Nieuw

Demonstraties van de Gele Hesjes in Frankrijk – Deel X

Voor de 10e week op rij vullen de demonstranten van de gele Hesjes de straten van Parijs en andere steden in Frankrijk.

Macron heeft weer 80.000 agenten ingezet waarvan 5000 in Parijs en er rijden weer gepantserde voertuigen door de straten.

Sommige demonstranten brachten kartonnen doodskisten mee, ter nagedachtenis aan de mensen die sinds het begin van de protesten zijn omgekomen. Ze marcheerden onder een grote vlag met de tekst “Burgers in gevaar”.

Deze Framboos gebruikt een ijshockeystick om traangasgranaten terug te meppen.

Meer beelden bij datzelfde account:

En in het Nederlands bij Niemand Knecht:

Wij vragen ons af wanneer de NAVO de gematigde Franse rebellen gaat steunen om democratie te brengen en de humanitaire situatie te verlichten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

15 Comments on Demonstraties van de Gele Hesjes in Frankrijk – Deel X

 1. Duchesne // januari 19, 2019 om 18:43 //

  Als ik alles zo lees en zie, dan is mij conclusie dat de gele vestjes het verkeerd aanpakken. Ze spelen nog steeds volgens de regels van de andere partij terwijl die alle regels hebben weggegooid.

  Wie in gevecht gaat met de elite moet methoden toepassen die effect hebben, de portemonee van die elite is daarbij een grote troefkaart….net als een verdeel en heers tacktiek. Niet een straat een dag lang proberne te blokkeren maar ieder kwartier tien straten blokkeren, en tien nieuwe, enzo voort.
  Politie is traag om sterk te blijven, dus moet je ze gaan spreiden. Ze zijn afhankelijk van onderlinge communicatie, dus kun je ze daar hinderen of communicaite onmogelijk maken, wat ze vrijwel hulpeloos maakt. Er zijn nog hopen simpele tactieken die kunnen worden toegepast, een waterkanon kun je prima tegen de politie gebruiken, hoe meer water, hoe minder de politie kan doen, ……kwestie van je fantasie gebruiken en wat natuurkunde en scheikunde op de juiste plaatsen….

  Frankrijk kweek op dit moment een eigen guerillia oorlog, en agenten zijn heel hard bezig hun eigen leven te vernielen…..en dat van hun famillies….wie wil vrienden zijn met de vrijwillige slaven van de regering…..en ook die slaven moeten in deze wereld leven en voortbewegen….nee, Franrijk heeft niet de politici of leiders die het verdient.

  Ik zie een hele grote kans voor Le Pen, de enige factor die zowel burgers als politie in de toekomst terug bij elkaar kan brengen….

  Liked by 2 people

 2. Gladiator // januari 19, 2019 om 23:14 //

  Waar ik eigenlijk het allermeest van walg, ja echt walg is het FEIT dat iedereen het telkens maar weer over DEMOCRATIE heeft.

  Nergens in de EU is er sprake van DEMOCRATIE, absoluut nergens.

  Stop hier aub mee. Geloof me nu, WE LEVEN NIET IN EEN DEMOCRATIE, en dat hebben we ook nog nooit gedaan!!
  Kijk nu eens eindelijk 1x in wikifietsebel. Voor zoiets doms is dit gestuurde medium nog wel te gebruiken!!

  GEEN DEMOCRATIE……..GEEN DEMOCRATIE……….GEEN DEMOCRATIE!!!!!!!!!!

  Wat dan wel???

  Gewoon ff kijken in datzelfde achterlijke censuur medium bij OLIGARCHIE….DUS IK BEDOEL OLIGARCHIE!! Capiche………………….pfffffffffffffffff, hoe vaak moet ik het nu nóg zeggen!!

