Nieuw

De etnische zuivering van Europeanen

Weinig Europeanen zijn zich bewust van de vastberadenheid van de Europese Unie om de restanten van de Europese volkeren etnisch te zuiveren. Is dit een losgeslagen verhaal? Feit: Het niet-blanke bolsjewisme (1917 – 1990) heeft 20 tot 60 miljoen christelijke Europeanen etnisch gezuiverd. Rekening houdend met de natuurlijke demografische groei van de bevolking van Rusland, zou de huidige bevolking van Rusland ongeveer 350 miljoen mensen moeten bedragen. Rusland herstelt zich, maar de bevolking (2019) is nog steeds slechts 144,5 miljoen.

Auteur: Mike Walsh – Vertaling: Rommel

Winston Churchill aan de Poolse premier Stanislaw Mikolakczyk: “Let niet op de vijf of meer miljoen Duitsers. Stalin zal voor hen zorgen. U zult geen problemen met hen hebben; zij zullen ophouden te bestaan”. – Senator Homerus Capehart; Amerikaanse Senaat, 5 februari 1946.

Naar schatting zijn na het einde van de Tweede Wereldoorlog 1 tot 2 miljoen etnische Duitsers uitgeroeid. Miljoenen Duitsers werden aan Stalin geschonken voor gebruik in de Goelag; weinigen keerden terug. Zoals velen weer uitgehongerd werden, buiten de grenzen gevlucht, stierven zij door ontberingen. Dit was geen toeval; de planning is goed gedocumenteerd.

Bent u nog steeds sceptisch? “Het doel van de Verenigde Naties is om de bevolking selectief te verminderen door abortus, gedwongen sterilisatie en de menselijke voortplanting te reduceren, en beschouwt twee derde van de menselijke bevolking als overtollige bagage, met 350 mensen die per dag moeten worden geëlimineerd”. ~ Jacque Yves Cousteau.

De Europese Unie is een addernest van wetgevende organen met één doel: het vergroten van de niet-Europese immigratie en degenen die kritiek hebben op immigratie vervolgen als criminelen Bij het lezen van het onderstaande moet u in gedachten houden dat de voortdurend gebruikte term ‘haatzaaiende taal’ een codewoord is voor elke uiting van wrok tegen immigratie en het decreet uitsluitend is gericht op etnische Europeanen.

Het draaiboek zet zijn agenda uiteen: “Elke dag worden veel mensen in heel Europa verbaal of fysiek geïntimideerd, bedreigd of mishandeld, of zijn slachtoffer van een misdrijf op grond van hun etnische afkomst, religie, seksuele geaardheid, genderidentiteit. Haatzaaiende uitlatingen en aanzetten tot haat en intolerantie tegen etnische, religieuze en andere minderheden zijn wijdverspreid in het publieke debat, ook op online platforms, sociale media en chats”.

“De High Level Group (Groep op Hoog Niveau] is bedoeld als platform ter ondersteuning van de inspanningen van de EU en de lidstaten om te zorgen voor een doeltreffende uitvoering van de desbetreffende regels en om doeltreffend beleid op te stellen ter voorkoming en bestrijding van haatdragende criminaliteit en haatdragende taal”. 

REGISTREER DE BOODSCHAP OP HET BEELDSCHERM OP DE ACHTERGROND.

“Uit deze werkzaamheden zijn al een aantal praktische hulpmiddelen voortgekomen, zoals opleiding in haatdelicten, toegang tot de rechter, ondersteuning en bescherming van slachtoffers van haatdelicten en registratie van haatdelicten en haatdragende uitlatingen”. (Opmerking: er is geen ondersteuning van inspanningen beschikbaar tegen niet-Europeanen, dus in wezen is deze proclamatie anti-blank racistisch.)

“Het doel is de nationale autoriteiten bij te staan bij de toepassing van deze regels en te zorgen voor een doeltreffend onderzoek, vervolging en veroordeling van haatdelicten en haatdragende uitlatingen. Een van de prioriteiten van de Groep op Hoog Niveau is het bestrijden van haatdragende taal op het internet, onder meer door de invoering van een gedragscode ter bestrijding van illegale haatdragende taal op het internet, die in mei 2016 door Facebook, Twitter, Microsoft en YouTube met de Europese Commissie is overeengekomen”.

“Haatdelicten vormen een van de duidelijkste tekenen van vroegtijdige waarschuwing voor wreedheden: ze mogen niet onaanvechtbaar blijven”, aldus VN-ondersecretaris-generaal Adama Dieng in zijn toespraak tot de Groep op Hoog Niveau.

