Nieuw

Gillette’s Propaganda en degenen achter de reclame-industrie

Tenzij je een van internet verstoken kluizenaar bent, heb je de laatste poging van Gillette tot postmoderne propaganda gezien in de vorm van hun tweedracht zaaiende nieuwe advertentie.

Wij hebben het er al uitgebreid over gehad:

Gillette start oorlog tegen blanke mannen – Joods reclamebureau

Gillette’s anti-mannen reclame werd gemaakt door een radicaal feministische voorgat-bezitster

Het eerste stukje noemt het joods reclamebureau, Grey Global Group, dat verantwoordelijk is voor deze anti-blanke en anti-mannelijke reclame, het tweede diept dat nog wat uit en stipt nog een joodse invloed aan, namelijk dat de regisseur ook via een joods bedrijf is binnengebracht.

Het volgende stuk van Defend Europa doet dat nog eens dunnetjes over en dat is dan ook geen reden om het te vertalen, het tweede deel van het stuk beschrijft echter een aantal andere van de wereldwijd grootste reclamebureau’s.

Defend Europe:

{ingekort}

Wat meer scherpzinnige waarnemers ook hebben opgemerkt, is dat de mannen die worden afgeschilderd als mannen die zich slecht gedragen bijna uitsluitend van Europese afkomst zijn, terwijl degenen die ingrijpen om te laten zien hoe mannen zich moeten gedragen, meestal van niet-Europese afkomst zijn.

(ze houden het altijd beschaafd bij Defend Europe, wij hadden er wat hardere woorden voor)

Een van de favoriete reclamebureaus van Procter and Gamble is de in New York gevestigde Grey Global Group, die incidenteel de advertentie van Gillette’s “giftige mannelijkheid” produceerde. Grey Global Group werd in 1917 opgericht door Lawrence Valenstein en Arthur C. Fatt – twee zeer joodse mannen die, samen met collega-joden uit die tijd, zoals Herbert D. Strauss, William Bernbach en nog veel meer, worden gecrediteerd met “het openen van de reclame-industrie voor een nieuwe generatie van joodse reclameprofessionals. Wikipedia’s woorden, niet de onze. Grey New York, de tak die deze beschamende Gillette-reclame produceerde, wordt momenteel geleid door CEO Debby Reiner – verrassing, verrassing – die in een interview in 2017 beweerde dat de industrie tekortschoot in de inzet van diversiteit en het voortouw neemt in een 5-punts actieplan voor diversiteit.

Interessant.

Deze tot nadenken stemmende patronen houden echter niet zomaar op bij de deuren van Grey’s, maar zijn te vinden in de hele reclame-industrie. Het grootste reclamebedrijf ter wereld, op het moment van schrijven, is WPP Group opgericht door zakenman Martin Sorrell, die Brits van nationaliteit is, maar wiens voorouders uit Rusland, Polen en Roemenië kwamen – het spreekt voor zich dat Sorrell uit een joodse familie komt. Overigens is Sorrell ook betrokken geweest bij Saatchi en Saatchi, een reclamebureau dat eind jaren zeventig en begin jaren tachtig werkte aan de installatie van de Conservatieve Partij in Groot-Brittannië.

Het op een na grootste reclamebedrijf ter wereld is de Omnicom Group. Deze onderneming begon in 1986 als gevolg van een fusie tussen verschillende kleinere bedrijven; de belangrijkste oprichters van Omnicom zijn (((Allen Rosenshine, Keith Reinhard en John Bernbach))). Interessant. De website van het bedrijf is alles wat je mag verwachten van een multi-miljarden bedrijf; verplichtingen tot samenwerking, het doorbreken van barrières en, natuurlijk, dat favoriete buzzword “diversiteit”. Voorspelbaar, hun “diversiteit” sectie bevat uitsluitend niet-blanke acteurs. Het zou interessant zijn om op te merken bij welke campagnes ze betrokken zijn geweest.

De derde grootste van de reclameregiganten is de Franse multinational Publicis Groupe. Publicis werd in 1926 opgericht door de 20-jarige Marcel Bleustein-Blanchet, een Russisch-joodse meubelverkoper die in die tijd in het noorden van Parijs woonde. De voormalige CEO van Publicis, die tot twee jaar geleden meer dan 30 jaar in dienst was, was (((Maurice Levy))), die nu een invloedrijke positie bekleedt als voorzitter van de raad van bestuur. De andere belangrijke persoon bij dit bedrijf is niemand minder dan de dochter van Bleustein, Elizabeth Badinter. Men vreest de soorten reclamecampagnes waar ze bij betrokken zijn.

