Nieuw

IK WIL VRIJHEID !

Ik wil vrijheid om mijn leven in te richten zoals ik dat wil, met als enige voorwaarde dat mijn, en dus ook andermans handelen geen schade toebrengt aan anderen, ik wil zaken beslissen op basis van logica en algemeen nut, algemene zaken van belang moet de staat regelen en in beheer houden, met het oog op toekomstige generaties en hun leefomgeving, en daar stopt de bemoeienis van de “staat”!

Door: Duchesne

Ik wil een grondwettelijk vastgelegd recht op zelfbescherming en zelfbeschikking en dat is heel eenvoudig een menselijk recht. enkel slaven en gevangenen kun je dat ontzeggen…
Ik ben voor gelijkheid tussen man en vrouw qua rechten, voor de rest vind ik het verschil wel fijn, een vent met tieten is NIET aantrekkelijk, wat ze ook zeggen!

Of iemand die rechten wil benutten of liever aan de afgemeten ketting in de keuken ligt of het loonzakje braaf inlevert bij thuiskomst op straffe van klappen is een keuze, jouw ding! Net als iemand die op een kutkleedje gaat zitten janken naar zijn of haar afgod of met gehuichel en gelieg alles wat fout is goed praat tegen betaling en aflaatbrief, moet je zelf weten, maar hou het achter je voordeur.

Europa is creativiteit, denken en bedenken, overleven door te ontwikkelen en daarmee te kunnen genieten van het leven en alles wat ons gegeven is. De traditie van gastvrijheid zit in onze genen, maar ook die van strijd en doden. Niks mis mee, maar gebruik het constructief, wanneer noodzakelijk. Ik zie het nut niet van een leger ergens in Afrika of Afghanistan inzetten, ik begrijp dat het is om multinationals te laten verdienen en politici te laten voort vreten in de grote trog, maar volgens mij is het slechts misbruik maken van gemeenschappelijk geld om anderen winst te bezorgen en dus niks anders dan ordinaire diefstal en heling. En nee, ik heb er niet voor gestemd, maar mijn hele leven TEGEN !

Economische belangen? Bullshit ! Goed bestuur en gebruik van middelen is het hart van economie, begin eerst met de gaten in het vergiet wat we politiek en staat noemen te dichten ! Het is geen kunst om steeds meer de bevolking af te persen door de belasting te verhogen en leningen aan te gaan, dat is wanbeleid en wanbeheer. Oprotten !

Wat hebben die pedofiele kleedjeskruipers ginder ons misdaan, niks! We hebben ze niet nodig, en als je erop wil schieten met kanonnen en vliegtuigen wacht dan tot ze op de grens van ons gebied staan. Dan is het oké! Verdediging stopt voorbij de grens, daarna is het aanval. Maak als je zo graag asielzoekers wil helpen maak dan plaats voor de slachtoffers en niet voor de daders enkel omdat ze moesten vluchten voor boze slachtoffers die toch terugsloegen. Dat is absurd ! Gastvrijheid is onder je dak bescherming bieden aan je gast, maar gasten die geen respect hebben moet je eruit knikkeren en indien nodig met de bijl overtuigen tot vertrek. Niet je eigen huisgenoten verraden of straffen omdat ze het respectloze gedonder beu zijn. Dat is ziek !

Zijn we Christelijk of Calvenist, Oranjegezind of Refo ? Fuck it ! Terug achter je voordeur, Satan! We zijn in de eerste plaats mensen, sommigen meer dan anderen. Waar begint onze vaderlandse geschiedenis? Volgens Duchesne in 55 voor Christus waar Maas en Rijn bij elkaar komen.* Nederland moordland!

