Nieuw

Stad in Texas beboet wegens schending van het recht om wapens te dragen

De stad Austin in Texas is veroordeeld tot het betalen van boetes na schending van het recht om wapens te dragen.

De stad Austin in de Amerikaanse staat Texas is veroordeeld tot het betalen van $ 9.000 aan boetes voor het zesmaal schenden van het recht van een burger om wapens te dragen in het stadhuis, een openbaar gebouw. Dit besluit is genomen door de districtsrechtbank in de provincie Travis.

Volgens rechter Lora J. Livingston heeft de aanklager kunnen aantonen dat de stad in 2016 bij die zes gelegenheden de wet heeft overtreden. Livingston meent ook dat de stad niet kon aantonen waarom het stadhuis anders zou worden behandeld dan andere openbare plaatsen in Texas.

Volgens de zwarte wapenwinkeleigenaar Michael Cargill, de aanklager in de zaak, is het vonnis een overwinning voor degenen die het recht om wapens te dragen ondersteunen.

Bron:

District Court Fines Austin, TX, $9,000 for Refusing Carry of Handguns at City Hall

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s