We zouden verder kunnen gaan. De vierde, The Interpublic Group, wordt momenteel bestuurd door CEO (((Michael I. Roth))), bijvoorbeeld. Er ontwikkelt zich hier een patroon dat zelfs de grootste blinde niet kan ontgaan. Een ander punt dat we niet kunnen negeren is de huidige smaak van reclamecampagnes in westerse landen; tegen mannen; tegen mensen van Europese afkomst; voor immigratie; voor de LGBT(P)-agenda; voor algemeen liberal (is Engels, wij noemen het linkse) ideeën.

{ingekort}

Het is absoluut noodzakelijk dat de bezorgde burgers zich bewust worden van het brutale karakter van de politisering van de reclame-industrie. Deze gigantische bedrijven verraden hun verantwoordelijkheid om zich ethisch te gedragen, en deze laatste Gillette-reclame getuigt van grote roekeloosheid in haar schijnbare poging om mannen van Europese afkomst af te schilderen als fundamenteel slechte mensen. Dergelijke propaganda kan leiden tot gevolgen in de echte wereld en ongeïnformeerde politieke beslissingen die echt lijden kunnen veroorzaken bij mannen wier enige misdaad (erfzonde) hun geslacht is.


Hopelijk leidt het tot gevolgen in de echte wereld. Het is de hoogste tijd. Mensen met een radicaal aan ons tegengestelde agenda, die ons als evil afschilderen zelfs, zouden hier geen reclamebedrijven mogen bezitten, en media, en politieke invloed …

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (640 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

6 Comments on Gillette’s Propaganda en degenen achter de reclame-industrie

 1. Republikein // januari 19, 2019 om 11:33 //

  Neymar heeft geen baard en ik ben een kniesoor.

  Like

 2. PETA new viral video makes Internet throw up in disgust. Social media is unforgiving

  Gillette And PETA Masculinity Ads….Are You Kidding?

  Like

 3. Oops .. laatste is verkeerde link, deze is correct

  Like

 4. Piranjaha // januari 21, 2019 om 00:44 //

  “De andere belangrijke persoon bij dit bedrijf is niemand minder dan de dochter van Bleustein, Elizabeth Badinter.”

  Hey, die kom ik hier ook tegen:

  ‘The famous feminist Elisabeth Badinter intends to make tabula rasa with the past and destroy the family basis of European civilization: “Rethinking masculinity is an urgent need”, she writes ( XY: On Masculine Identity, 1992). “The idea is to give birth to a uni-sex human being”. Elisabeth Badinter worships “the clairvoyant discourse of the Viennese feminist Rosa Mayreder”, who advocated “the synthesis of the masculine and feminine for individuals liberated from their sexual characteristics”. Let us recall that Elisabeth Badinter is the daughter of billionaire advertising king Bleustein-Blanchet (of the Publicis Group, biggest worldwide). Badinter was the wife of the Mitterand’s Minister of Justice.
  Once again, this is the egalitarian fanaticism of Judaism: always this same obsession with levelling all differences between human beings. Feminists claim that there are “no differences between the ‘sexes”, just as the Marxists used to assure us that “social classes would be abolished”, and the democracies promised us a “world without borders” which resemble a mixed-race humanity. The objective is always the same: the dissolution of identities, whether sexual, social or national, and the coagulation of the atomic particles so as to unify the world and work for the advent of definitive “peace” on earth, which would be the “peace of Israel”: ( solve et coagula); obviously, everything else must be broken down first before anything can be built up’

  Uittreksel van
  Understanding the Jews, Understanding Anti-Semitism
  Hervé Lalin

  Like

 5. The Social Strategy for Western Political Collapse

  Like

 6. Ruud Steunassen // januari 21, 2019 om 23:15 //

  Mijn nieuwe hobby heet boycotten. Voortaan Wilkinson i.p.v. Guillotine. Het eerlijke Ecover i.p.v. de stinktroep van het hypocriete Procter & Gamble. Meneer Steunassen blieft geen lesjes van pedante aanstellers te slikken. Meneer Steunassen is zelf wel pedant genoeg om te weten hoe de fucking wereld in elkaar steekt. Let’s grab them by the wallet !!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s