Koningshuisverering? Wel, België heeft het huis D’Ardenne dat al ruim 1600 jaar bestaat maar niet Katholiek was en daarom werd gepasseerd en ingeruild voor een Duits graafje met geldzorgen en een titel…. in 1831,
Wij hier deden het nog eens dunnetjes over in 1815 met ook een achtergesteld Duits graafje met een herkenbare achternaam te importeren (wist u dat men opzettelijk alle DNA bewijs heeft verwijderd uit de grafkelders van onder andere in de nieuwe kerk in Delft zodat betwisting over koningsrecht en afstamming bijna onmogelijk word…Nederland kent onder andere de huizen van Gelre, Broekhuizen en Van Wulven als oudste en meest rechthebbende adel als je dan toch een koningshuis wil….. als je die toer op wilt gaan heb ik nog wel even…. Maar nee, een Duitse “erfgenaam” mocht hier aan de belastingkist laven…. in dienst van lieden die afgoden nodig hadden om de massa ergens achter te laten lopen…. de rattenvanger van Hamelen is echt wel ergens op gebaseerd…

Koningen waren vroeger gekozen leiders met een taak, overwinnen en zodoende als volk of groep kunnen overleven. Koning niet goed, koning dood door volk. Het was geen eer om koning te zijn maar een enorme verantwoording, Vencintorix wist er alles van…..(Rix staat voor koning in het oud Germaans/Keltisch) eer bewijzen aan de koning was eer bewijzen aan een heel volk in de vorm van een persoon….

Wat zouden we in de toekomst kunnen zijn?
Efficiënt, vrij, gezond, onbezorgd, trots, vriendelijk, strijdbaar, fantasievol, tolerant, rijk, bescheiden, beseffend, gelukkig, verantwoordelijk, begrijpend, ontwikkelend, leergierig, levenslustig, dronken en toch broodnuchter, verzorgend en behoudend. Nog VEEEEEEEL meer ook trouwens….We kunnen alles zijn wat we willen, we hebben de kennis, de middelen en de mogelijkheden, slechts een heel verkeerd soort van bestuur en een kei rotte politieke elite en dito kiessysteem.

Economie is niet iemand betalen om iets niet te laten groeien en vervolgens betalen om iets wel te laten groeien. Economie is iets hebben dat de moeite is voor anderen om te krijgen.
Zo simpel kan het zijn, een half glas cognac, twee frikandellen met saus en hier is het slotstuk voor een economie doctoraat. Waar hebben we dat EU parlement voor nodig?

“Als de strop alles opstropt ontstropt de strop rond onze nek”. De stropdas als symbool dat men anderen bij de keel heeft…..ereteken…blufpoker…arrogantie.

Dat is alles, ruim het ongedierte met wortel en tak op en kap alle banden met de bekende uitzuigers van deze wereld en leven word een maatschappelijk feest.

Armoede is niet nodig maar het denken in economische termen moet totaal weg, weg met de beleggingsfondsen en pensioenfondsen, want die zijn volledig gebouwd op angst. Geld oppotten is je eigen angst voor het leven kweken door proberen het te verstoppen in cijfers waaraan men weer waarde denkt te ontlenen. Anderen haken daarop in en helpen jou angst voor het leven tot volwaardige wasdom.

Een boswandeling levert meer interest op voor lichaam en geest, dan een bankrekening met een ongedekte belofte die in het kwadraat word bijgedrukt en gecreëerd ooit kan doen. Er komt een dag dat niemand ons geld nog wil, omdat het niets is, slechts het belenen van het bezit van de burgers met geweld als middel om het te halen mocht het gevraagd worden. De euro is ene loze belofte die enkel met geweld kan worden recht gehouden. Bezit is per definitie kwetsbaarheid. De staat zal van ieder nemen wat men kan en laten sterven wie niet meer kan. Dat is ook de wereld waarin we langzaam zijn binnen gevaren, uitsluiting van alles door armoede. Ergens bij horen is dan overleven…. zo worden in de toekomst vrije mensen moslim, uit wanhoop. nu zijn het de Pedo’s die acceptatie en facilitering vinden voor hun ziekte.

Of dacht u dat een gezonde vent in een vrije wereld met een normaal verstand moslim werd? Denk nog een keer na…. enkel opportunisten en pedofielen…

We zijn als we willen mens, in alle facetten en we kunnen streven naar een vol gelukkig leven waarbij tegenslag en andere onprettige zaken als balans worden gezien om het goede meer en beter te waarderen. Ook dat is leven. Het hoeft niet complex of moeilijk te zijn, maar sommigen kunnen enkel overleven als ze het leven van anderen lastig tot onmogelijk maken. Of door te parasiteren op anderen in vele vormen, journalisten zijn een excellent voorbeeld…

Ik denk dat een wereld orde die vrijheid van de mens als zelfstandig denkend wezen nastreef de meest kans heeft om iets goeds te brengen, religie is per definitie onderdrukking. Achter je voordeur als iedereen er gelukkig mee is…achter je voordeur.

