Nieuw

Timmermans maakt vrienden – noemt Trump dom

De volgevroten dictator is een beetje boos dat Trump niet heel erg gecharmeerd is van de globalistenknechten van de EU en dat Trump volgens hem een zwak Europa wil.

„Hoe dom kun je zijn”, vroeg de sociaaldemocraat zich af volgens de Telegraaf.

De Europese topman riep in Den Bosch in het bijzonder vrouwen en jongeren op om te gaan stemmen. „Dit zijn de eerste verkiezingen waarbij jongeren die in dit millennium zijn geboren mogen stemmen”, zei Timmermans. Hij waarschuwt dat mensen uit het vorige millennium alles bepalen. „Stemmen is zoiets als je beltegoed, dat geef je ook niet aan een ander.”

Vrouwen stemmen links en staan met bordjes bij de grens te roepen om meer negerlullen. En 18-jarigen zijn net de volle 18 jaar door de EU gehersenspoeld. Logisch dat hij wil dat die gaan stemmen.

„Stemmen is zoiets als je beltegoed, dat geef je ook niet aan een ander.” Maar ik geef lekker wel je land weg, gniffelde de psychopaap, die zelf trouwens niet verkozen is, in tegenstelling tot Trump.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10061 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Timmermans maakt vrienden – noemt Trump dom

 1. antiislamnu // januari 19, 2019 om 22:50 //

  Wat een vies stuk vreten deze hond en inderdaad op de scholen worden kinderen gigantisch gemanipuleerd.

  Liked by 1 persoon

 2. De heer Timmermans kan in minstens 5 talen onzin verkondigen maar het blijft wel onzin.
  Hij kan door de vijftalige borden voor zijn kop de realiteit niet zien en die is dat de EU de kans heeft gemist om te worden wat de bedoeling was; een hecht samenwerkingsverband van alle
  landen in Europa, Timmermans is een Don Quichot in het kwadraat.

  Like

 3. Ik vraag het nog maar eens. kunnen ze die walgelijke man niet laten afzinken in een verlaten Limburgse kolenmijn.

  Like

 4. Duchesne // januari 20, 2019 om 09:45 //

  Het is jammer dat er geen “live radar”site is zoals bij vliegbewegingen van dit soort gedrochten, dan kun je op tijd een blokje om en elders frisse lucht happen. Wie o wie begint er met ene live ongedierte radar, of een agenda site zodat je weet als vervuiling naar jou komt…de Brabant hallen zullen nooit meer hetzelfde zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. De man die de betekenis van diversiteit totaal verandert.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s