Nieuw

Daarom was het tijdrekken – “Vanaf vandaag is, dankzij de demografische evolutie, meerderheid van Britten tegen brexit”

Vandaag, zaterdag 19 januari, is Crossover Day in Groot-Brittannië. Volgens het peilingbureau YouGov, in opdracht van voorstanders van een tweede brexitreferendum, zijn er voortaan meer voorstanders van een verlengd Brits verblijf in de EU dan tegenstanders, zonder dat er ook maar iemand van mening veranderd is. De verklaring is dat intussen zoveel oudere mensen, die vooral brexiteers zijn, overleden zijn, en dat in de plaats voldoende jonge mensen stemgerechtigd geworden zijn.

Tegen 29 maart, de dag dat Groot-Brittannië de EU echt moet verlaten, met of zonder deal, zijn er volgens die berekeningen 100.000 mensen meer voor “remain” dan voor brexit.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Daarom was het tijdrekken – “Vanaf vandaag is, dankzij de demografische evolutie, meerderheid van Britten tegen brexit”

 1. Daar was ik al bang voor, liever zie ik dat er géén nieuwe verkiezingen komen, want daar durf ik mijn hand voor in het vuur steken wanneer de communistische (Labour Party) leider, rooie rotzak Jeremy Corbyn aan de macht komt, die liever een nieuw referendum voor ogen heeft. Corbyn sympathiseert met de IRA en andere enge groepen die terrorisme verheerlijken i.p.v. met Premier May onderhandeld in het belang van het Verenigd Koninkrijk. Corbyn is anti Brits en een terroristen vriend, dus een echte communist die opereert onder een dekmantel van een teloorgegane arbeiderspartij die in het huidige tijdsgewricht van alle glorie is ontdaan.

  Liked by 2 people

 2. Jack vanderVeen // januari 19, 2019 om 17:31 //

  Zo, men heeft tijd genoeg gehad om de schoolgaande kinderen te indoctrineren.
  Zoals hier met klimaat kutkul, daar met BREXIT gelul. Zonder Europa gaat Groot-Brittannië deaudt

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // januari 19, 2019 om 17:34 //

  En over niet al te lange tijd hoeft niemand zich meer druk te maken over stemmen want dan is de demografische kaart zo veranderd dat de ayatollah alles bepaalt.

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // januari 19, 2019 om 17:34

  Ben bang dat je gelijk krijgt beste, islamisering van Europa dient een doel, chaos te creëren in Europa die hoogstwaarschijnlijk in Duitsland of Frankrijk in de nabije toekomst uitbreekt. Het doel van chaos heiligt de middelen die door de elite zorgvuldig decennia lang is gepland om met ijzeren vuist de orde te herstellen, het toekomstige Europese bloedbad zal de straten van de grote steden rood doen kleuren, want op de overheid kan men geen vertrouwen meer hebben.

  Like

 5. Like

 6. Gladiator // januari 19, 2019 om 23:29 //

  Beste mensen, vanaf het begin, ik bedoel dus echt vanaf het begin was DUIDELIJK dat BREXIT een NOT DONE as en absoluut niet meer dan een spelletje volksverlakking!!

  Ik hoop dat men dit hier toch wel doorhad of niet soms. Brexit mocht nooit plaatsvinden en ZÁL ook nooit gaan plaatsvinden.

  En NU is het de bedoeling dat degenen welke hiervoor waren op een hoopje geveegd worden met RECHTS, COMPLOTDENKERS en wat dies meer zei!!

  Brexit gaat niet door, nu niet, dan niet en nooit niet, begrijp dit nu eens eindelijk.

  Net zoals ene Mark TRUTTE ons nooit 1000 euro had gegeven wat voor HEM al van tevoren vast stond en net zoals dat verhaaltje uit het grote sprookjesboek van de gebrs. Grimm….ik bedoel dat sprookje van die “onderste steen” !!

  We worden bedrogen, belogen, bestolen, ziek geïnjecteerd, ziek gefluoriseerd, ziek gechemtrailed, onze organen worden ons onvrijwillig ONTNOMEN en er wordt zelfs mee gehandeld en wel op WERELDBASIS, we worden opgebrand (Californië), we worden van de morgen tot de avond bespioneerd, we moeten betalen voor iets wat NIET BESTAAT (klimaatverandering!!!), en we gaan netjes elke dag met het autootje (welk al maar zwaarder belast wordt om niets) naar onze slavendrijvers om een beetje geld mee naar huis te krijgen om onze kindertjes naar dommaakfabrieken te sturen ………………………………………………..en dat allemaal, dus ik bedoel al dit moois helemaal vanzelf en zonder dwang……en daarom doe ik hieraan NIET MEER MEE!!! NOOIT MEER, capiche, nooit meer!!!!

  En dat zouden meer mensen moeten doen.
  Iedereen kan dat, iedereen kan dit doen, en wel heel gemakkelijk….. hoe???

  Tja, niet door toetsenborden kapot te slaan, maar wel door eens naar Gladiator te komen LUISTEREN (let op, ik zei niet aanhoren) bij de vuurkorf!!

  DUIDELIJK. Nog vragen…???

  Gladiator
  ps schot voor de boeg….ik doe niets anders meer dan genieten van MIJN leven!!

  Like

 7. Theresa May presents Brexit ‘Plan B’ to House of Commons | LIVE

  Like

 8. EU BREXIT BULLIES PUT IN THEIR PLACE BY NIGEL FARAGE!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Daarom was het tijdrekken – “Vanaf vandaag is, dankzij de demografische evolutie, meerderheid van Britten tegen brexit” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s