Nieuw

Gillette’s anti-mannen reclame werd gemaakt door een radicaal feministische voorgat-bezitster

klik voor groter

De reclame was ook nog specifiek gericht tegen blanke mannen. Een blanke werd tot drie maal toe gecorrigeerd door een zwarte, zoals te zien in ons vorige stukje.

Terwijl de verkrachtingsstatistieken eerder aanleiding geven, om dat andersom te presenteren. De reclame dient dus een agenda.

We hadden al gezien dat het door een joods reclamebureau, Grey Global Group, gemaakt is, hier.

En ik kwam nog wat extra info tegen:

Grey, of Valenstein & Fatt, heeft een vrouw aangetrokken om de controversiële nieuwste reclame te maken.

Daily Mail:

De advertentie van Gillette, genaamd ‘We Believe: The Best Men Can Be’, is gericht op pesten en seksuele intimidatie en is meer dan vier miljoen keer bekeken op YouTube over de hele wereld, hoewel het alleen in de VS volledig wordt getoond.

Maar hoewel het 85.000 likes heeft vergaard, heeft het ook 347.000 anti-likes opgeslokt met enkele van de 98.657 commentaren eronder die het beschuldigen van ‘anti-mannelijk en anti-blank’ en van ‘het verspreiden van pure propaganda en indoctrinatie’.

(inmiddels 18 miljoen keer bekeken, 485K plusjes, 925K minnetjes, en daarmee hard op weg naar de minst populaire reclame ooit)

De regisseur achter Gillette’s controversiële nieuwe advertentie is een vrouw wiens werk in het verleden een ode aan de vrouwelijke genitaliën bevat en een korte film over ‘giftige mannelijkheid’ met een hoofdpersoon wiens leven afbrokkelt als hij verslaafd raakt aan steroïden.

Een garantie voor anti-mannelijk gif dus. En reken maar dat in deze bisnis dit soort dingen niet per ongeluk gebeurt. Het gaat om miljarden.

Kim Gehrig, de regisseur van de nieuwe advertentie, is een Australische moeder-van-twee die woont in Londen, Engeland, en heeft een lange geschiedenis van zich richten op sociale misstanden in haar werk.

Eerder maakte ze een advertentie voor het vrouwelijke hygiënemerk Libresse over zingende vagina’s.

Regisseur van de reclame is Kim Gehrig, die werd geselecteerd via het partnerschap van Procter & Gamble, P&G, met Free the Bid, een programma dat in 2016 werd gelanceerd om meer vrouwelijke regisseurs advertenties te laten maken. P&G raakte vorig jaar betrokken bij dat project. En wie zou het hebben geraden, Free the Bid wordt gerund door een jood. Het initiatief werd gelanceerd in 2016 door bekroonde filmmaker Alma Har’el.

Gehrig, die ook advertenties voor Uber en Gap heeft geproduceerd, staat op de loonlijst van creatief agentschap Somesuch – een in LA-Gebaseerde firma, waarvan de stichter Sally Campbell een uitgesproken voorvechtster van vrouwenrechten en tegenstandster van president Trump is.

Vrouwen willen ook helemaal geen feministische supersofte niksnut soy-boys, waar reclames als deze ons in willen veranderen, omdat ze gemaakt zijn door blanken- en mannenhatende lelijke manwijven (sorry, geen foto’s van Gehrig en Campbell wegens copy-right, maar neem maar aan dat ze lelijk genoeg zijn om er impotent van te worden) die zelf geen man kunnen krijgen, over Gehrig wordt alleen gemeld dat ze twee kinderen heeft, haar man zal van schrik wel weggelopen zijn . Vrouwen willen brute jihadisten, zoals we vandaag weer zagen bij Ans Boersma, en staan met bordjes aan de open grenzen of er aub. meer verkrachtnegers binnen mogen komen.

Het beledigen van mannen is geen goede manier om ze scheermesjes te verkopen, Gillette!