Onder leiding van de Orwelliaanse nachtmerrieachtige Europese Commissie, een ongekozen orgaan, komt de Groep op Hoog Niveau regelmatig bijeen in Brussel, waarin deskundigen uit de lidstaten, maatschappelijke en gemeentelijke organisaties, EU-agentschappen en met name het EU’s Bureau voor grondrechten, alsook internationale organisaties zoals de VN, de OVSE en de Raad van Europa bijeenkomen.

Als deskundigengroep van de Europese Commissie is de Groep op Hoog Niveau voor de bestrijding van racisme, vreemdelingenhaat en andere vormen van onverdraagzaamheid opgenomen in het register van deskundigengroepen van de Commissie en andere soortgelijke entiteiten, waar gedetailleerde informatie over haar activiteiten kan worden geraadpleegd. Zegt u niet dat u niet gewaarschuwd bent.

MICHAEL WALSH is een in Groot-Brittannië geboren Ierse journalist, auteur en verslaggever. Zijn 52 boeken omvatten de bestsellers RISE OF THE SUN WEEL, WITNESS TO HISTORY, THE ALL LIES INVASION en EUROPE ARISE.

Bron:

THE ETHNIC-CLEANSING OF EUROPEANS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8460 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

35 Comments on De etnische zuivering van Europeanen

 1. Eddie Nieuwzuur // januari 19, 2019 om 00:53 //

  Wat is dit van bekrompen nazi fantasie? Het is allemaal de schuld van de joden blabla. Man, zoek een baan

  Like

 2. Kom met argumenten of houdt je mond prutser:

  Liked by 1 persoon

 3. “Op 2 mei 1918 stuurde de consulaat-generaal van de Verenigde Staten in Moskou, Maddin Summers, een telegram naar het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken waarin hij rapporteerde dat de Joden de dominante groep waren in het bolsjewistische leiderschap.”

  https://fenixx.org/2018/10/23/een-telegram-over-de-joodse-macht/

  Like

 4. Eddie Nieuwzuur // januari 19, 2019 om 00:53 // Misschien is het een idee om zelf eens wat meer onderzoek te doen . . . .
  https://www.levensreis.nl/index.php/2017/02/15/nieuws-15-februari/

  Like

 5. “Honderd jaar nadat de bolsjewieken aan de macht zijn gekomen, hebben historici en tijdgenoten nog steeds moeite om de prominente rol van de Joden te begrijpen, schrijft de Jerusalem Post:”

  https://fenixx.org/2018/11/05/was-de-russische-revolutie-joods/

  Like

 6. “Hoewel Joden officieel gezien nooit meer dan 5% van de bevolking uitmaakten, speelden zij een hoogstens disproportionele en waarschijnlijk beslissende rol in het vroege Bolsjewistische regime, waar zij werkelijk de Sovjetregering overheersten in haar eerste jaren. Sovjethistorici, samen met hun collega’s in het Westen, gaven de voorkeur aan zwijgen over dit onderwerp. De feiten, echter, kunnen niet ontkend worden.”

  https://fenixx.org/2019/01/06/de-joodse-rol-in-de-bolsjewistische-revolutie-en-ruslands-prille-sovjetregime/

  – Ik raad je aan om in het Historisch Archief en de Agenda submenu’s bovenaan de pagina te duiken. Misschien leer je dan nog wat anders dan wat links-liberale Wikipedia je doen wil laten geloven.

  Like

 7. Laten wij bij het lezen over bevolkingsgroepen en nationaliteiten niet uit het oog verliezen dat met “de Duitsers, de Europeanen, de Joden, de Chinezen” enz niet gegeneraliseerd wordt door alle mensen over één kam te scheren, maar dat het m.n. de machtselite betreft, die zich achter deze volkeren schuilhoudt bij het uitvoeren van hun kwade praktijken.

  De Europese Unie vertegenwoordigt zeker niet de Europese bevolking, om maar een voorbeeld te noemen . . . .

  Voorts wil ik mijn waardering uitspreken voor alle tijd en energie die de redactie van deze site iedere dag opnieuw insteekt om op zo’n ongekende wijze bij te dragen aan de bewustwording van de mensen door het plaatsen van deze artikelen. Chapeau!

  Liked by 4 people

 8. Er is maar één bevolkingsgroep die we wel generaliseren; politici !

  Liked by 1 persoon

 9. hahaha, akkoord !