—-

*(Het moet een afgrijselijk schouwspel zijn geweest. In het jaar 55 voor Christus won het Romeinse leger niet slechts een veldslag in het Nederlandse rivierengebied. De manschappen van Julius Caesar joegen hun Germaanse tegenstanders volledig over de kling. In het verslag van zijn campagne, De Bello Gallico, beschrijft Caesar hoe zijn soldaten een groot deel van de 430.000 Germanen – mannen, vrouwen en kinderen – doodden, terwijl de rest zich in de rivier wierp en verdronk.) Bron: slaven kut krant Trouw….hoe dociel…

** note 1 Duchesne: het betreft hier vooral Batavieren, Friezen en stammen uit Gelderland en daarboven, door hoge waterstanden kon men nergens de rivier over en eindigde bij wat nu Sluis Sint Andries is, bij Rossum, ook wel bekend als Grinnibus op de Peutinger kaart. De restanten komen nog dagelijks boven de grond en wie langs de rivier loopt kan nog steeds met enig opletten vanalles uit die tijd vinden, zo enorm was de massa die daar stierf.

***note 2 Duchesne….in 60 na christus groeven de Romeinen het Drusus kanaal of Drusus wal, van voor Nijmegen tot bij Arnhem. Het huidige Pannerden kanaal. De echte Rijn uit de Romeinse tijd is wat nu de Waal word genoemd.De natuurlijke verbinding van Maas en Rijn is tussen Herewaarden en Rossum.

Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on IK WIL VRIJHEID !

 1. Ik vrees voor de toekomst betreffende ‘gezondheid,’ in alle opzichten.
  Ik ga niet de zorg krijgen die ik nodig heb.
  Ik vrees ook voor alle ouders die vrezen voor de toekomst van hun kinderen.

  Like

 2. Duchesne // januari 18, 2019 om 10:08 //

  Beste Chip, de zorg die je nodig hebt ligt in eerste instantie bij jezelf, in wat je eet, inademt en hoe jij met jezelf omgaat. Dit jaar heb ik alle aanvullingen op mijn zorgverzekering afgeschaft, simpelweg omdat “zorg” niet langer effectief is maar geldklopperij en ik ook geen zin heb om voor Achmed of Ali Hassan etc te betalen, iets wat je doet door premie te betalen. Laat het zo min mogelijk zijn.
  Het geld wat ik normal extra betaalde aan aanvullingen zet ik nu apart, dat is ruim 60 euro per maand plus een twaalfde deel van het eigen risico. Als ik kosten krijg kan ik zelf mijn zorg inkopen, voor nood is er een steeds groter wordende buffer, en voor bijvoorbeeld tandarts kosten kan ik twe kanten op, ofwel officieel met een factuur die ik bij mijn belastingaangifte voeg (lees de papieren versie van aangifte inkomsten belasting maar eens, verhelderend, staat niet op internet), ofwel koop ik mijn tand of andere zorg in onderling overleg in, dus ik maak dan een afspraak met de tandarts om tegen een ander tarief dan het reguliere zaken te laten doen, iets wat twee kanten voordeel geeft. En wil hij niet dan ga ik elder, klant is koning mensen, zeker met geld in de hand. Ze zijn er ten dienste van ons en bestaan en eten bij de gratie van ons, je kunt gewoon onderhandelen……. Ik kan zo uitrekenen welke versie voor mij het gunstigste is. Op die manier komt mijn geld bij MIJN zorg terecht, en help ik een ander met het compenseren van belasting verhoging en dure hobbies.
  Ik kan ook bijvoorbeeld tandzorg opsparen en naar Tsjechie gaan om daar mijn gebit te laten repreren, is stukken goedkoper en er zijn daar hele goeie tandartsen met het modernste materiaal. Plus kleine vakantie voor weinig geld ! Waarom hier dan uitgeven aan “zorg”….? Medicijnen, internetis ook een optie, je apotheek koopt ook de troep gewoon in China in en noemt het “eigen merk”….medicijnen komen uit de natuur innde basis, iemand zoeken die natuurlijke geneeswijzen kent is ook een optie. Let op, die menen wil de farmacheutische industrie verbieden via EU wetgeving wat ooit gaat lukken, dus op een bepaald moment worden ze moeilijk vindbaar….
  Dat is een situatie die je zlef kunt creeren, ik denk ook dat als je zelf de aanvulling en dergelijke in handen neemt je bewuster gaat leven. Investeer in yoga of zwemmen en je word al gezonder, daarmee zowel lichamelijk ls geestelijk minder afhankelijk van het zorgsysteem.
  En dan nog iets….veel geneesmiddelen voor mensen zijn er ook in dier variant die vele malen goedkoper is en hetzelfde doet maar een andere nam heeft, er is zelfs een boek over, je kan voor veel zaken zelfs beter bij de dierenarts terecht dan bij de huisarts. Dierenartsen weten meer en kunnen meer, hebben veel meer oefening in hechten etc dan je huisarts.
  En koning Cash regeert overal…

