ziet in zijn toekomstige ‘diverse’ samenleving maakt hij niet duidelijk.

De rechtszaak wordt vervolgd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Londen – Afrikaanse meisjesbesnijders bewaarden zwarte magie en tovervloeken in hun vriezer

  1. trebor2110 // januari 21, 2019 om 22:16 //

    Liked by 1 persoon

  2. Republikein // januari 23, 2019 om 01:19 //

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s