Nieuw

Noel Ignatiev: Joodse godfather van anti-blanke propaganda

Anno 2019 is anti-blanke propaganda doorgedrongen tot alle lagen van de maatschappij. Waar komt deze haat jegens blanken in vredesnaam vandaan?

Door: N.Arcist

Fenixx toonde al eerder aan hoe destructief Joodse invloed was voor onze economie en hoe Joodse activisten feminisme alsook massamigratie in het leven riepen. Op academisch gebied waren het de Joodse intellectuelen van de Frankfurter Schule en de antropoloog (((Franz Boaz))) die het blanke bewustzijn ondermijnden.

Hoewel deze intellectuelen reeds lang zijn overleden, leeft hun gedachtegoed voort. Een van de wetenschappers die het stokje van hen overnam was de Joodse Amerikaan Noel Ignatiev (1940). Ignatiev vervult een brugfunctie tussen de eerste en hedendaagse generatie radicale Joodse wetenschappers. Met zijn werk zette hij de anti-blanke propaganda niet alleen voort, het werd ook aanzienlijk extremer.

Ignatiev is de zoon van Russische Joden. In zijn jeugd was hij lid van een Amerikaanse marxistische partij en organiseerde stakingen waarbij zwarte werknemers werden opgezet tegen blanke werkgevers. Ook studeerde Ignatiev enkele jaren aan de Universiteit van Pennsylvania, maar maakte zijn opleiding niet af.

Opmerkelijk genoeg werd Ignatiev toegelaten tot Harvard – een van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld – zonder vooropleiding. Dat valt vermoedelijk te wijten aan Joods nepotisme op Harvard, waar Joods personeel en Joodse leerlingen zijn oververtegenwoordigd.

Na het behalen van zijn master ging Ignatiev aan de slag als docent op Harvard. Binnen korte tijd ontwikkelde hij zich tot een van de meest anti-blanke wetenschappers denkbaar. Zo lanceerde hij diverse magazines en websites met namen als Race Traitor (Rasverrader) en de New Abolitionist Society (Nieuw Abolitionistisch Genootschap).

Dergelijke namen zijn op de eerste plaats misleidend. Het centrale idee van Ignatiev stelt dat het blanke ras een sociaal construct is en (biologisch gezien) dus niet bestaat. Daarmee sluit hij naadloos aan op de antropoloog (((Boaz))). De propaganda van Ignatiev is gericht op blanke mensen – vooral vrouwen, die daar veel vatbaarder voor zijn – om zo verwarring te zaaien. Zijn doelgroep beseft echter niet dat Ignatiev zichzelf niet beschouwt als blank, maar als Joods.

Hieronder volgen enkele ‘pareltjes’ uit zijn werk:

– ‘Het afschaffen van het blanke ras is zo wenselijk dat daar geen weerstand tegen zal komen, met uitzondering van blanke nationalisten.’

– ‘Het verraden van blanken is loyaliteit aan de mensheid.’

– ‘Als je een blanke man bent, dan verdien je het niet te leven. Je bent een kanker, een ziekte. Blanke mannen hebben nooit iets positiefs bijgedragen aan de wereld.’

Wie denkt dat een man als Ignatiev een marginaal type is, heeft het mis. Vele (internationale) wetenschappers refereerden duizenden keren naar zijn werk.

Dat een universiteit als Harvard destijds zulke uitspraken tolereerde is haast onvoorstelbaar. Verwissel ‘blanken’ met ‘Joden’ of ‘negers’ en je bent nagenoeg vogelvrij. Zijn uitspraken brachten zijn baan echter nooit in gevaar. Opmerkelijk genoeg vond de universiteit zijn gedrag bij een ruzie om een – ja echt – koosjere broodrooster wel te ver gaan, wat leidde tot zijn ontslag.

Een koosjere broodrooster kreeg het dus voor elkaar wat decennia aan notoire blankenhaat niet voor elkaar kreeg. Overigens mocht Ignatiev wel verbonden blijven aan diverse onderzoeksinstellingen van Harvard.

Voor ons – we zijn inmiddels wel wat anti-blanke propaganda gewend – is de retoriek van Ignatiev extreem. Aangezien zijn werk hoofdzakelijk uit de jaren 90 en jaren 2000 stamt, was het voor die tijd zelfs schokkender. Toch bereikte Ignatiev zijn doel. Blanke Amerikaanse studenten zijn inmiddels mentaal murw gebeukt en beschouwen anti-blanke propaganda als legitiem.

Wie gelooft dat het hier gaat om Amerikaanse kwesties heeft het mis. In de afgelopen jaren zijn er vele Amerikaanse definities in het Nederlandse (hoger) onderwijs toegepast. Denk hierbij aan termen als institutioneel racisme en ‘blackface’. En wat te denken van het ‘dekoloniseren’ van universiteiten? Het is een kwestie van tijd voordat de (((Nederlandse))) Noel Ignatiev opstaat.

N.Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Noel Ignatiev: Joodse godfather van anti-blanke propaganda

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s