Nieuw

Judith Sargentini: Er wordt volop gedemonstreerd in Hongarije vandaag

Haha. Er gaan een half miljoen mensen de straat op in gele hesjes in Frankrijk voor de tiende opeenvolgende zaterdag, maar Judith moet het over anderhalve man en een paardekop in Hongarije hebben.

Ze kán niet beter illustreren hoever deze politici van het volk afstaan. Orban is met een hele ruime meerderheid herkozen (Macron met 25% van de stemmen, achterlijk Frans kiesstelsel). Meer dan 80% van de Hongaren wijst veroveringsimmigratie af. En als de omwenteling compleet is pakken we ook je pensioen af, Judith, en stellen je te werk in een bejaardentehuis, die we heropenen, om borden te wassen, en lakens te verschonen en plees te schrobben (met de bejaarden, mensen, vertrouwen we je niet, dus daar blijf je uit de buurt). Tot het einde van je leven.

Dit is echt zeldzaam in de geschiedenis. Van NOS tot Telegraaf tot Volkskrant ook nul aandacht meer voor Frankrijk. Gewoon doen alsof het niet bestaat en niet gebeurt.

Ze zijn heel ijverig een kuil aan het graven om hun eigen bestaansrecht definitief in op te bergen.

Als de Franse protesten zich in Rusland afgespeeld zouden hebben zou het elke dag voorpagina nieuws zijn, en zouden er elke dag foto’s van kapotgeschoten kindertjes en moeders verschijnen. De jihadjournalisten zouden opiniepagina’s volschrijven. Krant na krant en elke dag weer, al drie maanden lang.

De Ans Boersma’s zouden afreizen naar de opstandige regio’s om de rebellenleiders te neuken en zo hun persoonlijke verhalen in de krant te krijgen. Dag in dag uit.

De roep om interventie zou elke dag klinken, in elke talkshow, in elk actualiteitenprogramma, op elke pagina van elke krant.

De absurditeit van de combo 1984 – A Brave New World (negeer de tekst, scroll naar de cartoon, zoom, het is een mooie vergelijk) neemt elke dag toe.

En weet je, in plaats van dat het me hopeloos maakt, omdat ze openlijk een totaaldictatuur willen vestigen, geeft het me hoop.

Dit hadden ze nou net níet moeten doen.

Het is té duidelijk, té opzichtig. Ze jagen alleen maar meer mensen tegen zich in het harnas.

Besef beste vrienden, dat de EU er bijna is geweest. De lemen reus op dronken voeten wankelt, geen betere illustratie dan EU-chef Juncker.

Het is een kleine elite in West-Europa die tegen de nuchtere Oost-Europese politiek stemt in het door hen bezette EU-parlement:

De grens Oost-West loopt grofweg zo:

En daar kun je tegenwoordig Italië bij optellen. Italië geeft het meeste hoop. Wat blijft er dan nog over van die EU-dictatuur, en besef dat het VK er ook uit wil. En Denemarken al steeds strenger wordt op immigratie en zich daarbij weinig gelegen laat liggen aan de EU.

Tel daar bij op dat Frankrijk in 2005 net vóór Nederland ook tegen de EU-grondwet gestemd had, als wij het niet vergeten zijn, zijn zij het ook niet. En tel daar bij op dat er in niet één land in de EU een meerderheid onder de bevolking te vinden die vóór immigratie is. Nergens. Als ze de Europese volkswil nog tegen willen houden zullen ze goelags in moeten gaan richten.

De enige landen waar deze EU nog op kan bouwen zijn Frankrijk en Duitsland, de befaamde EU-as (en Nederland maar dat is een Duitse provincie). En precies in dat Frankrijk, waar ze Macron aangesteld hadden, omdat ze dachten dat hij de EU kon redden breekt de grootste en meest ongekende opstand uit die we gezien hebben sinds de protesten in Polen die uiteindelijk het IJzeren Gordijn neerhaalden.

Als de EU alleen nog uit Frankrijk en Duitsland bestaat en Frankrijk valt weg, dan is het over. Dan zijn we bevrijd !

En maak je geen zorgen wie gaat winnen.

Terwijl in Frankrijk het volk kapotgeschoten wordt en de flikker Macron zich niet durft te laten zien, kan Salvini veilig over straat en wordt omhelsd en gekust:

Grazia Salvini !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Judith Sargentini: Er wordt volop gedemonstreerd in Hongarije vandaag

 1. De leden van het Europese Parlement zijn slechts een stel papegaaien, die alle voorstellen die de Europese Commissie hen opdraagt, na hoeven te kwetteren.
  Het EP is in het leven geroepen om de schijn van democratie aan het volk op te houden.

  Kijk maar eens naar Nigel Farage, de Brit die alle vrijheid krijgt om de toenmalige EP-voorzitter van Rompuy uit te schelden en uit te maken voor een slappe dweil. Ieder kan en mag alles zeggen en vinden zonder enig gevolg voor het Europese beleid; behalve wat de Commissie hen opdraagt, zoals in dit artikel genoemd: het financieel straffen van patriottische landen binnen de EU.