En ze te laten verkopen door manhatende femibitches is net zo dom als mij een reclame laten maken om vrouwen creme aan te smeren waar je het milieu van je vagina mee kan regelen, die reclame dat je het meer basisch of zuur kan maken alsof vrouwen weten wat een PH-waarde is. Ken je die reclame, dat is toch ook pure waanzin.

Mannen willen dit soort reclames.

Gillette is vergeten dat Gillette ons nodig heeft, wij hebben Gillette niet nodig. Wij scheren ons zonder problemen met machetes, Laguioles en Stanley’s.

Veel plezier met jullie nieuwe klanten, Gillette:

Wij zijn weg.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (640 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

9 Comments on Gillette’s anti-mannen reclame werd gemaakt door een radicaal feministische voorgat-bezitster

 1. Duchesne // januari 18, 2019 om 10:43 //

  Geweldig ! Ik realiseer me ineens dat de halve wereld op het randje van gedwongen psychiatrische opname moet staan. Meestal is hetgeen men uitbeeld het grote probleem, de genezing die men anderen wil geven de eigen ziekte, hetgeen men anderen wil leren de eigen manco…

  Shit man, ik word Bhoedist…..alles is zoals het is, alles is reeds voorbestemd, een groot enorm niets….simpeler kan het niet worden gemaakt.

  Toch wel: Alles is de wil van Allah. Stop de persen, niet meer denken, de wereld is opgelost, alles is ineens helder en duidelijk, nu enkel je tijd vullen dat je lichaam leeft, de geest heeft het nooit gedaan.

  Ohmmmmmmmm ,😊

  Like

 2. Htsk day // januari 18, 2019 om 11:39 //

  Echt wat je noemt een KUT
  reclame.

  Liked by 1 persoon

 3. Nu kopen alle mannen die echt man willen zijn natuurlijk massaal die meuk omdat hun vrienden en bekenden dat spul als kado van hun vrouwen krijgen die ook wel weer eens alle hoeken van de kamer willen zien. Knappe reclame.

  Like

 4. Arminius // januari 18, 2019 om 13:19 //

  Breinbrouwsels // januari 18, 2019 om 12:01 //
  Scheermesjes als cadeau van je vrouw, van welke planeet kom jij?

  Liked by 1 persoon

 5. tim pietersen // januari 18, 2019 om 13:46 //

  https://www.youtube.com/watch?v=Gqw_zoLvYbA ‘Israel & China | How Did This All Start?’

  https://www.youtube.com/watch?v=aGrcUevlTsE ‘Israel’s Close Relationship With China’ ,

  israels-dangerous-dalliance-with-china-11547411591 its called spectre………………

  also

  https://www.youtube.com/watch?v=uEgpWGQeSBY ‘ Part 1 | The Tel Aviv Moscow New York Axis | Israeli Russian Spying’ ,

  https://www.youtube.com/watch?v=SXKGH74Yvic Part 2 | The Tel Aviv Moscow New York Axis | Israeli Russian Spying

  (@ fubar een formulier op de website om dingen te sharen zou misschien handig zijn ter informering )

  Like

 6. tim pietersen // januari 18, 2019 om 17:47 //

  Link to saved “Securing Our Interests” Site in PDF https://drive.google.com/file/d/1vecs_VR1iTuR4hj-pZSqiNVKlxQRd7wc/view

  “The China Israel Russia Belt & Road Initiative has been planned a long time. To make Israel and Jerusalem the center of the world economy and political and cultural epicenter, replacing the United States.”
  “1. How Russia China & Israel work together for the One Belt One Road Project.
  2. How Israel steals US technology and passes on to China, Russia and Iran.”

  Like

 7. Dit gaat ze veul geld kosten, hier hebben we de Edge razor, zelfde kwaliteit of beter en derde van de prijs

  Like

 8. Heb ze 20 jaar geleden al in de gedaan,haal gewoon het huismerk van dm,gaat prima.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s