  Liked by 1 persoon

 10. Arnold Schipper // januari 19, 2019 om 08:41 //

  Voor 80 % zitten overal de joden achter, en dat is zeker te vinden en dan ook te bewijzen, drie zaken zouden moeten verdwijnen van deze aarde en er zal eeuwig vrede zijn.

  Like

 11. We zien tegenwoordig hier hoe die moslima’s in doeken rondlopen en de grootste onzin uitkramen.
  Echter de vrouwen uit de jaren 60 / 70 uit Afghanistan, Libie, Pakistan en Iran, waren net zo westers zo niet meer westers en moderner dan onze vrouwen in Europa. Als je de oude beelden gaat bekijken, dan zie je hoe gelukkig en ook hoe leuk die vrouwen eigenlijk waren en uitzagen.
  Een waarschuwing uit de geschiedenis:

  Voor de islam was alles in die landen net zoals in Europa in de jaren 70 / 80. De oude beelden laten dat perfect zien, wat ze je hier ook willen wijsmaken.

  Als ik zo naar bovenstaande beelden kijk en ik heb er meer van gezien, dan zou ik liever in het Iran tot aan de islam hebben gewoond dan in het Nederland van nu. Maar wij hebben het laten gebeuren. We hebben die vrouwen helemaal laten wegkwijnen en laten terroriseren onder de islam, omdat het a. een ver van ons bed show was en b. het ons gewoon niet intresseerde wat er daar allemaal gebeurde en c. we zijn ook nooit goed voorgelicht. d. vul zelf maar in.

  En nu nog steeds als men het op TV over de islam in die landen heeft laat men Nooit zien hoe het er in die landen voor de islam aan toe ging. tenminste dat denk ik. (kijk niet zo heel vaak TV, maar dan zou ik stukjes op JewTube moeten vinden en da doe ik niet) en staan achterlijke ‘feministen’ die hoofddoek te verdedigen en zelf op te doen, onder het mom: Vrijheid.
  Ik hoor alleen maar, Wij hebben bommen gegooid op die landen om democratie te brengen. Wij hebben dit en wij hebben dat. Maar als ik naar de oude videos kijk was daar genoeg democratisch gehalte aanwezig.
  Ik kan wel janken als ik naar die Iran videos kijk en wat moeten die vrouwen allemaal meegemaakt hebben toen ze ineens op de islam overgingen.

  Hier beelden uit Afghanistan van de jaren 60.

  Wat the hell is er allemaal in zo’n relatief korte tijd gebeurt en hoe heeft het kunnen gebeuren.
  Wij hebben toen niks voor hun vrouwen gedaan en wij gaan niks voor onze vrouwen doen. (zie Zweden)
  Alleen vluchten en onder andermans vleugels dan stoer op sociale media schrijven dat Nederland krijgt wat het verdient en dat weggaan de beste beslissing is die je ooit hebt genomen.
  Nederlanders zijn een bang en angstig volkje, al zullen er velen dat waarschijnlijk niet eens met me zijn.

  Liked by 4 people

 12. Krots // januari 19, 2019 om 10:22 // Onze regering loopt onder de paraplu van de EU achter de VS aan. Jij hebt het terecht over Iran. En wat te denken van Libië onder Khadaffi?
  https://www.ninefornews.nl/libie-onder-gaddafi-gratis-stroom-zorg-onderwijs-huisvesting-en-renteloos-lenen/
  Wij zijn door onze politici al jaren belogen, bedrogen en gemanipuleerd d.m.v. de nieuwsgaring via onze reguliere media. En velen hebben het nog steeds niet door!

  Like

 13. ronjaspers // januari 19, 2019 om 13:18 //

  Die zgn. slechte joden dat zijn khazaren,dat zijn nepjoden.Hun hebben 1 van de machtigste clubs op aarde en die heet the “chazarian maffia” bestaande uit o.a. de rotchilds en de rockerfellers.Op google en youtube kun je wel het een en ander vinden over dit duivelse uitschot.

  Like

 14. This Week in Terror (Syria, Kenya, Egypt, United States)

  Like

 15. Het lijkt er steeds meer op dat de artikelen op deze site uit de pen van Joseph Goebbels persoonlijk komen. Fenixx verspreidt steeds meer fascistische en nationaal socialistische propaganda. Tijd voor een aanklacht wegens antisemitisme.

