Nieuw

Imad Karim: “Het Westen wacht een gruwelijke dood!”

James Watson

Vanwege vermeende “racistische opmerkingen” werd de Nobelprijswinnaar James Watson door zijn voormalige onderzoeksinstelling van onder andere de titels van erekanselier en ereprofessor beroofd. De steen des aanstoot: De bekende DNA-onderzoeker stelt dat mensen met een donkere huid door hun genetische aanleg minder intelligent zijn dan mensen met een blanke huid.

Imad Karim becommentarieerde de stellingen van James Watson en zijn ontslag gisteren in een veelbesproken post op Facebook. We documenteren de tekst hier als basis voor discussie:

De waarheid mag om redenen van politieke correctheid niet worden uitgesproken en dat is een van de redenen waarom het Westen binnen enkele decennia zal ten onder gaan.

Verschillende wereldwijde IQ-studies tonen duidelijk aan dat de landen van Zwart-Afrika een gemiddeld laag IQ-gebied hebben van niet meer dan (IQ 70). Natuurlijk zijn er grandioze, intelligente, hoogbegaafde Afrikanen, maar het zijn individuen en ze vertegenwoordigen een zeer kleine minderheid.

Fascistische sociaal-ingenieurs hebben de macht overgenomen

De massa is eenvoudigweg zo groot dat het evolutionair nog steeds in het lage IQ-bereik is gebleven. Maar dat mogen we niet meer zeggen, omdat linkse ethici vandaag de dag overal de macht hebben, in de politiek, de media, de kerk, de wetenschap en op bijna alle gebieden, tot in de kleinste ruimtes van ons dagelijks leven.

Deze fascistische sociaal-ingenieurs dromen van een nieuw uniform mensen-type. En om hun visie van een nieuw mens te realiseren, zijn ze bezig om miljoenen Afrikanen, Arabieren en Afghanen in korte tijd naar Europa te brengen en te naturaliseren.

Het is begrijpelijk dat een Nobelprijswinnaar als James Watson, die zijn hele leven aan DNA-onderzoek heeft gewijd, onmiddellijk gestraft wordt als hij een uitspraak doet die niet in het concept van de linkse fascisten past.

Mag men dergelijke stellingen bespreken?

Zover Imad Karim. In het discussie-gedeelte wordt Imad Karim ook geconfronteerd met harde beschuldigingen. Een van zijn volgelingen schrijft: “Ik vind de stelling dat zwarten minder intelligent zijn dan blanken om genetische redenen of om welke reden dan ook monsterlijk. En van u, mijnheer Karim, had ik verwacht dat u het als racisme zou beschouwen en het zou vermijden”. En een ander: “Ik denk dat alle mensen op aarde even dom of intelligent zijn. Ze groeien alleen op in verschillende “werelden” en zijn daarom opgeleid of niet. Je zegt geen dingen zoals Watson. Het spijt me!”

Anderen waarschuwen tegen het uitvaardigen van een denk-verboden: “Het is dus niet langer toegestaan om te discussiëren”, zegt iemand. En nog een andere met een verwijzing naar de Spiegel: “Nu ook de “Out of Africa” theorie weerlegd is, moet er in ieder geval een beetje meer worden gedaan aan mensen die, net als Watson, al 12 jaar publiekelijk zeggen wat hun onderzoek laat zien!”

Bron:

Imad Karim: „Den Westen erwartet ein grausamer Tod!“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Imad Karim: “Het Westen wacht een gruwelijke dood!”

 1. In deze tijd kun je zeggen dat ‘(Oost) Aziaten slimmer zijn dan blanken, dat zwarten fysiek sterker zijn dan blanken, maar dat zodra je zegt dat blanken slimmer zijn dan zwarten, je plotseling een racist bent.’
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/01/DNA-pionier-en-Nobelprijswinnaar-weigert-bewezen-verband-tussen-ras-en-IQ-in-te-trekken

  Liked by 2 people

 2. Euh Dink // januari 20, 2019 om 11:09 //

  Wetenschappelijk onderzoek wordt alleen gedragen als het in het kader van de nieuwe religieuzen past. Indien niet wordt het weggezet door framing. ‘Ik vind’ … is geen argument.

  Tussen haakjes: bedankt Fenixx voor jullie knappe (soms wat overdreven) berichtgeving. Jullie zijn een reddingsboei in de zee van desinformatie.

  Like

 3. “Natuurlijk zijn er grandioze, hoog intelligente Afrikanen, maar die zijn hier gebleven om het land verder op te bouwen.”

  Like

 4. De wetenschap heeft aangetoond dat blanke mensen gemiddeld intelligenter zijn dan mensen met een donkere huid. Als men zegt dat dit racistisch is, dan zegt men eigenlijk dat de wetenschap racistisch is.
  En dus, dan is het allemaal maar niet waar? De wetenschap neemt alleen genoegen met feiten, en als de feiten mensen niet bevallen, dan doen ze net alsof het allemaal maar niet waar is. Maar dat maakt de feiten niet minder waar.

  Like

 5. Jack vanderVeen // januari 20, 2019 om 13:02 //

  Het blijkt maar weer eens, zodra men bekritiseert of discussie opwerpt over zwart (of een tint daarvan) en het stinkt, zit er meteen racisme aangekleefd.
  Ik noem dat discriminazie!

  Like

 6. “Ik vind de stelling dat zwarten minder intelligent zijn dan blanken om genetische redenen of om welke reden dan ook monsterlijk”
  _________________________________________
  Wat is het weer moeilijk de waarheid te aanvaarden.

  Like

 7. Germaans Roosje // januari 21, 2019 om 12:40 //

  En zo zijn we 500 jaar terug in de tijd, waar Galilei ruzie kreeg met de kerk omdat hij waarnam dat de aarde om de zon draait, en de aarde niet het middelpunt is zoals de sprookjesboeken ons voorschrijven.

  Like

 8. Germaans Roosje // januari 21, 2019 om 12:41 //

  Sorry 400, ben nog niet wakker

  Like

 9. Bij ‘gutmenschen’ / politiek correcten zijn ‘wetenschap’ en feiten alleen geaccepteerd wanneer het in hun sprookjeswereld van maakbaarheid past.
  Echter, wanneer wetenschappelijke bevindingen haaks staan op voornoemde sprookjeswereld ontstaat er kortsluiting in de ‘bovenkamer’, valt het ‘licht’ uit waarna automatisch wordt overgeschakeld op de noodvoorziening; ‘racisme,discrimi-naZie en fascisme’.

  Eigenlijk een soort zelfbeschermings-modus van de hersencellen om te voorkomen dat zij door gebrek aan steekhoudende tegenargumenten, ‘completamente loco’ worden !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s