Nieuw

Amerikaanse wetgevers voeren een wetsvoorstel in om sharia-wetten te verbieden – moslims zijn woedend

Republikeinen in een Idaho House-panel hebben opnieuw ingestemd met de invoering van anti-Sharia-wetgeving om te voorkomen dat Idaho-rechtbanken besluiten nemen op basis van islamitische of andere buitenlandsewetboeken. Soortgelijke ‘anti-Sharia’-wetten worden in verschillende staten in de Verenigde Staten overwogen.

Moslims geven Trump de schuld en krijsen “islamofobie”.

Volgens de sharia-wetgeving in Saoedi-Arabië en Iran:
– Er is geen vrijheid van godsdienst of vrijheid van meningsuiting.
– Er is geen gelijkheid tussen mensen (de niet-moslim is niet gelijk aan de moslim).
– Er zijn geen gelijke rechten voor mannen en vrouwen.
– Er is geen democratie of een scheiding tussen religie en staatspolitiek.

De sharia is onverenigbaar met de Amerikaanse grondwet.

Elk westers land zou de ‘Anti-Sharia’-wet van Texas moeten overnemen.

Gouverneur Greg Abbott van Texas heeft wetsvoorstel 45 ondertekend, beter bekend als “Amerikaanse Wetten voor Amerikaanse Rechtbanken”. Het verbiedt het gebruik van buitenlandse wetten in de rechtbanken van de staat, met name in familiezaken die te maken hebben met huwelijk of ouder-kind relatie zaken.

‘Islamitische rechtbanken’ worden in Noord-Amerika, Europa (vooral in het Verenigd Koninkrijk) en Australië gemeengoed. Veel gematigde moslims en voormalige moslims waarschuwen dat de sharia onverenigbaar is met de westerse waarden. De sharia is gebaseerd op de Koran en staat polygamie, eerwraak, vrouwenbesnijdenis, kinderhuwelijk, gedwongen huwelijken en de behandeling van vrouwen als tweederangs burger toe. In 2016 heeft de Britse regering een onderzoek gestart naar sharia-rechtbanken in het Verenigd Koninkrijk, na aanhoudende kritiek van mensenrechtenorganisaties op hun behandeling van vrouwen.

Er zijn veel landen waar de Sharia-wetgeving volledig wordt toegepast, in landen als Iran en Saoedi-Arabië wordt volgens de wet van het land een vrouw beschouwd als de helft van een man. Sharia-rechtbanken in Iran en Saoedi-Arabië negeren de getuigenis van een vrouw als ze niet minstens twee mannen heeft die haar getuigenis ondersteunen. In Iran worden vrouwen gestenigd op basis van valse beschuldigingen van “overspel”, in Saoedi-Arabië worden vrouwen in het openbaar onthoofd. De straffen in het kader van de Sharia-wetgeving in moslimlanden zijn zeer barbaars en omvatten steniging, amputatie van ledematen en executie voor “morele” misdaden.

De sharia-wetten hebben geen plaats in de westerse wereld.

Westerse landen zouden de praktijk van Shari’a-wetten ter bescherming van vrouwen en minderjarigen moeten verbieden. Kijk maar eens naar de mensenrechtensituatie in de moslimwereld.

Bron:

US Lawmakers Introduce a Bill to Ban Sharia laws – Muslims are outraged

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Amerikaanse wetgevers voeren een wetsvoorstel in om sharia-wetten te verbieden – moslims zijn woedend

 1. Pas je eens aan de cultuur, gewoontes en wetgeving van het land waar je je hand op houdt of zo nodig naar toe moest.

  Like

 2. Vrijheid van godsdienst zou niet moeten betekenen dat daarmee andere essentiële grondwetten worden overtreden en dit is precies wat de, door de OIC ondersteunde, pislamgemeenschap wenst te realiseren in de niet islamitische landen en onder de noemer van grondwettig. ‘Democratie is slechts de trein naar sharia …’
  Verinnerlijkte onderdrukking …
  Fuck off !! Merkel, Macron & Clan go to Hell !!
  A.s.a.p.

  Moslims zijn boos ?
  Wij zijn het al veel langer !!

  Liked by 1 persoon

 3. Ex-Muslims talk to Muslims

  Like

 4. “De sharia-wetten hebben geen plaats in de westerse wereld.’
  De pislam heeft geen plaats op de aardbol.

  Like

 5. Diegene die deze infiltranten en opvreters hebben binnen gehaald zijn OORLOGSMISDADIGERS En moeten als zodanig behandeld en veroordeeld worden.

  Liked by 1 persoon

 6. Jack vanderVeen // januari 19, 2019 om 17:22 //

  MEN ZEGT dat de sharia gebaseerd is op de enige echte koran, die niemand kent en ook niet weet waar die zich bevindt.
  Voor mij een reden om aan te nemen dat de huidige Koran, in verschillende versies overigens want er zijn meerdere islamitische stromingen met alle verschillende opvattingen, een mix is van de enige originele Koran en duivelse schrijvers met duivelse sura’s.
  De sharia is door nog verschrikkelijkere duivelse duivels geschreven.
  Overigens de Thora alsook de Bijbel zijn helemaal geen lieve boekjes.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s