  Gladiator

  Liked by 2 people

 3. Wij hebben de EU nooit een democratie genoemd, of ik moet me sterk vergissen 😉

  Liked by 4 people

 4. antiislamnu // januari 20, 2019 om 01:55 //

  Om de politie te dwarsbomen met de communicatie heb je kan je beginnen om een stuk of 20 mensen met een jammer (zie mijn link ) op strategische plaatsen te positioneren.
  Verder nog een aantal WiFi stoorzender en ik denk dat ze dan wel in paniek raken.
  https://www.agentschaptelecom.nl/onderwerpen/jammers

  Like

 5. antiislamnu // januari 20, 2019 om 01:58 //

  En hier kun je ze kopen met dit spul leg je echt de héle boel plat
  http://m.nl.jammerwill.com/wifi-jammers/

  Like

 6. antiislamnu // januari 20, 2019 om 02:09 //

  Nou nog een keer hier deze echt mega verboden politie wordt echt helemáál para.
  Hier te koop blokt elk signaal tot 500 meter
  https://www.endoacustica.com/jammer-signal.html

  Like

 7. antiislamnu // januari 20, 2019 om 02:15 //

  Deze tot 1000 meter haal je een drone helikopter mee uit de lucht
  https://www.endoacustica.com/anti-drone-uav-jammer.htm

  Like

 8. antiislamnu // januari 20, 2019 om 02:27 //

  Like

 9. Is het goed ?

  Ik heb geen tijd om het te bekijken, ik ben bezig ..

  maar ik vind Watson niet zo geweldig de laatste tijd, het is niet voor niks dat we al eventjes geen vids meer van hem plaatsen.

  Like

 10. Duchesne // januari 20, 2019 om 08:26 //

  Anti islam….kijk, dat is meedenken….en je links zijn perfect voor studie en wetenschaps doeleinden, dus ” keep ‘m comin’…..”

  Nog iemand die een lijst heeft met adressen van politiic zodat mijn kerstkaarten met vragen niet ergens worden verzameld en weggegooid? mijn ervaring met andere mensen is dat pas wederzijds begrip ontstaat als men de persoon heeft gezien en persoonlijk heeft gesproken….

  Liked by 2 people

 11. ‘Democratie’ …. ja, ik ben een van de schuldigen. Het is zo’n term.. Terwijl ook ik wel weet dat onze ‘democratie’ dood is of zelfs nooit heeft bestaan.

  Jammeren .. grappig (alhoewel..), heb iemand in 2017 een filmpje daarover gezonden, even terug gezocht:
  N.b. die tweede link gaat naar China, dus ik twijfel omtrent distributie t.g.v. ‘burgers’.

  Like

 12. Tot door deze vorm van oorlogsvoering met de politie doden vallen omdat hulpdiensten ook gestoord worden en dan heeft de elite gewonnen want dan kantelt de sympathie voor de hesjes. Ze hebben de media in handen. Macron weet heus wel wat hij doet. Ik snap alleen de poltie niet maar dat is altijd al bijzonder volk geweest.

  Like

 13. De kinkse bollebozen tegen democratie orakelen altijd over democratie.

  Like

 14. Alleen hetgeen de MSN ons laat zien @Fubar. Democratie (vanuit 1 richting) en het feit dat ‘we’ volgens onze toppolitici aan ‘de juiste kant van de geschiedenis staan.

  Kijk, wie nu bezig is met aanpassen van onze toekomst (alsook geschiedenis) gebruikt zijn zelfbewustzijn om het heden, en de daarop volgende toekomst aan te passen.
  Dat is tegennatuurlijk, alsook jongens indoctrineren dat ze denken meisjes te zijn en het promoten van pedofiele is onnatuurlijk.

  Zij zullen stellen: “Wie bepaald wat ‘natuurlijk’ is, maar hij of zij die als een forel tegen God’s badwater indruisen, staan op het einde een onaangename verassing te wachten.

  Liked by 1 persoon

 15. Where Are Rich People Moving To? Which Cities Are Millionaires ABANDONING?

  https://goo.gl/YpU9nm

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s