Nieuw

Sluit uw kinderen maar op in de kelder – de overheid heeft kamers van u nodig, er komt wéér een kinderpardon aan

Elke vijf jaar horen we dat het nu toch echt de laatste keer is.

Het is natuurlijk nooit de laatste keer want dit gedram blijft maar doorgaan. En regeerakkoorden zijn er om de hand mee te lichten. Sowieso staan de echt belangrijke dingen niet eens in verkiezingsprogramma’s; dividendbelasting, klimaatakkoord enzovoort. En als er bij de VVD iets in een verkiezingsprogramma staat dan moet u dat 180 graden omdraaien om te lezen wat ze werkelijk bedoelen. ‘Minder immigratie’ betekent Marrakesh-Pact, minder EU betekent totale onderwerping aan de dictatuur enzovoort.

De uitkomst van een onderzoek afwachten betekent dat ze op zoek zijn naar een formulering om dat toch door te laten gaan in plaats van dat Harbers met zijn klauwen op tafel slaat en zegt: ‘Hier heb je het regeerakkoord, dit hebben we afgesproken, en nu oprotten of ik blaas het kabinet op’.

Staatssecretaris Harbers wil de uitkomsten afwachten van het onderzoek naar de mogelijkheden om het kinderpardon te verruimen. Dat zegt hij in reactie op het nieuws dat coalitiepartijen CDA en D66 een versoepeling van de regels willen rond het kinderpardon. Daardoor moeten meer asielkinderen en hun ouders in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning.

“Het is geen geheim dat er binnen de coalitie verschillend over dit onderwerp wordt gedacht”, zegt Harbers. “Daarom zijn er afspraken gemaakt over het kinderpardon, zoals vastgelegd in het regeerakkoord. Dat is voor mij leidend.” NOS >>

Maar het kan altijd nóg hypocrieter. Dat roze transgenderblog dat politiek gezien ergens links van Joop zweeft:

Kinderpardondrammers, kinderpardondrammers ?

Wat je zegt ben je zelluf !

Lili en Howick alweer vergeten ? Wie liepen er toen voorop te kinderpardondrammen ?

De hoofdredacteur Pritt S. schreef op 07-09-18 dat de illegale Lili en Howick in Nederland moesten blijven:

“Helaas pindakaas. Poging 467 om twee in Nederland gewortelde kinderen verder in Nederland te laten wortelen heeft niet het – sinds 10 jaar beoogde – resultaat behaald. Kiddos worden morgen 08:00 uur op het vliegtuig gezet. Ruggengraat, D66-rechters & Mark Rutte hebben het. Prettige nacht verder.”

De korte tekst is duidelijk, tweets en afbeeldingen erbij ook. Lili en Howick moeten blijven van P. De andere helft van de hoofdredactie was dezelfde mening toegedaan. En wat waren hun bedienden ook in hun sas toen de illegalen dan toch mochten blijven, want het zou harteloos zijn om illegalen uit te zetten.

En hun dubieuze rol bij de twee Armeense oplichtertjes Lili en Howick en hun liegende moeder was nog niet vergeten, of ze hadden alweer een volgende omvolkingsArabier op het oog om mee te emo-chanteren.

En straks trappen we gewoon allemaal weer in deze hyperopportunistische goedpraatpraatjes van deze aalgladde vvd’er, waar kinderen van negen die naar Irak getrapt worden geen mensen zijn maar dossiers.

Kinderpardondrammers, ze zouden ze uit moeten zetten ! Of hun souterrain volpompen met stinkend grachtengordelwater.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Sluit uw kinderen maar op in de kelder – de overheid heeft kamers van u nodig, er komt wéér een kinderpardon aan

  1. bozeoudeman // januari 19, 2019 om 14:46 //

    Ja en werken ze niet mee, willen ze geen ruimte maken in hun huis, dan geen huursubsidie meer. Zo, dan hadden ze maar een fors overwaarde koophuis moeten nemen, we zullen ze leren die onwelwillende rechtse rakkers die geen hart hebben voor zielige wezens die vertroeteld moeten worden, dat heb ik Johnnie de M. weer mooi voor die zielenpieten geregeld. Ik zal vast bij Sylvana of bij DENK een plekje op de lijst krijgen. In mijn natte dromen ben ik minister of premier, wauw… Ik ga er nog meer halen, wat ben ik toch een goed mensch met de portemonnee van anderen, briljant, geweldig en al die extra aandacht die ik krijg, ik krijg er aan een stuk door een stijve pik van, heerlijk, verrukkelijk….

    Like

  2. Ja het argument, ze zijn hier geboren. Dat haal je de koekkoek. Ze komen zwanger aan en neuken als konijnen verder. En de kinderen mogen blijven en dus ook de ouders. En die kunnen niet zonder oma en opa, zus, broer, stiefzus, stiefbroer, zwager, schoonzus, neef, nicht en ga zo maar door. Er blijft er dan 1 en je krijgt er een stuk of 60 gratis bij. Dat lukt de supermarkt niet eens. Ze willen ook de zaken eerder afhandelen. Prima. Binnen een week graag en gelijk weer terug sturen. Het wordt echt tijd dat we het zooitje tinnef in Den Haag laten opzouten. Die doen niet aan regeren, alleen eigen zakken vullen en denken welk baantje ze voor de toekomst kunnen reserveren op kosten van de gemeenschap. Ik ben er klaar mee en ik hoop ook steeds meer Nederlanders.

    Like

  3. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s