  Like

 16. Lambiek // januari 19, 2019 om 14:25 // Ik denk dat het eerder tijd is om uit je diepe slaap te ontwaken en je door meer actuele zaken te laten informeren dan het bekijken van Suske en Wiske-achtige taferelen.uit de reguliere media.

  Like

 17. The Real Agenda

  Christians in Israel face rise in hate crimes

  Like

 18. Kijk je even mee, Lambiek?!!
  Of stop je liever je kop in een diepe zandbak?

  Like

 19. Joseph Goebbels is still alive, Lambiek..

  Harvested alive -10 years investigation of Force Organ Harvesting

  Like

 20. Neem nog een collaatje Lambiek en neem er lekker een zakkie chips bij.

  SENOMYX – MAKING US CANNIBAL’S ONE BITE AT A TIME

  Like

 21. Horrific Undercover Video of Center for Medical Progress w Abortionist; & the Morality of Abortion

  Like

 22. MADS PALSVIG ~ “Banksters vs. Slaves & 5G Depopulation Agenda” [Age Of Truth TV] [HD]

  Like

 23. AV8 – Dr Graham Downing : The ‘Bill Gates’ Agenda

  Like

 24. Duchesne // januari 19, 2019 om 15:57 //

  Krots, je filmpjes kijkend realiseer ik me weer dat er ook daar mensen zijn die gewoon willen leven in vrijheid en genieten van hun leven voor zover het kan. Hun zijn hun vrijhied kwijt, wij zijn onze vrijheid heel hard aan het verliezen. Lieden zoals Junkers, Merkel, Macron , Timmermans, Rutte en nog een kliek slopen onze vrijhied, slopen onze wereld en slepen dood en achterlijkheid onze wereld binnen…en wij kijken toe, ondanks de lessen die recht voor onze neus zitten.
  Hoe stop je deze lieden? Niet via de stembus, zoveel is duidelijk. niet via oppositie, die is kapot gemaakt, vermoord of ingekocht in gezinsverpakking.
  Ga je met burgers de straat op schiet de politie op je, het aantal mensen dat met een rechtmatig protest is verminkt of gedood interesseert deze politici niet. Veranderen zullen ze niet, en hun hobbydieren aanspreken en aanpakken is nutteloos.
  Vechten met hun slaven is een zaak die pas werkt en nut heeft als je de arena van de straat met gelijke wapens betreed, anders loop je jezelf aan te bieden als doelwit.

  Ieder geel hesje op straat in Frankrijk zonder autopech geloofd nog steeds in de werking van de “democratie”, anders zouden ze niet meer de straat opgaan in een geel hesje maar in camouflage met een groot geweer en coghels…

  Hebben ze dan niet door dat dictatuur de regels bepaald en dat politie niet de bevolking beschermd maar de man met de grote geldkist….en dat orde handhaven” slechts inhoud dat geldstromen uit belasting gaaring moeten blijven binnenkomen op alle mogelijke manieren…en natuurlijk is rust en orde daarbij een factor van groot belang…en DAAROM is de slogan “orde, waakzaamheid en veiligheid”, omdat het noodzakelijk is voor het afpersen.
  Pers maar eens iemand af of neem maar eens een huis in beslag van iemand met een geweer in de handen in een omgeving met meer mensen met een geweer in de handen. Dat is vrij lastig, afpersen word een stuk moeilijker en heeft risico’s…vind maar eens een sukkel die voor 1600 euro per maand anderen wil afpersen en thuis bij de baas ook achterlangs word genaaid….dan moet je de afpersing op religieuze basis gaan uitvoeren….dan vind je wel sukkels…

  We zijn decennia lang afgestraft middels wetgeving en regelgeving om kinderen te krijgen, en nu importeert men massa’s om het zogezegde vergrijzing gebeuren op te vangen….een brand blussen met benzine….

  Onze genocide is al langere tijd in werking, via regels en nadelen als je kinderen hebt, via het afnemen van rechten in kleine beetjes per keer en wetten die pas worden begrepen als er andere wetten tegenaan worden geplakt en door gekoppeld. We worden via de gezondheids- zorg afgeremd om oud te worden, via steeds ranzigere levensmiddelen met steeds meer vulmiddel word ons afweersysteem kapot gemaakt, en tegelijkertijd geforceerd tot meer consumptie van voer. Zoals vroeger de frietkraam aan het strand extra zoute friet had zodat je er drinken bij moest kopen, zo is ons eten nu zo slecht dat het zonder smaakmakers en kleurstoffen dezelfde prut zou is als van de winkel een straat verder.

