Nieuw

EU parlement stemt voor financiële straffen voor landen die progressieve waarden verwerpen

De leden van het Europees Parlement hebben gestemd voor de invoering van financiële sancties als straf voor patriottische landen die de progressieve “Europese waarden” van het blok verwerpen.

Europarlementariërs stemden donderdag in Straatsburg, Frankrijk, om het voorstel van de Europese Commissie te steunen om te bezuinigen op de EU-begrotingsuitgaven aan lidstaten die geacht worden de zogenaamde “rule of law” te hebben geschonden, met 397 Europarlementariërs die voor stemden en 158 tegen (69 onthoudingen), meldt Politico.

De stemmen werden met name verdeeld langs oostelijke/westerse scheidslijnen, waarbij de voorstanders afkomstig waren van gevestigde West-Europese partijen en de tegenstanders van conservatieve en rechtse partijen uit het oosten.

Het voorstel werd in brede kring gezien als de formalisering van een ander mechanisme om Hongarije en Polen te straffen voor hun vermeende inbreuk op de Brusselse rechtsorde en afwijzing van “Europese waarden”, waarbij beide landen netto-ontvangers van EU-middelen zijn.

Hongarije en Polen zijn met het blok over de nationale aangelegenheden in aanvaring gekomen, met de Poolse hervorming van de door het communistische tijdperk gedomineerde rechterlijke macht, met de wettelijke hervormingen in Hongarije om een einde te maken aan de inmenging van door het buitenland gefinancierde maatschappelijke groeperingen, zoals George Soros’s Open Society Foundations (OSF), in binnenlandse aangelegenheden, en met de afwijzing door beide landen van de gedwongen herverdeling van migranten uit de derde wereld.

Hongarije veroordeelde de uitslag van de stemming, waarbij de minister van Staat voor EU-beleid Szabolcs Takács zei: “Hongarije kan niet gechanteerd worden om haar standpunt over migratie op te geven.

Bron:

EU Backs Financial Punishment for Nations That Reject Progressive Values

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on EU parlement stemt voor financiële straffen voor landen die progressieve waarden verwerpen

 1. Brussel is goed bezig! Als je je eigen EU-graf wilt graven dan is dit de manier. Maarre …… Brussel, jullie geven dus nu dus ook toe dat dat domme vluchtelingenverhaal, bovendien bestaande uit lieden die hardstikke makkelijk te integreren zouden zijn, altijd al een KUT-smoes is geweest en dat jullie werkelijke bedoeling is het vervangen van de Europese bevolking?

  Goed zo want dan weten wij tenminste waar we aan toe zijn. Dat wisten we natuurlijk al want wij zijn hier natuurlijk niet gek.

  Misschien kunnen jullie nog een paar dames vinden, liefst blond, die jullie met spandoeken bij de treinstations kunnen laten staan, met op die spandoeken de tekst: ‘Plaatsvervangers welkom’.

  Immers, net als toen beseffen die toch ook nu niet waar ze mee bezig zijn. Immers, daarom zijn ze blond.

  Like

 2. Duchesne // januari 19, 2019 om 18:45 //

  Breaking Stinkdier alert, verrder in de omgeving. https://www.telegraaf.nl/nieuws/3043846/eu-bons-timmermans-noemt-trump-dom

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // januari 19, 2019 om 18:55 //

  Zag ook gluiperd en zeer vieze rat Timmermans bij een van de staats propaganda talkshow echt om van te kotsen

  Like

 4. Marcel Man // januari 19, 2019 om 20:04 //

  Hij hoeft niet een te praten om al kotsneigingen te krijgen ; ). Waardeloos figuur

  Like

 5. Wij zijn heel progressief. Pleur die EU er uit. Doek Brussel en Straatsburg op. Flikker die nagemaakten tegen de muur. Lijkt mij heel progressief. Progressief betekent vooruitgang dus dat helpt.

  Like

 6. De echo-put die Europees Parlement heet. Vroeger heette dit chantage. Maar het is in het immorele hok vol beesten heel normaal. Tis net Dierenpension “De laatste loodjes” met schaamteloze beftekkel Timmermans en geile teef Sargentini. Psychopaten zonder enig talent voor zelfreflectie, onmogelijk gemaakt door het enorme bord voor hun hoofd.

  Like

 7. @themis, HEAR HEAR!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s