  Het is de Europese Commissie, die de dienst uitmaakt en het beleid van de Europese lidstaten bepaalt en verantwoordelijk is voor de ondermijning van de patriottische regeringen.
  Let maar op: er wordt achter de schermen keihard gezaagd aan de poten van het regime om dit omver te werpen . . . .

  Liked by 1 persoon

 2. Op het belgische journaal gingen ze RT nieuws kopieren. Ze lieten een reporter meelopen in de demonstratie terwijl hij zijn zegje deed.

  Like

 3. bozeoudeman // januari 20, 2019 om 13:54 //

  Ja geweldig nietwaar Judith, zoiets als wat jij beweert Judith, dat kan in een democratie, die volgens jouw bevindingen en rapportage, Judith, geen democratie is. Ding,dong Judith wakker worden! Wat is het nu: is Hongarije een democratie zoals je nu hiermee zegt, of is het een akelige rechtse dictatuur zoals je in je EU rapportage beweert.

  Like

 4. Was een flop waardeloos Hongaaren
  Hebben meer verstand !
  8 demonstrant op de heldenplijn!
  Liberál komunistisch flop.
  Hahaha

  Like

 5. Marcelina // januari 20, 2019 om 14:58 //

  Eindelijk een artikel dat op waarheid is gebaseerd. Tegenwoordig wordt je alleen maar door het zien van bepaalde titels kotsmisselijk, want de berichtgevingen over Hongarije door een groot aantal kranten zijn gebaseerd op onzin en pure leugens. De waarheid is, dat achter de demonstraties in Hungarije staat ook wee onze Judith, die niet weet van ophouden. Het was niet genoeg om het land international door het slijk te halen en het artikel 7 op valse basis in gang te zetten. Zij is bezeten van haar “geweldige” bijdrage en kost wat het kost ze wiilt resutaten zien voordat ze echt achter het aanrecht verdwijnt. Zij bemoeit zich persoonlijk met de binnenlandse aangelegenheden van een souverein land en ze gaat over lijken.

  De demonstranten hebben helaas een waardeloze leraar(es) gehad, want het draaiboek dat ze bijelkaar gefrutseld hebben en de manier van uitvoering daarvan is een complete afgang, Dit linksliberaar zootje heeft opnieuw bewezen dat zij tot alles in staat is om de macht te grijpen, ook al gaat het ten koste van henzelf. Het is niet meer dan een slecht geoganiseerde circus waarmee ze zich compleet belachelijk maken.
  .
  De demonstratie zou gaan over de de “slavenwet” waarin de werknemers enkel en alleen bij toestemming van beide partijen de mogelijkheid hebben om 400 uur per jaar officieel extra te werken, hetgeen ook meetelt an hun pensioen. Vroeger was het 300 uur en nu hebben ze het verhoogd naar 400 uur, dat overigens nog steeds onder het gemiddelde ligt van de rest van de Europeese landen.. Zij zijn het volk (to zoverre het nog kan) ook nog aan het misleiden, dat de overuren over 3 jaar betaald zouden worden, terwijl ze het per maand gewoon op hun loonlijst krijgen.

  Waar Sargentini mee bezig is, is bij de beesten af. Zij betreedt de wetten met dikke laarsen, die ooit in Brussel nog een wet waren. Ik zeg bewust “waren”, want nagenoeg niemand houdt zich in het Brusselse Parlamennt aan, Ze zijn dol op politieke beslissingen, die alleen maar gebaseerd zijn op levensgevaarlijke linksliberale ideologieën van politici die de weg totaal kwijt zijn,

  Het is mij onduidelijk hoe zo’n keukenpincess van een klein partijtje in Neederland, dat ook nog een zogenaamde volksvertegenwoordiger is in het Brusselse parlament zich dit kan permitteren, zonder dat iemand haar een halt toeroept. Het bewijst alleen maar dat dit huidige systeem waarin wij terecht zijn gekomen van hoog tot laag totaal verrot is. Ik kan haast niet langer wachten dat de dag in mei aanbreekt om mijn stem te laten horen. Hopelijk zullen heel veel mensen het doen om uiteindelijk korte metten te maken met de politieke partijen die ten koste van de bevolking alleen maar bezig zijn om zich zellf te verrijken en te verheerlijken.

  Like

 6. Duchesne // januari 20, 2019 om 18:39 //

  De NPO verteld niets over Frankrijk, of minimaal….dat op zich is al crimineel….en daar ligt ook gelijk het kantelpunt: wie niets weet maakt zich ook niet boos en is dus beinvloedbaar van mond tot kont…..en verder….

  GELUKKIG ZIJN DE ARMZALIGEN VAN GEEST.

  Like

 7. tim pietersen // januari 21, 2019 om 00:10 //

  wanneer gaat judith weer in israel wonen?

  Liked by 1 persoon

 8. Arnold Schipper // januari 21, 2019 om 07:41 //

  Ach geef dat wijf of IT geen podium

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s