Nieuw

Middle School Children In Iowa To Be Given Classes On How To Handle Guns After Teenager Died In Accidental Shooting

An Iowa county is planning on offering its middle school students hands-on lessons in how to use firearms after a 15-year-old boy died in an accidental shooting.

Two middle schools in Butler County, Iowa will receive week-long classes that will train students on a variety of survival skills, including gun safety beginning in the Spring.

District superintendent Joel Foster, who implemented the plans, believes he is doing the ‘right thing for the community’ by introducing the controversial tutorials.

Daily Mail >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (634 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Middle School Children In Iowa To Be Given Classes On How To Handle Guns After Teenager Died In Accidental Shooting

 1. 20 jaar geleden was het normaal voor veel highschools om schietverenigingen te hebben. Nog meer zo op de universiteiten waar studenten die lid waren van een dergelijke vereniging wapens gewoon in de auto hadden liggen. En er veel minder schietpartijen gebeurden.

  Like

 2. Duchesne // januari 21, 2019 om 16:27 //

  breaking : https://www.ed.nl/helmond/peuter-en-tiener-gewond-bij-schietincident-in-molenstraat-helmond~a9567992/

  Voor hen die iets missen in hetmartikel: ja , allachtone jongeren met pistolen op straat en uw kind mag daar zichzelf tegen proberen te verdedigen…De straat in kwestie, de Molenstraat (foto kruispunt koninginnenwal) is een van de straten in Helmond waar winkeliers door bendes worden afgeperst en politie niet meer durft te komen. Een stukje multi culturele verrijking zeg maar….vele allachtonen jongeren in de regio beschikken over vuurwapens, varierend van omgebouwde alarmpistolen (vooral Kimar) oplopend in kwaliteit en vuurkracht tot AK47, en mogelijk verder….Drugshandel, afpersing, prostitutie, overvallen en wat je verder kunt bedenken, het is hun wereld van succesvol ondernemen en compeet Halal en volledig in lijn met de leer van de profeet, zolang de slachtoffers christen zijn…..

  De CDA burgermeesteres van Helmond zal vanavond wel op tv zijn. Mocht u haar zien en horen en schande sprekenen medeleven uiten ( medeleven is een woord met suggestieve ireclamewaarde en instant integriteit, dat u het weet )
  Het is een “mevrouw 10% of compleet gratis “, u mag zelf invullen wat dat kan betekenen….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s