Nieuw

Aantal immigratiejihadisten dat de EU binnenvalt bijna verdubbeld in de eerste weken van dit jaar

Aquarius foto via die NGO immigratie.

In totaal zijn dit jaar 4.216 migranten Europa binnengekomen over zee, wat bijna twee keer zo veel is als in dezelfde periode in 2018, aldus de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) op vrijdag.

“Het VN-migratieagentschap meldt dat 4.216 migranten en vluchtelingen Europa over zee zijn binnengekomen gedurende de eerste 16 dagen van 2019, een stijging die bijna het dubbele is van het totaal (2.365) dat vorig jaar in dezelfde periode aankwam,” zei de IOM in een verklaring.

Intussen zijn de aankomsten van migranten zonder papieren over zee naar Spanje bijna 80 procent van alle aankomsten van dit type in het Middellandse Zeegebied tot half januari, terwijl het totale aantal nu bijna even groot is als het aantal dat in de eerste drie maanden van 2018 in dit Europese land werd geregistreerd, voegde de IOM eraan toe.

Bron:

Number of Migrant Sea Arrivals in EU Nearly Doubles Year-on-Year in 2019 – UN

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (638 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Aantal immigratiejihadisten dat de EU binnenvalt bijna verdubbeld in de eerste weken van dit jaar

 1. antiislamnu // januari 19, 2019 om 00:51 //

  Kijk dit dan echt die Chinezen weer

  Like

 2. Horatius // januari 20, 2019 om 13:12 //

  Als dit de allereerste gevolgen zijn van het omstreden Marrakesh-pact kunnen we onze borst alvast natmaken.
  Zonder geldige reisdocumenten het grondgebied van de EU betreden en daarna van een levenslange uitkering gaan genieten en geef ze eens ongelijk.

  Alleen het volgende probleem: wie betaalt al deze charitas?

  De werkende en de gepensioneerde autochtoon die dacht van een onbezorgde oude dag te kunnen genieten maar nu geconfronteerd wordt met bevroren pensioenen, stijgende zorgpremies, eigen risicobijdragen, sterk gestegen gemeentelijke belastingen en als extra bonus geen rente meer op de spaarrekening.

  Er zit weer een kinderpardon aan te komen, een periodiek verschijnsel waarbij de zieligheidsindustrie altijd aan het langste eind trekt, ze zijn immers hier geboren en de asielprocedures kunnen eindeloos worden opgerekt ondanks de vele beloften hier een einde aan te maken.
  Het verschil tussen echte vluchtelingen (o.a. Amsterdammers die er voor kozen in Almere te gaan wonen) en economische vluchtelingen is volkomen weggevallen. Iedereen is welkom, ongeacht zijn religieuze militante overtuiging, de lengte van zijn strafblad en andere exotische extremiteiten zoals het dragen van een boerka.

  De integratie is slechts een kwestie van enkele decennia want over pakweg 20-30 jaren lopen we allemaal in colonne op weg naar het vrijdagmiddaggebed onder het toeziende oog van de religieuze politie. Mannen en vrouwen apart en een hoofddoek is verplicht anders wachten er strenge sancties want de sharia-wetten worden dan vanuit Brussel geregeld met welwillend advies van de baardmannen in Mekka.

  Spanje is nu het beloofde doorgangsland naar de halalvleespotten van West-Europa. Want die verdomde ‘fascisten’ in de voormalige Oostbloklanden weigeren hardnekkig zich te laten islamiseren in opdracht van Brussel en Straatsburg.
  Iedereen die zich buiten Europa bevindt is ‘zielig en hulpbehoevend’ is het credo van de linkse kerk, dus opschuiven, incasseren, tolereren en bovenal financieren in de hoop op een betere wereld met de vredelievende islam als dominante factor.

  Maar er zijn weer nieuwe verkiezingen op komst, nieuwe hoop op een omwenteling en dus het vervangen van de collaborateurs door echte realisten die respect hebben voor onze eigen nationale identiteit.
  Of het zal helpen mag Joost of Allah weten maar niets doen helpt ook niet of men moet een Geel Hesje aanschaffen (in de nabije toekomst waarschijnlijk een kogelwerend vest) om het heft in eigen handen te nemen en tot actie over te gaan.

  Als ze in Brussel een revolutie willen zullen ze die krijgen, uiterst politiek-correct en op vreedzame wijze zoals in het Midden-Oosten gebruikelijk is.

  Like

 3. Ik vrees dat onze volgende gang naar de stembus werkelijk niets, maar dan ook geen ene reet zal veranderen. Democratie is dood. De meeste mensen overigens ook: totale zombies en autisten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s