Nieuw

Brisante openbaring: Israëlische propagandadeskundigen hebben het Soros-wapen uitgevonden

Het is explosieve insider-info die de Israëlische politieke adviseur George Birnbaum nu heeft toevertrouwd aan een Zwitsers tijdschrift. Als je Birnbaum gelooft, is het conflict tussen de Hongaarse Orbán regering en de groot-speculant en “filantroop” George Soros niet in de laatste plaats een koud berekend mediaspektakel. Een heet spoor leidt naar Israël.

Birnbaum is een oude propaganda-oorlogsvoering veteraan. Hij werd – zo beweert hij in het Zwitserse tijdschrift “Das Magazin” – rechtstreeks door de Israëlische regering onder premier Netanyahu bemiddeld naar Viktor Orbán. Deze was in 2008 nog geen regeringsleider in Boedapest geweest en had Netanyahu zelf benaderd met een verzoek om steun. En Netanyahu hielp: hij stuurde Birnbaum en zijn collega Arthur Finkelstein naar Hongarije.

De beide campagne- en propagandaspecialisten gingen direct aan de slag. En met succes: in 2008 organiseerden zij een referendum voor Orbán, die zijn Fidesz-partij won, en wist zo een goede startpositie voor de parlementsverkiezingen van 2010 veilig te stellen. Birnbaum herinnert zich dat de regerende socialisten volgens het “patentrecept van Finkelstein” volledig waren overrompeld.

Dat was echter niet alles. Want nu gingen Birnbaum en Finkelstein pas echt van start. Zij volgden het oude recept dat elke succesvolle campagne een tegenstander nodig had. Maar noch de socialisten, noch de rechtse partij Jobbik waren hiervoor geschikt, aldus Birnbaum – zij hadden een concrete persoon nodig tegen wie de kiezers in positie konden worden gebracht. Tegen deze achtergrond kreeg Finkelstein het “ingenieuze idee” om van de Amerikaanse miljardair George Soros een nieuwe vijand te maken.

Birnbaum : “Op dat moment is het monster George Soros geboren. Een multimiljonair, zo machtig en wereldwijd genetwerkt, dat de hele natie zich achter Orbán zou moeten verzamelen om hem te bestrijden: in Soros vond Finkelstein het ideale object van haat. “De perfecte tegenstander is iemand die je telkens weer slaat en die nooit terug slaat”, weet Birnbaum.

De rest is bekend: Soros ontwikkelde zich tot een propaganda-hit van de Hongaarse regering. Orbán’s anti-Soros-campagne ontwikkelde een eigen dynamiek en was zowel in binnen- als buitenland zeer succesvol. Het “product” Soros had zich praktisch  zelf op de markt gebracht en was zijn triomftocht als een universeel “voorwerp van haat” over de hele wereld begonnen.

Maar zelfs als Birnbaum’s onthullingen in “Das Magazin” waar zijn, is Soros geen onschuldige man. Zijn betrokkenheid bij een tiental zogeheten “kleurenrevoluties” na het einde van de Sovjet-Unie, maar vooral zijn inzet voor de organisaties van “vluchtelingen” is immers geen kweekvijver van “complottheorieën”, maar een harde realiteit. De Hongaarse regering zou goede redenen hebben om hem ook zonder propagandasteun van Israël te bestrijden.

Bron:

Brisante Enthüllung: Israelische Propaganda-Experten erfanden die Soros-„Wunderwaffe“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Brisante openbaring: Israëlische propagandadeskundigen hebben het Soros-wapen uitgevonden

  1. tim pietersen // januari 18, 2019 om 23:57 //

    soros werkt voor rothchild

    Like

  2. Gewoon een verademing dat het taboe “Israël” wordt neergesabeld met feiten, decennia lang is het spitsroeden lopen, woorden die op een weegschaal gelegd dienen te worden en allerlei omzichtige bewegen die gemaakt worden alsof Israël een breekbaar land is. Zionisten dat zijn géén Judaïsten en zijn ontstaan door machtswellust en zijn uit op imperialisme waarbij de Verenigde Staten een slap aftreksel blijkt te zijn. Enfin persoonlijk heb ik niets tegen joden in het algemeen, maar ik vind de orthodoxen onder hen een zeer eng volkje.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s