  De beste zorg is preventieve zorg, dus fit worden en dat blijven, wat niet wil zeggen dat je aan gewichten moet gaan hangen in een sportschool met een tweejarig abbonement. Dagelijks gaan wandelen is al een goede optie, zwemmen heel erg goed voor lijf en leden en je belast je gewichten minimaal….sex…..een halve maraton per keer en het maakt niet uit dat het buiten regent…

  Vrijheid komt voort uit zelfstandigheid, door kennis te vergaren waardoor je anderen niet nodig hebt om iets te maken, doen of wat dan ook. Hoe jonger je begint, hoe meer je vrijheid kunt hebben. Nog maar twee keer vlees per week? Leer jagen maar op je eigen voorwaarden.
  Jij eet ! Heb je over, gegadigden genoeg…..

  Iemand met kennis en kunde maakt meer kans op het verwerven van vrijheid dan noeste arbeid, welke aan allle kanten word belast en geplukt. Eigen redzaamheid is machtsverlies voor de staat. Een verenigde groep mensen al dan niet in los verband heeft meer macht en kans om vrijheid en onafhnkelijkheid te krijgen dan de individu, maar het is altijd een peroonlijke beleving en invulling. Net als een leven achter de pc, alle emoties komen langs maar het zet bijna nooit zoden aan de dijk. Virtuele zoden misschien, maar of die het water tegen houden….

  Liked by 3 people

 3. Duchesne // januari 18, 2019 om 10:09 //

  Gave foto Rommel, ik wil op reis!

  Liked by 1 persoon

 4. Dank voor de info beste Duchesne.
  Ik weet het, je gezondheid heb je deels zelf in de hand.
  Bewustwording hiervan is de eerste stap om eraan beginnen te werken.
  En dat is er gelukkig.
  Ik had mijn comment geplaatst omdat mijn dokter wou dat ik een andere ging zoeken:
  “Wij zijn volzet.”
  Dat is discriminatie om voorkeur te verlenen aan allochtonen.
  Alsof ik dat niet weet…
  Het is nu in orde, ik mag er na wat kabaal terug op consultatie, (ze moesten vergaderen) maar het ziet er weinig hoopvol uit voor de toekomst.
  Daarom dat ik denk dat wanneer ik bejaard ben, er geen plaats meer is voor hulpbehoevende autochtonen.
  Ik zie het bijvoorbeeld niet beteren, ik word ouder, en wanneer ik begin te sukkelen, zullen ze ‘niets’ vinden en mij naar huis sturen.
  Ik geloof dat er op deze manier al meerdere mensen gestorven zijn.
  De vraag rijst of dit bij het blanke genocide-plan behoort.

  Maar dat is allemaal voor later, nu echt op de gezondheid letten en rustig uitkijken naar alternatieven.
  Bedankt voor de info dus Duchesne!
  Beste geoeten.

