Nieuw

Als de Mexicanen zo doorgaan is er geen Muur meer nodig – Tientallen Spics blazen zichzelf op terwijl ze benzine jatten uit een pijpleiding

De gruwelijke scène speelde zich af ten noorden van Mexico-Stad nadat de lokale bevolking zich had verzameld rond een gescheurde Pemex-pijpleiding om brandstof te stelen die er uitstroomde. Het genationaliseerde aardoliebedrijf zei de brand door brandstofdieven werd veroorzaakt die illegaal in de pijpleiding boren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Als de Mexicanen zo doorgaan is er geen Muur meer nodig – Tientallen Spics blazen zichzelf op terwijl ze benzine jatten uit een pijpleiding

 1. antiislamnu // januari 19, 2019 om 18:43 //

  Ha ha wat een grap in een brandstof pijpleiding boren hoe debiel kan je zijn volgende keer misschien een thermische lans proberen kijken hoe dat gaat .

  Liked by 1 persoon

 2. Nou, ik vind dit geen grap hoewel ik het wel met je eens ben dat de domheid hier hoogtij viert. Doet me in de verte denken aan die lieden die eerst een paar duizend euro betalen om daarvoor vervolgens in een rubberboot gezet te worden de woelige baren van de Middellandse zee op.

  Let overigens op, als er al Linkse berichtgeving hierover gaat ontstaan dan sluit ik niet uit dat dit op de een of andere kromme manier de schuld gaat worden van anderen dan alleen die domme mensen.

  Like

 3. Het lijkt erop dat dit een Nationalistische sport is:

  Like

 4. Doet me denken aan Shell in Nigeria.

  Like

 5. @Krots, wat een imbecielen zeg!!

  Like

 6. antiislamnu // januari 19, 2019 om 18:43 //

  Ha ha wat een grap in een brandstof pijpleiding boren hoe debiel kan je zijn
  _________________________________________________________
  Waarom kan je niet boren? Zelden vonken van een boor af zien vliegen.

  Like

 7. Boren genereert hitte en vonkjes hoeven niet altijd zichtbaar te zijn.

  Like

 8. Duchesne // januari 22, 2019 om 10:20 //

  Armoede misschien, kans om iets bij te verdienen? Honger is een goede motivator…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s