Nieuw

De Britse politie gaat blanke mannen ausradieren

De Britse overheid vertrouwt blanke mannen niet meer en wil alleen nog maar DerdeWerelders en voorgatmensen.

RT:

De Britse transportpolitie, die de behoefte aan meer diversiteit binnen haar gelederen als reden aanvoert, zal een wervingsworkshop voor vrouwen en minderheden organiseren. De policore agenten verdedigden de stap na het ontvangen van bergen van minachting op Twitter.

In een tweet met reclame voor het evenement schreef de politie: “Vrouw of van een zwarte of etnische minderheidsachtergrond? Geïnteresseerd om politieagent te worden? Kom naar onze volgende wervingsworkshop op 23 januari om 18.00 uur in Camden.

Het bericht werd gebombardeerd met boze en sarcastische antwoorden, waarbij de Britse transportpolitie werd beschuldigd van flagrante discriminatie.

Een aantal Twitter-gebruikers stelde voor dat de wetshandhaving kandidaten in dienst zou moeten nemen op basis van patriarchale concepten zoals “geschiktheid voor de baan”.

Anderen kozen voor een meer respectvolle aanpak.

Hallo politie ik wil graag een haatmisdaad melden,” grapte Schotse komiek en vrije meningsuiting pleitbezorger Count Dankula.

Eén persoon toonde interesse in de workshop nadat hij zichzelf had geidentificeerd als “Black Male, Bisexual Lesbian” die zich op dinsdag “identificeert als een eenhoorn van genderneutraal geslacht”.

Dat kan nog leuk worden op de Britse straten zo meteen als stenen- en molotovwerpende Antifa’s tegenover negers, moslims en vrouwen met pistolen komen te staan.

Enjoy !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on De Britse politie gaat blanke mannen ausradieren

 1. Jullie verraden jullie eigen natie.
  Hoe is het toch mogelijk.
  Laffe, bange, schijtlijsters!

  Like

 2. Hoe lang nog eer de MC Donald’s een Sharia gecontroleerde zone wordt?
  Ik denk dat de moslims hun nieuwe God hebben gevonden.
  Allah vult de magen niet, en MC Donalds is niet Allah maar ontsproten uit de blanke breinen van weleer.
  Nen Heeeeeeeeeele dag met de heeeeeele familie naar MC Donalds! De mensen wat enerveren met uw kutkinderen die weer maar eens ‘roltrapje’ stelen. 🙂

  Dat is echt het aangename daaraan he, ik kan zien wat ik wil, me daaraan storen – mezelf afvragend of ik de enige sukkel ben die het ziet – maar niemand weet wat er in deze geest omgaat.
  Daar blijven jullie af, er hangt al een symbolische kuisheidsgordel aan vast.

  Like

 3. Wat men nodig heeft binnen de politiemacht zijn vijanden van het autochtone volk. Dit wordt hiermee gerealiseerd. Hetgeen Fubar (elders) opmerkte en waarbij het beeld werd gecreëerd (als ik dat goed heb opgepakt) van Antifa tegenover zulk een politiemacht lijkt koddig op het eerste gezicht alhoewel ik eerder denk dat Antifa zich naadloos aansluit bij dit soort politie(ke macht). ‘Wie niet horen wil, moet maar voelen.’

  Like

 4. MacDonalds is Monsanto. Eetsmakelijk …

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s