  Weet U waarom er zoveel obesitas is? Omdat mensen steeds meer vreten? Ja en nee, je lichaam vraagt om bepaalde stoffen, als die niet uit het supermarkt voer komen omdat ze er niet of te weinig inzitten dan dwingt het lichaam om meer te eten, immers er is een tekort. dit word heel bewust gedaan, het is niet enkel suiker en zout dat eetlust opwekt, maar ook gebrek aan voedingsstoffen. Je lichaam weet dat, voelt dat. Dat is een oorzaak van obesitas die nooit word genoemd. Eet maar eens een maand gezond vers eten in een ander omgeving en je behoefte aan meer zal bij een aantal dikkerds verdwijnen.
  Het is niet enkel uit gewoonte of verdriet of zoiets waardoor mensen steeds meer eten, het is vooral het gebrek aan voedingstoffen welke het lichaam opmerkt en tracht op te lossen….het is de mens die hetzelfde voer blijft kopen omdat goed eten niet of slechts duur voorradig is….

  zoals je jaren van je leven inruilt / verliest als je te lang en teveel werkt, zo kost voer uit de supermarkt je ook jaren, zowel in duur als in levens kwaliteit….en dan zijn de Lidl, de Aldi of die andere “goedkope” supermarkten ineens niet meer zo goedkoop, de echte prijs is veel hoger dan die van goed eten. Ook een vorm van genocide, voer geven als er eten nodig is.

  Liked by 2 people

 25. Duchesne // januari 19, 2019 om 16:02 //

  En als ik de “weldoeners”zie van de filmpjes die in Afrika en elders gaan “weldoen” dan zie ik zelfbedrog op hun voorhoofd staan, en schiet me “vergeef hen omdat ze niet weten wat ze doen” te binnen, want ze weten met al hun geld niet meer wat realiteit is. Ze brengen meer schade toe met al hun acties want ze creëren afhankelijkheid en ontevredenheid.
  En met “geven’ nemen ze iets weg uit mensen wat juist maakt dat mensen gaan bewegen om eigen leven en toekomst op te bouwen.

  Zoals veel moslims die naar Europa komen denken dat er eeuwig geld voor hun zal zijn omdat ze uitverkoren zijn….de klap zal harder zijn.

  Liked by 2 people

 26. Wacht geduldig af Lambiek en je zult ondervinden wat een holocaust is. ;-))

  Like

 27. “Langzaam aan leerde ik hen te haten.” Adolf Hitler, Mein Kampf, pagina 73, Nederlandse vertaling.

  Like

 28. Daniel vraagje.

  Hoe kwam je erbij dat die Yves Cochet een Frans Algerijnse jood is. Heb je een bron ?

  Like

 29. @Duchesne,

  Mooi verwoord, ik heb er niets aan toe te voegen.
  Ik zie geen andere oplossing dan ‘vluchtten’.
  Maar dit liedje maalt de laatste tijd maar door mijn hoofd.

  Like

 30. @ronjaspers // januari 19, 2019 om 13:18 //

  Dat willen ze je graag doen geloven. Dit verhaal over de Khazaren is afkomstig van Arthur Koestler, een in Hongarije geboren Joodse schrijver/onderzoeker. Joden verloochenen nooit hun ethnische afkomst, alleen dan als het hen voordelen brengt of anderen moet afleiden.

  Like

 31. @Fubar // januari 19, 2019 om 20:35 //

  Fubar, zijn vader zou Algerijns-Joods zijn. Dat is dus verkeerd door mij overgebracht waarvoor excuses. Probleem is dat ik de link niet meer op Google kan terugvinden. Het was een stukje dat ik op Wikipedia vond, maar goed Wikipedia is nu niet een altijd even betrouwbare bron… Ik krijg het wel boven water. Even timeboxen…

  Like

 32. Ik had ook zitten zoeken namelijk, en ook in het Frans kon ik het niet vinden.

  Like

 33. En dat van die Khazaren is onzin.

  Ik zal eens een video op zoeken van Kevin McDonald waarin uitgelegd wordt dat het DNA van Khazaarse joden en bijvoorbeeld sefardische joden hoegenaamd gelijk is.

  Like

 34. Haatzaaiende taal telkens het over illigale migratie gaat?
  Marrakesch is van kracht.

  Like

 35. @Fubar,
  die moet je zelfs generaliseren want het is alsof je een zeven-koppige slang bevecht, waar de ene de andere zo vervangt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s