  – Chip

  Like

 5. Scrutinizer // januari 18, 2019 om 13:12 //

  Nog niet helemaal libertarisch maar leuk om te lezen.

  Liked by 1 persoon

 6. @Duchesne,
  ik ben begonnen met nadenken nadat ik als kind waker werd en een klein stemmetje in mezelf hoorde fluisteren dat ik ‘snel’ moest zijn.
  Ik geloof dat dat het moment was dat ik zelfbewust werd. (een jaar of drie, hoogstens vier)
  Als kind had ik twee dagen nagedacht over de betekenis van dat stemmetje.
  Het is daar dat ik mijn schrijfstijl had gedefinieerd.
  Ofschoon ik niet kon lezen of schrijven, zat ik al heel diep in gedachten verzonken.
  Ik ben nooit meer gestopt met nadenken.

  En dat nadenken, deze vrije en bevrijdde geest, pakt niemand mij af.
  Al steken ze mij in de cel, mijn geest zal vrij blijven.
  Ik ben de pijn in mijn hoofd gaan opzoeken, en ofschoon dat het uiterst pijn deed, bleek de pijn ook een ‘gids’ te zijn, welke de problemen aanduidde om aan te werken.
  Wanneer alle problemen zijn ‘weggewerkt,’ pas dan zal je gelukkig en jezelf zijn.
  Dat komt door je gemoedsrust, (of je geweten) dat onbewust aan je knaagt.
  Wie al liegend en bedriegend door het leven gaat, zal onbewust altijd worden lastig gevallen door zijn of haar gemoedsrust dat voortdurend op haar hoede moet zijn.
  En dat, staat geluk (en een werkelijk bevrijde geest) in de weg.

  Bewaak jullie geesten, want ze willen afbreken wat jij innerlijk hebt opgebouwd.

  Like

 7. Dag @Scrutinizer. 🙂

  Like

 8. Duchesne // januari 18, 2019 om 15:02 //

  Chip, ooit afgevraagd waarom je soms dingen weet zonder ze ooit geleerd te hebben….?
  Dat stemmetje is jou verbinding met je voorouders, met hun opgeslagen levenservaringen, gedeeld in jou. Dat is jou rijkdom, jou erfenis waarop de staat geen belasting kan heffen.

  Organiseer je met anderen wiens denken dat van jou raakt, en wie weet wat de toekomst jou kan brengen. O ja, kijk ff op project Exodus…bovenaan in de balk…

  Like

 9. Dingen weten zonder ze ooit geleerd te hebben?
  Neen, ik heb me veel afgevraagd, ontelbaar veel boeken gelezen welke weer vragen opriepen, (waarop ik dan op latere leeftijd de antwoorden op vond) maar de dingen die ik weet zijn altijd een conclusie gebasseerd op eigen ervaringen. (ervaringsdeskundige)
  Zo kan ik bovenstaande bijvoorbeeld op een onbeperkt aantal manieren herschrijven.
  Altijd gebasseerd op dezelfde waarheid.
  Ik kan het voor de simpelen omschrijven, en voor de intellectuelen.
  Maar je moet het zelf doorstaan hebben eer je er over kan schrijven.
  Ik heb mezelf in het leven regelmatig figuurlijk voor de leeuwen geworpen, allemaal om het leven zo snel mogelijk te leren begrijpen.
  Maar misschien is het inderdaad een combinatie van bloed en de perfecte levensomstandigheden voor mij in de vorm van literatuur.
  Alsof ik in het juiste tijdperk ben geboren.
  Zou ikzelf ooit bewust deze keuze gemaakt hebben om in dit tijdperk van internet geboren te worden?
  Misschien was het stemmetje van mezelf, een Gids.

  Like

 10. Vrijheid = Blijheid. 🙂

  Like

 11. vonpuffelen // januari 19, 2019 om 16:37 //

  Unam Sanctam oftewel slavernij sinds 1302.
  http://stopthepirates.blogspot.com/2014/03/history-of-trusts.html

  Liked by 1 persoon

 12. Why Does the IRS Keep Telling Everyone that Income Tax is VOLUNTARY – Steve Hempfling – 2010

  Like

 13. Scenes from a village 60 – The voice of the village

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s