Nieuw

Frenchman jailed for 6 months for attempting organize Yellow Vest protest

A 28-year-old Frenchman has been sentenced to six months in jail after he published a Facebook post attempting to organize a ‘Yellow Vest’ blockade of a local petrol refinery, according to local reports.

Hedi Martin was arrested in Port-La Nouvelle, southern France on January 3, shortly after publishing the post on Facebook, la Dépêche reports. In his post, Martin called for a ‘Yellow Vest’ blockade of the petrol refinery in the coastal town, urging people to “stand up to the CRS [riot police],” according to WSWS.

State prosecutors noted video footage of Martin on his Facebook page at several Yellow Vest protests in the region, and criticized him for allegedly resigning from his short-term contract at a chocolate factory to “spend between four and seven hours every day” demonstrating.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (640 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on Frenchman jailed for 6 months for attempting organize Yellow Vest protest

  1. ieznogoedh // januari 21, 2019 om 15:08 //

    Kijk, dan kwamen die blokkeerfriezen er nog goed vanaf.
    Macroon zal wel snel nog een opzet voor een Europees leger/Europese politiemacht geven.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s